Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Знам какво се случи на сбора! (true story)
Публикувано на: 28 Окт 2007 15:43

Здравейте,
след миналогодишната ми история по действителен случей цък, ето че и тази година има какво да се разкаже :) Поставяйки се в ситуацията съм сигурен, че ще намерите смешната страна :)

Бяхме на сбора на едно село с един приятел. Аз не съм от там, но имам една приятелка от селото и вече няколко пъти ходя там, този път взех и този мой приятел. Там спим при бабата на тази моя приятелка и понеже по това време на годината вече е студено, си бяхме запалили огънче в камината. Обстановката там е чудесна. Стаята е в много битов стил и е адски приятна. Но да се върнем на темата. След като бяхме обиколили малкото заведения в селото, решихме преди да отидем на дискотеката да минем до къщата да метнем още някой дръвце в огъня, за да ни е топло като се приберем. Отидохме и седнахме малко пред камината да си поговорим, когато мен ме озъри гениалната идея - да се изсера :) След като го направих обаче забелязах, че в селската тоалетна (която не беше от ония с голяма дупка и яма отдолу) няма чешма да си измия ръцете. За да го сторя, трябваше да вляза на долния етаж, там където спи бабата и дядодо и да ги събъдя, за това реших да остана с мръсни ръчичики до дискотеката, където да ги измия. Качих се при моя човек, който всъщност е главният герой в предстоящата история и за това ще запазя в тайна неговото име и ще спомена само инициалите му Д.Д. Та ... качих се при него и му казах: "Братле, имаме проблем. Няма къде да си измия ръцете." (не че ги бях мазал с онова, което бе излязло от мен, но е нормално да ги измиеш след това нали :) ) И той се съгласи, че ще ги измия в дискотеката. След малко обаче, съвсем малко преди да тръгнем, вдъхновен от моя пример и той реши да се "изтропа" ;) Почаках го малко и той се върна с думите: "Братле, имаме проблем" :) Казах му: "Да, да знам. Няма къде да се измием." И ако се чудите защо ви говоря за нашето "тропане" почакайте да чуете какво ми каза той: "Проблема е че няма вода, с която да си изполея" :) Тогава реших, че водата при бабата и дядото е от сонда и вечер те спират помпата и вода няма! Отначало му се посмях не осъзнавайки колко е сериозен проблема ни. След това тръгнахме да мислим решение, защото му беше неудобно на момчето, бабата да стане сутринта и да завари неговите "творби" в тоалетната :) В селото нямаше денонощен магазин, от който да кубим туба минерална вода и да изполеем за това този план пропадна. Моята идея да плюе в легена, докато се напълни и да изполее също беше неусъществима, за това въоражени с няколко шишета, ние прекосихме половината село по тъмните улички, за да не ни се смеят хората като ни гледат със шишетата :) Върнахме се, но водата се оказа доста малко и се наложи да правим втори курс :) В крайна сметка след като с водата от втория курс успяхме да изполеем красотите на Д.Д. бяхме доволни :) Погледах си, часовника - 2ч. Това означава, че ние сме изполивали в продължение на два часа :) Е в по-неловка ситуация не бях изпадал :) След това отидохме на дискотеката, а преди това тази моя приятелка ни званя 10 пъти да на пита къде сме и що не отиваме :P Та .... след като отидохме на дискотеката аз си прекарах супер готино и много яко си денсах, а моя човек стоя малко спекан цяла нощ :) Уникална история, нали?

Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно умишлена.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 16:06

Градски, смешна страна имаше, но действително не е нещо особено. Още повече да го пускаш в Творческия.

Всичко хубаво и дано не изпадаш отново в подобни неловки ситуации.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 17:21

Средна работа.Хем ми хареса хем беше тъпо.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 17:33

Хмм, чак пък толкова неловка ситуация да е това :lol: .

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 17:36

Наистина уникална история!

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 17:37

Гошо, момче Лошо написа:
Хмм, чак пък толкова неловка ситуация да е това :lol: .

Кво не е :) С тоя охлиуф и заради гуната му да обикалям 2 часа некво село дето познавам само 2ма 3ма :) Не е историята на века, ама е весела :)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 11:08

Хаха, какво невероятно приключение сте изживели. Индиана Джоунс и Лара Крофт биха ви завидели.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 12:53

Предния разказ съм го чел и ми се струва по-забавен от този.

Благодаря от името на всички, че сподели последствията от един комунистически (безплатен) секс :Д

Сега вече всички ще знаем да не фръламе айвер ако нема вудъ наоколо.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com