Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 19:00
Играта ми направи доста добро впечатление. До тук играх към 6лвл'а. Направих блейдмастър... голяма месомелачка . Вървиш и трошиш наред. Атмосферата е страхотна. Предполагам, че в мулти ще е още по-добре.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 19:06
е 1 CD key некои нема ли да даде ^^
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 20:50
в арена има в инфото на играта
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
_Mitko_
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 22:21
n1ght_shadow написа: е 1 CD key некои нема ли да даде ^^
Ето ти сд кей N1XL-ETTE-YKWB-KSG7-ZTBW-5Z0E
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 23:56
HEEEEEEEEEEEELLLLLLLGGGGGGGGAAAAAAAAAATEEEEEE
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2007 02:54
Sophos написа: HEEEEEEEEEEEELLLLLLLGGGGGGGGAAAAAAAAAATEEEEEE
Давай в същия дух! Докъде стигна?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2007 03:03
The Chameleon написа: Sophos написа: HEEEEEEEEEEEELLLLLLLGGGGGGGGAAAAAAAAAATEEEEEE Давай в същия дух! Докъде стигна?
Пак съм си там. :Д
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Culture Nineteen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2007 04:55
В момента съм на третата станция - никакво развитие в историята засега, а и страничните куестове не са кой знае какво.
Започнах да развивам Marksman и за играта мога да кажа само едно нещо - too easy. Играя с възможно най-слабият клас и досега съм нямал затруднения, все още се разхождам с уникална версия на първото оръжие, единственото нещо което ми прави затруднение са босовете. За съжеление всеки труден момент се превъзмогва със sprint + 40 медички, трепач е ситуацията.
Не съм сигурен какво да мисля за играта. Генерирането на нови зони е отвратително. Проблемът не е в самият генератор, а в липсата на разнообразни модели в играта. Досега във всяка зона съм срещнал знаменитата къща на три етажа, недостроените тръби или разбитата сграда. Всяко положение лесно се превъзмогва с ефективните и евтини медички, който не е проблем да носиш със себе си. От към геймплей играта не предлага нищо ново, дори кълцането с меча е изключително монотонно за реално-времева игра( в сравнение с Devil May Cry). Нужно е да обикаляш доста преди да разкриеш нещо отностно историята, а да съм честен това обикаляне не е направено изключително приятно.
Незнам дали просто аз съм имал по-високи очаквания за играта, но мога спокойно да заява, че за мене това е един посредствен продукт, в който тепърва ми предстой да се срещна с някакъв интересен второстепен персонаж.
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2007 14:50
Гардиън 7лвл намерих си много як меч и му сложих някакви реликви за късмет и дефенс. Един въпрос - къде да си видя демиджа ?
Ще има ли различни градове като в диабло?
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2007 19:16
Сигурно чак като издадат експанжъните - Хелгейт Париж и Хелгейт Берлин
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2007 19:21
Кекек, девети ле'ъл блейдмастър, мачкаме всичко, мечовете правят 60+ демидж. Всичко пада от раз, МУАХАХАХАХХА! (>о<)__\m/
Но - дееба, много лошо лагва, кат' има повече от десет дзвера Т.Т Всичко е на минимум, ма то пък един минимум. Дееба, т'ва е конспирация - игрите ги правят надути, неоптимизирани, с малки възможности за намаляне на детайлите, за да ни се налага през месец да купуваме нови чаркове за ъпгрейд Т.Т
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2007 19:43
10lvl Guardian съм на третата гара, a игрицата рулира. Я кажете къде мога да складирам предмети?
EDIT: И има ли двуръки мечове като тези в трейлърите?
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2007 19:55
MARiNZ0 написа: Я кажете къде мога да складирам предмети?
Имаш сташ на гарите.
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2007 20:17
Да, намерих го. Мерси!
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2007 23:30
Жалко.Много ми лаги игрицата. Ще се чака за ъпгрейд... Лошото е, че докато почна да я играя, за да й се насладя както трябва, вие ще сте я изгризали с килобайтовете, бандити такива...
Абе... само на мене ли, като кача детайлите на повечко, и като добавя визуални благинки, ми насича по-малко? Ебахти и играта, на ниски детайли не върви, на високи по-бива. Де да бяха така всички игри.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 02:42
zip0 написа: Гардиън 7лвл намерих си много як меч и му сложих някакви реликви за късмет и дефенс. Един въпрос - къде да си видя демиджа ? Ще има ли различни градове като в диабло?
Предполагам, че гарите се явяват като градовете в Диабло..
П.п. За тези, които си мислят, че им е прекалено лесно - да пробват Елит Мод Хардкор герой баси ...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
gogoto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 04:30
Хора аз съм 21 левел марксман с ацките итеми .играта меко казано е АДСКАТА но има какво повече да се желае,като напраимер повече разнообразие на декорите и по разнообразни мисии(писнами да нося некви демосни сърца,мозъци,кръв),също така много са дразнещи бъговете,които не ми правиха голямо впечатление....ДО СЕГА ,просто не знам как да играя без карта хора :/,центрираласее на една от станциите и кадето да ходя се там стои,демек не виждам на каде ходя,апък съм толкова далече вече в историята......
нямам търпение да пробвам мултиплеара,само да я разуча малко повече
П.П. които каза че играта била лесна нека пробва гадовете след 8-мата станция
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 06:23
Абе хора,а горе долу как щие върви на компютър със Athlon 5,2GHz,2 GB RAM DDR2,ATI Radeon x1550 512 MB Video Card
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 06:44
Хаха, да та иба бе!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 09:34
Uchiha Itachi написа: Абе хора,а горе долу как щие върви на компютър със Athlon 5,2GHz,2 GB RAM DDR2,ATI Radeon x1550 512 MB Video Card :roll:
Тоз' се ебава нещо.
Иначе, като я гледах у Гошо ми изглеждаше обещаваща, но наистина ми се стори леко еднообразничка и "суха". Иначе картинките към играта на мен лично ми грабват окото. За paper и за аватар са супер яки. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|