дам така беше цял мач се защитава 16 удара в учертанията на вратата нито 1 гол днес сам зациклил нещо и 1 гол не мога да направяs7evie написа:S7evie 0-0 Rooney
Форумен FIFA 08 турнир XXIII [ФИНАЛ !!! ]
-
Red DevilS|RooNeY
аз вече съм уж по трезвен търсих Стиви но го няма довечера пак ще го потърся но все пак има още доста време до крайния срок който според мен е доста голям мисля че до Петък или четвърък е достатъчно
Ся и аз да вкарам малко смях в темата
при това положение според мен е да бъде намерен заместник или да бъде искаран от групата и да не се дават служебни победи и да има 5 отбора в групата от които 1 да отпаднеHova написа:Искам да кажа на всички от моята група че аз се оттеглям от турнира.Причината е моят интернет,твърде е бавен и не могат да се изберат отбори камо ли да се играе.
P.S.Извинявай Piggsy
Ся и аз да вкарам малко смях в темата
LnG|Fabregas написа:Обложка:
1. Ще има българското първенство
2. Ще може да се напивате по време на мач с Бира и Водка САМО АКО ИМАТЕ ДОСТАТЪЧНО ОПИТ НА ФУТБОЛИСТА. !!! Кристиан Роналдо и такива футболсти ще могат щото те са опитни
3. Ако футболиста ви е опитен ще може да пушите трева и да се биете с другите футболисти
4. Ще може да чупите крака,ченета,зъби,ръце,пръсти,уши,да му бъркате в устата на футболиста и какво ли какво ли още не !!!
5. Ще можете да карате в края на мача примерно след 89 мин (САМО ТОГАВА!!!) футболиста ви да се съблече чисто гол и да си развява пацата из стадиона за удоволствие на феновете !!!
6. ЩЕ МОЖЕТЕ да ГЛЕДАТЕ как през почивката футболистите си бият чикии (някой път някой от тях ще си бият за да разпуснат)
7. Ако сте нервиран че падате можете да накарате футболиста ви да отиде и да натроши кокалите на треньора ви от бой !!!
8. Ще можете да си криете ножица в гащите и да режете косата (тайно) на съдията.ОБАЧЕ !!! АКО ВИ ХВАНЕ !!! ЧЕРВЕН картон !!!!
9. Ще можете да храчите на терена както и да пикаете ако на футболиста ви му се пикае!
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

