Вторник на училище?!?
- fastsamorai
Е хора ето http://www.bta.bg/site/NEWS/tema1/index.html Правете си изводи сами прочетете второто съобщение.Тава е от БТА.
Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
Ама аз казах, че стачката ще продължи, но кой да ми вярваVermic написа:Всичко си беше заради изборите.denik написа:Сега говорих с моята класна и тя ми поднесе прекрасната новина, че все още сме в стачка =)
Евалата че стачката продължява!
Айде мир! Отивам да се черпя
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Хахах, родителите са длъжни да си възпитават децата, а учителят дава възможността на децата да научат нещо, ако те не искат да учат.. това е друг въпросThe Chameleon написа:Дади написа:Има учители, които тия могат да ги държат под контрол . . . плюс това, поправи ме ако греша, ама не е ли част от работата на учителите да ги превърнат тия индивид в що-годе свестни хора?PROTOSOON написа: Айде ходи ти за 400 лева да седиш и да гледаш как няква пикла си дига краката на чина или как някой сульо си яде семки в час и му е през 'уя какво приказваш. После като му пишеш скапани оценки да идва и да те заплашва с бой, или въобще да не те заплашва а директно да си те пребие (я сам/сама я с помощ)
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Vermic написа:Всичко си беше заради изборите.denik написа:Сега говорих с моята класна и тя ми поднесе прекрасната новина, че все още сме в стачка =)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Не, за майка ти ......Vermic написа:Това не го разбрах за мене ли беше?The Chameleon написа:Vermic написа: Всичко си беше заради изборите.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Те и те са задължени, но учителите също носят отговорност. Майка ти няма да те дундурка до 18 годишна възраст, сещаш ли се?Orneryboy написа:Хахах, родителите са длъжни да си възпитават децата, а учителят дава възможността на децата да научат нещо, ако те не искат да учат.. това е друг въпросThe Chameleon написа:Дади написа: Има учители, които тия могат да ги държат под контрол . . . плюс това, поправи ме ако греша, ама не е ли част от работата на учителите да ги превърнат тия индивид в що-годе свестни хора?
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Има нещо вярно в цялата работа.. хмм..Дади написа:Те и те са задължени, но учителите също носят отговорност. Майка ти няма да те дундурка до 18 годишна възраст, сещаш ли се?Orneryboy написа:Хахах, родителите са длъжни да си възпитават децата, а учителят дава възможността на децата да научат нещо, ако те не искат да учат.. това е друг въпросThe Chameleon написа:
天皇陛下万歳。。!
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Както не веднъж хора са се изразявали. "Ти не отиваш на училище тепърва да те възпитават". Има един израз "Първите Седем години". Ако след тогава нямаш възпитание не очаквай в училище някой да успее да те превъзпита. (Има и изкл разбира се )The Chameleon написа:Има нещо вярно в цялата работа.. хмм..Дади написа:Те и те са задължени, но учителите също носят отговорност. Майка ти няма да те дундурка до 18 годишна възраст, сещаш ли се?Orneryboy написа: Хахах, родителите са длъжни да си възпитават децата, а учителят дава възможността на децата да научат нещо, ако те не искат да учат.. това е друг въпрос
П.П Отдавна му минало времето, когато училището е допринасяло за възпитанието на даден ученик. Това е било по времето на майка ми и баща ми.
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
PROTOSOON написа:Както не веднъж хора са се изразявали. "Ти не отиваш на училище тепърва да те възпитават". Има един израз "Първите Седем години". Ако след тогава нямаш възпитание не очаквай в училище някой да успее да те превъзпита. (Има и изкл разбира се )The Chameleon написа:Има нещо вярно в цялата работа.. хмм..Дади написа: Те и те са задължени, но учителите също носят отговорност. Майка ти няма да те дундурка до 18 годишна възраст, сещаш ли се?
П.П Отдавна му минало времето, когато училището е допринасяло за възпитанието на даден ученик. Това е било по времето на майка ми и баща ми.
天皇陛下万歳。。!
- Гиро мекицата
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Вярно, без основа рядко се получава. Но ти само на тия седем години не може да караш. Именно заради това учителите, както и средата на развитие играят роля у развитието на човека.PROTOSOON написа:Както не веднъж хора са се изразявали. "Ти не отиваш на училище тепърва да те възпитават". Има един израз "Първите Седем години". Ако след тогава нямаш възпитание не очаквай в училище някой да успее да те превъзпита. (Има и изкл разбира се )The Chameleon написа:Има нещо вярно в цялата работа.. хмм..Дади написа: Те и те са задължени, но учителите също носят отговорност. Майка ти няма да те дундурка до 18 годишна възраст, сещаш ли се?
П.П. бъркаш възпитание с промиване на мозъка ыД
П.П.2 баницъ !
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- Sashakiss®
- Обратна връзка: