Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 16:25

s7evie написа:
S7evie 0-0 Rooney

дам така беше цял мач се защитава 16 удара в учертанията на вратата нито 1 гол днес сам зациклил нещо и 1 гол не мога да направя ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 16:26

Болен съм и не съм в състояние да си изиграя мачовете, но когато стана по-добре ще гледам да ги изиграя в срок.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 16:40

Искам да кажа на всички от моята група че аз се оттеглям от турнира.Причината е моят интернет,твърде е бавен и не могат да се изберат отбори камо ли да се играе.
P.S.Извинявай Piggsy

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 16:50

аз вече съм уж по трезвен търсих Стиви но го няма довечера пак ще го потърся но все пак има още доста време до крайния срок който според мен е доста голям мисля че до Петък или четвърък е достатъчно :wink:

Hova написа:
Искам да кажа на всички от моята група че аз се оттеглям от турнира.Причината е моят интернет,твърде е бавен и не могат да се изберат отбори камо ли да се играе.
P.S.Извинявай Piggsy

при това положение според мен е да бъде намерен заместник или да бъде искаран от групата и да не се дават служебни победи и да има 5 отбора в групата от които 1 да отпадне
Ся и аз да вкарам малко смях в темата
LnG|Fabregas написа:
Обложка:

1. Ще има българското първенство
2. Ще може да се напивате по време на мач с Бира и Водка САМО АКО ИМАТЕ ДОСТАТЪЧНО ОПИТ НА ФУТБОЛИСТА. !!! Кристиан Роналдо и такива футболсти ще могат щото те са опитни

3. Ако футболиста ви е опитен ще може да пушите трева и да се биете с другите футболисти

4. Ще може да чупите крака,ченета,зъби,ръце,пръсти,уши,да му бъркате в устата на футболиста и какво ли какво ли още не !!!
5. Ще можете да карате в края на мача примерно след 89 мин (САМО ТОГАВА!!!) футболиста ви да се съблече чисто гол и да си развява пацата из стадиона за удоволствие на феновете !!!

6. ЩЕ МОЖЕТЕ да ГЛЕДАТЕ как през почивката футболистите си бият чикии (някой път някой от тях ще си бият за да разпуснат)

7. Ако сте нервиран че падате можете да накарате футболиста ви да отиде и да натроши кокалите на треньора ви от бой !!!

8. Ще можете да си криете ножица в гащите и да режете косата (тайно) на съдията.ОБАЧЕ !!! АКО ВИ ХВАНЕ !!! ЧЕРВЕН картон !!!!

9. Ще можете да храчите на терена както и да пикаете ако на футболиста ви му се пикае!

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 17:29

Романс написа:
Болен съм и не съм в състояние да си изиграя мачовете, но когато стана по-добре ще гледам да ги изиграя в срок.

По съвсем същата причина и аз не съм играл мачове , но вече сигурно ще мога :)

VaNdRi1o0 написа:
Hova написа:
P.S.Извинявай Piggsy

при това положение според мен е да бъде намерен заместник или да бъде искаран от групата и да не се дават служебни победи и да има 5 отбора в групата от които 1 да отпадне

Ооо нима? :x :x

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 17:53

tanasi - em1nemcho 1:1
Заслужен хикс, аз много го подцених, лагваше и си викам аре ще играя за 0:0, ма той ме поведе и след тва ми стигнаха само за един гол атаките :)

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 18:19

tanasi написа:
tanasi - em1nemcho 1:1
Заслужен хикс, аз много го подцених, лагваше и си викам аре ще играя за 0:0, ма той ме поведе и след тва ми стигнаха само за един гол атаките :)

Мда така си беше :lol:

П.П. Пиша се em1nem4o

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 21:59

Alan_Smith [England] 0 - 0 Kaloz [France]

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 22:35

Krissan [Argentina] 2:1 Raichev [Czech Rep.]

Заслужена победа за мен , но въобще не съм доволен от играта си и за малко да се изложа. Създадох една дузина положения и не успях да ги реализирам през целия мач.Той имаше едно но си го вкара.Добре че в края Креспо вкара един гол да ме спаси. Успех на Райчев напред. :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 23:03

Нигерия - Чехия 5:0
За мене : Мартинс 3 , Утака 1 , Ободо 1

Аз ви казвам шампион е Нигерия :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 00:45

Gonzo - tanasi 4:1
Заслужен резултат, няма как да го спирам в нападение щото не съм я разучил още играта, иначе в защита не е толкова добър, оставяше ме и трябваше да реализирам поне още едно от положенията ама нищо :) Дано поне прескоча групата че... :lol:

I get knocked down
But I get up again

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 01:17

tanasi написа:
Gonzo - tanasi 4:1
Заслужен резултат, няма как да го спирам в нападение щото не съм я разучил още играта, иначе в защита не е толкова добър, оставяше ме и трябваше да реализирам поне още едно от положенията ама нищо :) Дано поне прескоча групата че... :lol:

Еми мн ясно аз играя нападателно защитата не я гледам мноууу не съм като пигси :lol:

гг писах и на другите от групата :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 09:32

Последната група е готова.Остава един мач ,но той е формалност.