По съвсем същата причина и аз не съм играл мачове , но вече сигурно ще могаРоманс написа:Болен съм и не съм в състояние да си изиграя мачовете, но когато стана по-добре ще гледам да ги изиграя в срок.
Ооо нима?VaNdRi1o0 написа:при това положение според мен е да бъде намерен заместник или да бъде искаран от групата и да не се дават служебни победи и да има 5 отбора в групата от които 1 да отпаднеHova написа:Искам да кажа на всички от моята група че аз се оттеглям от турнира.Причината е моят интернет,твърде е бавен и не могат да се изберат отбори камо ли да се играе.
P.S.Извинявай Piggsy
tanasi - em1nemcho 1:1
Заслужен хикс, аз много го подцених, лагваше и си викам аре ще играя за 0:0, ма той ме поведе и след тва ми стигнаха само за един гол атаките
Заслужен хикс, аз много го подцених, лагваше и си викам аре ще играя за 0:0, ма той ме поведе и след тва ми стигнаха само за един гол атаките
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Never Surrender
Never Admit Defeat
I get knocked down
But I get up again
-
Alan_Smith
- Обратна връзка:
Krissan [Argentina] 2:1 Raichev [Czech Rep.]
Заслужена победа за мен , но въобще не съм доволен от играта си и за малко да се изложа. Създадох една дузина положения и не успях да ги реализирам през целия мач.Той имаше едно но си го вкара.Добре че в края Креспо вкара един гол да ме спаси. Успех на Райчев напред.
Заслужена победа за мен , но въобще не съм доволен от играта си и за малко да се изложа. Създадох една дузина положения и не успях да ги реализирам през целия мач.Той имаше едно но си го вкара.Добре че в края Креспо вкара един гол да ме спаси. Успех на Райчев напред.
-
crazysasho
Gonzo - tanasi 4:1
Заслужен резултат, няма как да го спирам в нападение щото не съм я разучил още играта, иначе в защита не е толкова добър, оставяше ме и трябваше да реализирам поне още едно от положенията ама нищо
Дано поне прескоча групата че... 
Заслужен резултат, няма как да го спирам в нападение щото не съм я разучил още играта, иначе в защита не е толкова добър, оставяше ме и трябваше да реализирам поне още едно от положенията ама нищо
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
I get knocked down
But I get up again
Never Surrender
Never Admit Defeat
I get knocked down
But I get up again
-
TroY Gonzo
Еми мн ясно аз играя нападателно защитата не я гледам мноууу не съм като пигсиtanasi написа:Gonzo - tanasi 4:1
Заслужен резултат, няма как да го спирам в нападение щото не съм я разучил още играта, иначе в защита не е толкова добър, оставяше ме и трябваше да реализирам поне още едно от положенията ама нищоДано поне прескоча групата че...
гг писах и на другите от групата
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
- Букмейкара
tanasi - Piggsy 2:0
Wow... Мн неочакавано за мене, Пигси винаги ми е бил един от най-трудинте съпелници и особено ся както съм слаб не съм очаквал да го бия, но тва е играта
Wow... Мн неочакавано за мене, Пигси винаги ми е бил един от най-трудинте съпелници и особено ся както съм слаб не съм очаквал да го бия, но тва е играта
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
I get knocked down
But I get up again
Never Surrender
Never Admit Defeat
I get knocked down
But I get up again
tanasi 2:0 Piggsy
Много слабо играх , направо толкова скучна игра , че ми става тъпо да играя.Не знам от отбора ли е , с който играя , но...Тъкмо я бях разучил играта и се подобрих....Явно е заради PES-a , но май трябва само за 1 от двете игри да отделя време , няма как.Ще пропусна един турнир може би и пак след това трябва да почна от начало
Ама то си е вярно , че трябва много да ги играеш тези игри в началото за да си по-добър , както беше казал един човек , но някои се обидиха 
Много слабо играх , направо толкова скучна игра , че ми става тъпо да играя.Не знам от отбора ли е , с който играя , но...Тъкмо я бях разучил играта и се подобрих....Явно е заради PES-a , но май трябва само за 1 от двете игри да отделя време , няма как.Ще пропусна един турнир може би и пак след това трябва да почна от начало
- Букмейкара
Пигси (обида) такъв защо си седнал да се оправдаваш с падането със скандал ,който е прекратен. Как може да си такъв (обида) и най-накрая не спреш да говориш от името на другите и да пускаш разни иронии и т.н.Като за финал ще ти кажа ,че не е нужно да играеш цял ден ,за да си добър.Цялата работа е съзнанието ,което като е освободено и играеш по-добре.Тези дето играят по цял ден ,затъпяват,стават мудни и доста често несъзнателно почват да играят по един и същ грозен начин.Мога де се обзаложа с теб ,че примерно 100 човека дето не са играли фифа 2 седмици ще имат повече победи от 100 човека дето са играли всеки ден фифа по няколко часа.House M.D. ™ написа:tanasi 2:0 Piggsy
Много слабо играх , направо толкова скучна игра , че ми става тъпо да играя.Не знам от отбора ли е , с който играя , но...Тъкмо я бях разучил играта и се подобрих....Явно е заради PES-a , но май трябва само за 1 от двете игри да отделя време , няма как.Ще пропусна един турнир може би и пак след това трябва да почна от началоАма то си е вярно , че трябва много да ги играеш тези игри в началото за да си по-добър , както беше казал един човек , но някои се обидиха
От цялата работа излиза ,че ти си (обида),(обида),(обида) дето се опитва да бъде интересен за сметка на другите и пуска разни иронии дето показват само колко е (обида) !

Ебаси , тук не мога да изразя едно мнение . То самата игра е такава , трябва доста да си поиграеш , че да и свикнеш , аз още май не могаБукмейкара написа:Пигси (обида) такъв защо си седнал да се оправдаваш с падането със скандал ,който е прекратен. Как може да си такъв (обида) и най-накрая не спреш да говориш от името на другите и да пускаш разни иронии и т.н.Като за финал ще ти кажа ,че не е нужно да играеш цял ден ,за да си добър.Цялата работа е съзнанието ,което като е освободено и играеш по-добре.Тези дето играят по цял ден ,затъпяват,стават мудни и доста често несъзнателно почват да играят по един и същ грозен начин.Мога де се обзаложа с теб ,че примерно 100 човека дето не са играли фифа 2 седмици ще имат повече победи от 100 човека дето са играли всеки ден фифа по няколко часа.House M.D. ™ написа:tanasi 2:0 Piggsy
Много слабо играх , направо толкова скучна игра , че ми става тъпо да играя.Не знам от отбора ли е , с който играя , но...Тъкмо я бях разучил играта и се подобрих....Явно е заради PES-a , но май трябва само за 1 от двете игри да отделя време , няма как.Ще пропусна един турнир може би и пак след това трябва да почна от началоАма то си е вярно , че трябва много да ги играеш тези игри в началото за да си по-добър , както беше казал един човек , но някои се обидиха
От цялата работа излиза ,че ти си (обида),(обида),(обида) дето се опитва да бъде интересен за сметка на другите и пуска разни иронии дето показват само колко е (обида) !
EDIT:Сбърках , като казах , че трябва да я играеш повече време , за да си добър . Явно е заради PES-a , който го играх преди няколко дни
- † iMMortality †
абне тоя стиви му пиша секи ден по 3-4 пъти вчера каза че пишел курсова и неска че ще ме потърси надявам се така да стане
и ся искам само да си изкажа мнението щото мн често нападате пигси мисля че няма нужда от такива нападки и че трябва да се пооспокоите малко щото мн скандали почнаха

и ся искам само да си изкажа мнението щото мн често нападате пигси мисля че няма нужда от такива нападки и че трябва да се пооспокоите малко щото мн скандали почнаха
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php