Здравейте,
след миналогодишната ми история по действителен случей
цък, ето че и тази година има какво да се разкаже
Поставяйки се в ситуацията съм сигурен, че ще намерите смешната страна
Бяхме на сбора на едно село с един приятел. Аз не съм от там, но имам една приятелка от селото и вече няколко пъти ходя там, този път взех и този мой приятел. Там спим при бабата на тази моя приятелка и понеже по това време на годината вече е студено, си бяхме запалили огънче в камината. Обстановката там е чудесна. Стаята е в много битов стил и е адски приятна. Но да се върнем на темата. След като бяхме обиколили малкото заведения в селото, решихме преди да отидем на дискотеката да минем до къщата да метнем още някой дръвце в огъня, за да ни е топло като се приберем. Отидохме и седнахме малко пред камината да си поговорим, когато мен ме озъри гениалната идея - да се изсера
След като го направих обаче забелязах, че в селската тоалетна (която не беше от ония с голяма дупка и яма отдолу) няма чешма да си измия ръцете. За да го сторя, трябваше да вляза на долния етаж, там където спи бабата и дядодо и да ги събъдя, за това реших да остана с мръсни ръчичики до дискотеката, където да ги измия. Качих се при моя човек, който всъщност е главният герой в предстоящата история и за това ще запазя в тайна неговото име и ще спомена само инициалите му Д.Д. Та ... качих се при него и му казах: "Братле, имаме проблем. Няма къде да си измия ръцете." (не че ги бях мазал с онова, което бе излязло от мен, но е нормално да ги измиеш след това нали
) И той се съгласи, че ще ги измия в дискотеката. След малко обаче, съвсем малко преди да тръгнем, вдъхновен от моя пример и той реши да се "изтропа"
Почаках го малко и той се върна с думите: "Братле, имаме проблем"
Казах му: "Да, да знам. Няма къде да се измием." И ако се чудите защо ви говоря за нашето "тропане" почакайте да чуете какво ми каза той: "Проблема е че няма вода, с която да си изполея"
Тогава реших, че водата при бабата и дядото е от сонда и вечер те спират помпата и вода няма! Отначало му се посмях не осъзнавайки колко е сериозен проблема ни. След това тръгнахме да мислим решение, защото му беше неудобно на момчето, бабата да стане сутринта и да завари неговите "творби" в тоалетната
В селото нямаше денонощен магазин, от който да кубим туба минерална вода и да изполеем за това този план пропадна. Моята идея да плюе в легена, докато се напълни и да изполее също беше неусъществима, за това въоражени с няколко шишета, ние прекосихме половината село по тъмните улички, за да не ни се смеят хората като ни гледат със шишетата
Върнахме се, но водата се оказа доста малко и се наложи да правим втори курс
В крайна сметка след като с водата от втория курс успяхме да изполеем красотите на Д.Д. бяхме доволни
Погледах си, часовника - 2ч. Това означава, че ние сме изполивали в продължение на два часа
Е в по-неловка ситуация не бях изпадал
След това отидохме на дискотеката, а преди това тази моя приятелка ни званя 10 пъти да на пита къде сме и що не отиваме
Та .... след като отидохме на дискотеката аз си прекарах супер готино и много яко си денсах, а моя човек стоя малко спекан цяла нощ
Уникална история, нали?
Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно умишлена.