Тъй като Хова се отказа всички получават служебни победи включително и Пигси.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 11:11

Gonzo не ме интересува на кого си писал ама на мен ми писа само веднъж и то когато те добавих. Повече не си ми писал а аз ти пиша почти всеки ден. Така че не се крий или ще искам да ми пишат служебна победа :twisted: :twisted: .

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 13:36

tanasi - Piggsy 2:0
Wow... Мн неочакавано за мене, Пигси винаги ми е бил един от най-трудинте съпелници и особено ся както съм слаб не съм очаквал да го бия, но тва е играта :)

I get knocked down
But I get up again

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 13:42

tanasi 2:0 Piggsy

Много слабо играх , направо толкова скучна игра , че ми става тъпо да играя.Не знам от отбора ли е , с който играя , но...Тъкмо я бях разучил играта и се подобрих....Явно е заради PES-a , но май трябва само за 1 от двете игри да отделя време , няма как.Ще пропусна един турнир може би и пак след това трябва да почна от начало :? Ама то си е вярно , че трябва много да ги играеш тези игри в началото за да си по-добър , както беше казал един човек , но някои се обидиха :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 13:53

House M.D. ™ написа:

Много слабо играх , направо толкова скучна игра , че ми става тъпо да играя.Не знам от отбора ли е , с който играя , но...Тъкмо я бях разучил играта и се подобрих....Явно е заради PES-a , но май трябва само за 1 от двете игри да отделя време , няма как.Ще пропусна един турнир може би и пак след това трябва да почна от начало :? Ама то си е вярно , че трябва много да ги играеш тези игри в началото за да си по-добър , както беше казал един човек , но някои се обидиха :lol:

Пигси (обида) такъв защо си седнал да се оправдаваш с падането със скандал ,който е прекратен. Как може да си такъв (обида) и най-накрая не спреш да говориш от името на другите и да пускаш разни иронии и т.н.Като за финал ще ти кажа ,че не е нужно да играеш цял ден ,за да си добър.Цялата работа е съзнанието ,което като е освободено и играеш по-добре.Тези дето играят по цял ден ,затъпяват,стават мудни и доста често несъзнателно почват да играят по един и същ грозен начин.Мога де се обзаложа с теб ,че примерно 100 човека дето не са играли фифа 2 седмици ще имат повече победи от 100 човека дето са играли всеки ден фифа по няколко часа.

От цялата работа излиза ,че ти си (обида),(обида),(обида) дето се опитва да бъде интересен за сметка на другите и пуска разни иронии дето показват само колко е (обида) !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 15:25

Букмейкара написа:
House M.D. ™ написа:

Пигси (обида) такъв защо си седнал да се оправдаваш с падането със скандал ,който е прекратен. Как може да си такъв (обида) и най-накрая не спреш да говориш от името на другите и да пускаш разни иронии и т.н.Като за финал ще ти кажа ,че не е нужно да играеш цял ден ,за да си добър.Цялата работа е съзнанието ,което като е освободено и играеш по-добре.Тези дето играят по цял ден ,затъпяват,стават мудни и доста често несъзнателно почват да играят по един и същ грозен начин.Мога де се обзаложа с теб ,че примерно 100 човека дето не са играли фифа 2 седмици ще имат повече победи от 100 човека дето са играли всеки ден фифа по няколко часа.

От цялата работа излиза ,че ти си (обида),(обида),(обида) дето се опитва да бъде интересен за сметка на другите и пуска разни иронии дето показват само колко е (обида) !

Ебаси , тук не мога да изразя едно мнение . То самата игра е такава , трябва доста да си поиграеш , че да и свикнеш , аз още май не мога :( А и все ги говоря тези неща за дисквалификацията , щото ми е кофти , че го дисквалифицирахте по такъв начин , докато някои хора си приказват каквото искат , не разбра ли. :lol: Защо ми се нахвърляш така ве? :roll: Не се оправдавам , ти не виждаш ли , че съм писал колко тъпо играя , ебаси :?

EDIT:Сбърках , като казах , че трябва да я играеш повече време , за да си добър . Явно е заради PES-a , който го играх преди няколко дни :roll: Извинявам се , че почнах да пиша глупости вече , освен това за дисквалификацията.Вече взех да съжалявам , че си изразих мнението на няколко пъти , защото половината хора тук ме намразиха :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 16:07

iMMortality 4-1 Raichev
His Cech was a god :shock:
п.п. Пичът с Португалия може да ми пише...1 съобщение не може да прехвръкне до него заради защитата му..Крис днес пиши да играем,Романс и ти ако можеш(ако се пооправиш) ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 16:37

абне тоя стиви му пиша секи ден по 3-4 пъти вчера каза че пишел курсова и неска че ще ме потърси надявам се така да стане 8)

и ся искам само да си изкажа мнението щото мн често нападате пигси мисля че няма нужда от такива нападки и че трябва да се пооспокоите малко щото мн скандали почнаха :? :?

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com