Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2007 19:00

Импулс си е баш в Приморско ама е мн зле Амор тука в ндкто ги бие сичките чалготеки там своен Сото може би

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2007 22:14

slim_k написа:
Китен като цяло е яко селяния, трябва да си шах и мат през цялото време за да ти е весело ... През деня почти няма кво да се прави, освен да се ходи на плаж ( ест. ), а през нощта както казах трябва да си подпийнал солидно и като цяло да си носиш настроението, щото няма кво да ти го създаде ... Ние и бяхме малко зле като компания, ама пак не е за всеки.

Позволи да те поправя :). Не разбирам какво точно разбираш под "нещо правене през деня", все пак Китен претендира да е морски курорт, следователно повечето атракциони са свързани по някакъв начин с морето... Тъй че трябва да се завъртиш покрай плажа, за да си намериш нещо интересно. И тъй като обичам да говоря с много примери, веднага давам - имаме два водолазни центъра, уиндсърф, задължителните джетове, разни-надуваеми-неща-теглени-от-скутер, риболовни корабчета, лодки за разходки ("Света Мария" или яхтата с червените платна, както е по-известна, е просто красота), ако си малко по-любознателен - можеш да се вдигнеш към музея, в който ще ти обяснят историята на стария град много подробно, ще ти пуснат кадри от подводните разкопки, а ако си достатъчно настоятелен в гореспоменатите дайвинг центрове, може и да те заведат до някой от потънълите кораби. За дискотеките не мога да коментирам - в съзнателния си живот съм бил на дискотека само веднъж - в Импулс(който,и аз да кажа, си е баш в Приморско), на прощалното след 8ми клас, и ми беше супер тъпо.
Та, мисълта ми беше, че не че няма какво да се прави, просто трябва да знаеш къде и какво да търсиш :).
Поздрави!

that differs from their own
not being able to create art
they will not understand art
they will consider their failure as creators
only as a failure of the world

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 03:27

Опа ... тука може би ти засегнах родното място без да искам, за което съжалявам.

Ти хубаво ми ги изреждаш - музеи, морски градини, крузове, море, плаж ... Ама аз съм отишъл на морето за да се квася като прасе сяка вечер и евентуално да се изкъпя у големата вода следобеда ... Със баща ми, който смея да твърдя се доближава до маниакални състояния като стане въпрос за солена вода, съм обиколил отгоре додолу цялото Южно Черноморие ( че и доста от северното ) ... Видял съм де що има да се гледа от Резово до Несебър ... На корабчета съм се качвал сигурно във всеки един град, влизал съм навътре с джетове, банани, ония кръглите конзоли, лодки, моторни лодки, дори на яхта са ме возили, имам чувството че за Приморско, Созопол и Несебър знам повече отколкото някои кореняци ...

Ако исках да отида на море, за да гледам красотите му, определено нямаше да избера Китен. Отишъл съм в Китен щото има заведения, пиене и сравнително евтини квартири ... И ти казвам, че ако има мрачен ден във вашия град, и морето не ти е на разположение, определено човек като мен няма какво да прави.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 13:03

Got your point :)

that differs from their own
not being able to create art
they will not understand art
they will consider their failure as creators
only as a failure of the world

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 18:36

Арената в Балчик е най-доброто е

Профил

Аватар
Заглавие: Re:
Публикувано на: 22 Яну 2008 00:24

slim_k написа:
В Карибите е пък сиурно най-бесната селяния дето някога съм виждал ... Се едно съм си в София - салфетки по земята, само Планета чалгии, и само тъпи чалгарчета. Миналата година бях отишъл много пиян и не ми направи толко лошо впечатление, ама тая година като се замъкнахме трезвени беше трагично.
Ми бате след като не се кефиш на чалга,то според мен си сбъркал мястото за почивка..В китен и приморско едно 70-80% от заведенията са с чалга.А тея дет не са,най-често са празни :D

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие: Re: Re:
Публикувано на: 22 Яну 2008 00:27

Jorix написа:
Ми бате след като не се кефиш на чалга,то според мен си сбъркал мястото за почивка..В китен и приморско едно 70-80% от заведенията са с чалга.А тея дет не са,най-често са празни :D

Е не си прав. Влез в Импулс например да видиш, че даже е прекалено гъчкано.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re: Клубовете/дискотеките по черноморието
Публикувано на: 22 Яну 2008 00:34

Е да импулс е единствената...А там па колко е тъпо,тва лято веднъж отидохме и извъртяха сички песни от топ15 в сити тв по 3 пъти.А ъмбрела я пуснаха 6-7 пъти сигурно

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Яну 2008 00:37

Текила бара също се пълни (поне миналата готина като бях се напълни бая).

