Клубовете/дискотеките по черноморието

Нещата от живота
Аватар
DirecteX

Мнение от DirecteX »

Импулс си е баш в Приморско ама е мн зле Амор тука в ндкто ги бие сичките чалготеки там своен Сото може би
Grubby Fan !
Die Moon !
Аватар
jones
Обратна връзка:

Мнение от jones »

slim_k написа: Китен като цяло е яко селяния, трябва да си шах и мат през цялото време за да ти е весело ... През деня почти няма кво да се прави, освен да се ходи на плаж ( ест. ), а през нощта както казах трябва да си подпийнал солидно и като цяло да си носиш настроението, щото няма кво да ти го създаде ... Ние и бяхме малко зле като компания, ама пак не е за всеки.

Позволи да те поправя :). Не разбирам какво точно разбираш под "нещо правене през деня", все пак Китен претендира да е морски курорт, следователно повечето атракциони са свързани по някакъв начин с морето... Тъй че трябва да се завъртиш покрай плажа, за да си намериш нещо интересно. И тъй като обичам да говоря с много примери, веднага давам - имаме два водолазни центъра, уиндсърф, задължителните джетове, разни-надуваеми-неща-теглени-от-скутер, риболовни корабчета, лодки за разходки ("Света Мария" или яхтата с червените платна, както е по-известна, е просто красота), ако си малко по-любознателен - можеш да се вдигнеш към музея, в който ще ти обяснят историята на стария град много подробно, ще ти пуснат кадри от подводните разкопки, а ако си достатъчно настоятелен в гореспоменатите дайвинг центрове, може и да те заведат до някой от потънълите кораби. За дискотеките не мога да коментирам - в съзнателния си живот съм бил на дискотека само веднъж - в Импулс(който,и аз да кажа, си е баш в Приморско), на прощалното след 8ми клас, и ми беше супер тъпо.
Та, мисълта ми беше, че не че няма какво да се прави, просто трябва да знаеш къде и какво да търсиш :).
Поздрави!
тук и тук
not understanding solitude
they will attempt to destroy anything
that differs from their own
not being able to create art
they will not understand art
they will consider their failure as creators
only as a failure of the world
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Опа ... тука може би ти засегнах родното място без да искам, за което съжалявам.

Ти хубаво ми ги изреждаш - музеи, морски градини, крузове, море, плаж ... Ама аз съм отишъл на морето за да се квася като прасе сяка вечер и евентуално да се изкъпя у големата вода следобеда ... Със баща ми, който смея да твърдя се доближава до маниакални състояния като стане въпрос за солена вода, съм обиколил отгоре додолу цялото Южно Черноморие ( че и доста от северното ) ... Видял съм де що има да се гледа от Резово до Несебър ... На корабчета съм се качвал сигурно във всеки един град, влизал съм навътре с джетове, банани, ония кръглите конзоли, лодки, моторни лодки, дори на яхта са ме возили, имам чувството че за Приморско, Созопол и Несебър знам повече отколкото някои кореняци ...

Ако исках да отида на море, за да гледам красотите му, определено нямаше да избера Китен. Отишъл съм в Китен щото има заведения, пиене и сравнително евтини квартири ... И ти казвам, че ако има мрачен ден във вашия град, и морето не ти е на разположение, определено човек като мен няма какво да прави.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Аватар
jones
Обратна връзка:

Мнение от jones »

Got your point :)
тук и тук
not understanding solitude
they will attempt to destroy anything
that differs from their own
not being able to create art
they will not understand art
they will consider their failure as creators
only as a failure of the world
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

Арената в Балчик е най-доброто е
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Re:

Мнение от wannabe »

slim_k написа:В Карибите е пък сиурно най-бесната селяния дето някога съм виждал ... Се едно съм си в София - салфетки по земята, само Планета чалгии, и само тъпи чалгарчета. Миналата година бях отишъл много пиян и не ми направи толко лошо впечатление, ама тая година като се замъкнахме трезвени беше трагично.
Ми бате след като не се кефиш на чалга,то според мен си сбъркал мястото за почивка..В китен и приморско едно 70-80% от заведенията са с чалга.А тея дет не са,най-често са празни :D
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Re: Re:

Мнение от zip0 »

Jorix написа:Ми бате след като не се кефиш на чалга,то според мен си сбъркал мястото за почивка..В китен и приморско едно 70-80% от заведенията са с чалга.А тея дет не са,най-често са празни :D
Е не си прав. Влез в Импулс например да видиш, че даже е прекалено гъчкано.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Re: Клубовете/дискотеките по черноморието

Мнение от wannabe »

Е да импулс е единствената...А там па колко е тъпо,тва лято веднъж отидохме и извъртяха сички песни от топ15 в сити тв по 3 пъти.А ъмбрела я пуснаха 6-7 пъти сигурно
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

Текила бара също се пълни (поне миналата готина като бях се напълни бая).
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

С Ла Пиовра имам дълбоки емоционални спомени. На времето, когато още се знаимаваше с това, баща ми правеше озвучението и осветлението, а аз 3-4 години съм работил там на осветлението.
Повечето сте били твърде под масата тогава, но през 1998-1999 ММЦ беше доста стабилно развит курорт. В пикови моменти имаше по 8000 заети места. Тогава бачкаше и ресторанта под дискотеката, а на откриване сме правели по 2600 човека (2006та пикът беше малко над 1000). Тогава беше един от доста свестните клубове по черноморието.
После пък се смени концесията на ММЦ, скъсаха се връзките с тур операторите и в ММЦ преди 2 години имаше 3к човека в пиковия период. Съответно и диското позамря.
Отделно, че не е виждала ремонт от години. На времето делфините се люлееха, в очите на акулата имаше блицове. А сега яко мизерия. Миналата година молебен да няма дъжд, че покривът тече :-D
В ямайка също съм бачкал, ама там яко чалгия.

Като цяло това са си селски дискотеки, масови. "За компанията от Пичковци!"... Pathetic...

А DJ-те в пиовра са нечовеци. На времето сезонът се откриваше с една стотица джойнт. После одъртяха и минаха на кашон водка седмично :-D. Отделно, че двамата общо май и 3м не правят :Р
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Audiofly

Мнение от Audiofly »

Mорт написа: А DJ-те в пиовра са нечовеци. На времето сезонът се откриваше с една стотица джойнт. После одъртяха и минаха на кашон водка седмично :-D. Отделно, че двамата общо май и 3м не правят :Р
Е в тва е шампион Mark Knight, бил съм на негово парти. Тоя удари толкова дрога и уиски, колкото сигурно средностатистическия фешън удря за едно лято на морето... Пък се държеше на 6. Голям тренинг, голямо нещо.
Изображение

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Jorix написа:Ми бате след като не се кефиш на чалга,то според мен си сбъркал мястото за почивка..В китен и приморско едно 70-80% от заведенията са с чалга.А тея дет не са,най-често са празни :D
Е аре отиди до Зангадор и виж дали е празно ... Баси тъпото изказване вкара.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
The.Rampage.Rado

Мнение от The.Rampage.Rado »

slim_k написа:
Е аре отиди до Зангадор и виж дали е празно ... Баси тъпото изказване вкара.
Ти много добре учиш обаче... :mrgreen:

Иначе Зангадор е пустиня спрямо Кариби например... Там да пръдна не мога...
KusLink.com - скъси си... линка! :) www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Necro Terrorizer
Обратна връзка:

Мнение от Necro Terrorizer »

With fadroma to the dance party!
Изображение

:x :x :x
Kuutamo hasta vittu perkele.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

slim_k написа:Е аре отиди до Зангадор и виж дали е празно ... Баси тъпото изказване вкара.
Е то оставше и зангадор да е празно дето е разположено на възможно най-атрактивното място в района.И все пак ако беше чалга щеше да е 3но по пълно.Което не казвам че е оферта...По добре да е празно от колкото да е фраш
Аватар
Highroller

Мнение от Highroller »

Audiofly написа: Е в тва е шампион Mark Knight, бил съм на негово парти. Тоя удари толкова дрога и уиски, колкото сигурно средностатистическия фешън удря за едно лято на морето... Пък се държеше на 6. Голям тренинг, голямо нещо.
На партито в Ялта, пиеше адски много водка, поне така ми разправяше един приятел, че аз не съм видял а и горе от ВИП-а не мятам толкова надалеч да видя какво пие. :lol:

Иначе, аз ходя предимно на южното черноморие, и там лидерите за мен са Planet Yacht в св. Влас и чак след това Маниа-та, която не ми харесва заради клиантелата, която ходи.
Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

With fadroma to the dance party!
Т'ва пък от къде го знаеш???
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Necro Terrorizer
Обратна връзка:

'Ба ли го... не помня.
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Necro Terrorizer написа:'Ба ли го... не помня.
Т'ва е от на Тишо и Емо от Свищов творенията бе, аланкоолу, просто няма от къде да знаеш за тях... ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Necro Terrorizer
Обратна връзка:

Прочел съм го из форума или некой го е споменал в Skype... нямам идея.
Просто ми е останало в акъла...
И да, не ги знам тия.
Публикувай отговор