bYbonЪъЪъ написа:Не съм убивал котки, ама стареца пак ме заточи тука, нали?!
можеш да си тръгнеш по всяко време
Куц Пръч написа:Баси логиката вадиш >:О
Иба, досега съм убил лястовичка и котка:arrow: трябва да се пазя от бронирана бригада
ПП: 100% християнин по кръвна линияНе че вярвам в тия глупости :О
Хм, май е време да се изнасяш вече, щото си леко скучен...Куц Пръч написа:Господ е Spectator и основен server-оподдържащ, докато "Рая" (Не вярвам, че има Рай, но вярвам, че Ада е Земята) е сървъра. И не Господ те осъжда, а сървъра записва и анализира твоята игра и дали заслужаваш да играеш на по-трудно ниво и да станеш про, или да те върне да минеш същото ниво отново >:О
Куц Пръч написа:Господ е Spectator и основен server-оподдържащ, докато "Рая" (Не вярвам, че има Рай, но вярвам, че Ада е Земята) е сървъра. И не Господ те осъжда, а сървъра записва и анализира твоята игра и дали заслужаваш да играеш на по-трудно ниво и да станеш про, или да те върне да минеш същото ниво отново >:О
Till Lindemann написа:The Chameleon написа:Аз написа:Till Lindemann написа:е...добре, примерно убиеш човек(айде куче)направиш нещо лошо, извършваш грях
получачаш наказание
удря те кола
Не искам да ставам наивен, но много често ми се е случвало, когато направя нещо лошо и осъзная, че съм направил нещо лошо, забелязвам, че ми се връща по някакъв начин. Не искам да звучи creepy, но е така. Не знам защо така се получава (май знам де, ама карай).
Това става и Е така , защото ти вярваш , че Е така.
защото според едни закони, които като християнин си длъжен да спазваш, ти си направил нещо неправилно и това не го вярва само той или само ти, а много други хора преди нас, след като са спазвали законите и са живели праведно, са получили блага, свобода
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Куц Пръч написа:Вярвам там в някакъв (не Господ) а Висш Разум дето ни наблюдава, както и в собствената воля и силата на мисълта.
Аз написа:Куц Пръч написа:Вярвам там в някакъв (не Господ) а Висш Разум дето ни наблюдава, както и в собствената воля и силата на мисълта.
Не може да си 100% християнин и след това да казваш "Вярвам там в някакъв". Наистина излагацията ти е пълна, извинявай, ама спри бе, де*а, не става така.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Това става и Е така , защото ти вярваш , че Е така.
The Chameleon написа:Till Lindemann написа:The Chameleon написа:Аз написа:Till Lindemann написа:е...добре, примерно убиеш човек(айде куче)направиш нещо лошо, извършваш грях
получачаш наказание
удря те кола
Не искам да ставам наивен, но много често ми се е случвало, когато направя нещо лошо и осъзная, че съм направил нещо лошо, забелязвам, че ми се връща по някакъв начин. Не искам да звучи creepy, но е така. Не знам защо така се получава (май знам де, ама карай).
защото според едни закони, които като християнин си длъжен да спазваш, ти си направил нещо неправилно и това не го вярва само той или само ти, а много други хора преди нас, след като са спазвали законите и са живели праведно, са получили блага, свобода
Ами в крайна сметка не само ти променяш реалността, а всички хора около теб и изобщо. Т.е. да - длъжен си да се съобразяваш с вече наложените закони и реалност ( освен , ако ти не пожелаеш да я/ги промениш! )
The Chameleon написа:
Till Lindemann написа:
The Chameleon написа:
Аз написа:
Till Lindemann написа:
е...добре, примерно убиеш човек(айде куче) направиш нещо лошо, извършваш грях получачаш наказание удря те кола
Ами в крайна сметка не само ти променяш реалността, а всички хора около теб и изобщо. Т.е. да - длъжен си да се съобразяваш с вече наложените закони и реалност ( освен , ако ти не пожелаеш да я/ги промениш! )
За да обобщим: Вярваш в собствените способности (физически/психически сили), гледаш да оцелееш, помагаш на хората, но в граници (не се раздаваш като курва), протестираш когато някой те задължава да правиш неща, които не харесваш и които няма да те развият/ще ти изгубят време/ресурси/ще ти костват сурово или ще помогнеш на някого, когото не харесваш/с когото нямате добри отношения/само те използва, и т.н. В противен случай ставаш слуга/owned.
Та в Демокрация ли живеем? Подчинени сме на някакви закони, дори нямаме право на дума! Ако някой излезе да протестира срещу мафиотите/емотата/наркодилърите, ще го пребият от бой и никой няма да вика с него/да му помогне.
Вярно е, правилата са за да има все пак културни отношения и да се живее пълноценно. Но именно тези правила се използват, за да промият нашите мозъци - да ни карат да работим за железни монети и хартийки, докато заслужаваме храната си като хора, а не като възнаграждение за добре подчинявал се безмозъчен добитък.
Тва е.
Till Lindemann написа:не, чакам да ни пратиш снимка