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Яну 2008 01:33

С Ла Пиовра имам дълбоки емоционални спомени. На времето, когато още се знаимаваше с това, баща ми правеше озвучението и осветлението, а аз 3-4 години съм работил там на осветлението.
Повечето сте били твърде под масата тогава, но през 1998-1999 ММЦ беше доста стабилно развит курорт. В пикови моменти имаше по 8000 заети места. Тогава бачкаше и ресторанта под дискотеката, а на откриване сме правели по 2600 човека (2006та пикът беше малко над 1000). Тогава беше един от доста свестните клубове по черноморието.
После пък се смени концесията на ММЦ, скъсаха се връзките с тур операторите и в ММЦ преди 2 години имаше 3к човека в пиковия период. Съответно и диското позамря.
Отделно, че не е виждала ремонт от години. На времето делфините се люлееха, в очите на акулата имаше блицове. А сега яко мизерия. Миналата година молебен да няма дъжд, че покривът тече :-D
В ямайка също съм бачкал, ама там яко чалгия.

Като цяло това са си селски дискотеки, масови. "За компанията от Пичковци!"... Pathetic...

А DJ-те в пиовра са нечовеци. На времето сезонът се откриваше с една стотица джойнт. После одъртяха и минаха на кашон водка седмично :-D. Отделно, че двамата общо май и 3м не правят :Р

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 22 Яну 2008 17:31

Mорт написа:
А DJ-те в пиовра са нечовеци. На времето сезонът се откриваше с една стотица джойнт. После одъртяха и минаха на кашон водка седмично :-D. Отделно, че двамата общо май и 3м не правят :Р

Е в тва е шампион Mark Knight, бил съм на негово парти. Тоя удари толкова дрога и уиски, колкото сигурно средностатистическия фешън удря за едно лято на морето... Пък се държеше на 6. Голям тренинг, голямо нещо.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Яну 2008 16:45

Jorix написа:

Е аре отиди до Зангадор и виж дали е празно ... Баси тъпото изказване вкара.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Яну 2008 17:03

slim_k написа:

Ти много добре учиш обаче... :mrgreen:

Иначе Зангадор е пустиня спрямо Кариби например... Там да пръдна не мога...

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Яну 2008 17:20

Цитат:
With fadroma to the dance party!

:x :x :x

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Яну 2008 23:01

slim_k написа:
Е то оставше и зангадор да е празно дето е разположено на възможно най-атрактивното място в района.И все пак ако беше чалга щеше да е 3но по пълно.Което не казвам че е оферта...По добре да е празно от колкото да е фраш

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Яну 2008 11:49

Audiofly написа:
Е в тва е шампион Mark Knight, бил съм на негово парти. Тоя удари толкова дрога и уиски, колкото сигурно средностатистическия фешън удря за едно лято на морето... Пък се държеше на 6. Голям тренинг, голямо нещо.

На партито в Ялта, пиеше адски много водка, поне така ми разправяше един приятел, че аз не съм видял а и горе от ВИП-а не мятам толкова надалеч да видя какво пие. :lol:

Иначе, аз ходя предимно на южното черноморие, и там лидерите за мен са Planet Yacht в св. Влас и чак след това Маниа-та, която не ми харесва заради клиантелата, която ходи.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 27 Яну 2008 12:00

Цитат:
With fadroma to the dance party!

Т'ва пък от къде го знаеш???

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Яну 2008 12:05

'Ба ли го... не помня.

Профил Skype

Цар
Аватар
Публикувано на: 27 Яну 2008 12:07

Necro Terrorizer написа:
'Ба ли го... не помня.

Т'ва е от на Тишо и Емо от Свищов творенията бе, аланкоолу, просто няма от къде да знаеш за тях... ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Яну 2008 12:12

Прочел съм го из форума или некой го е споменал в Skype... нямам идея.
Просто ми е останало в акъла...
И да, не ги знам тия.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com