Автор |
Съобщение |
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 21:34
Екс утре вечер ще те хвърля в скръб(или зарадвам) с мнението си за играта и най-вече дали хвърля.Моля се да не ми прави така Ако не бягам за нова карта Тръпни в очакване на последната ми дума,а който не я е записал да очаква впечатления ексклузивно довечера към 8
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 21:37
Боен Чук, наслука бате
Никс, не мога да чета превюта по сайтове, тъпи ми се виждат. Искам мнение на фен, още повече на човек който горе-долу познайвам какъв е. Може автора на статията да е лесно впечатляващ се или да не е фен на жанра, доста въпросителни. Докато ако е някой от форума ще имам идея кое е вярно казано и кое си е от неговия стил
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 21:41
Shady написа: Боен Чук, наслука бате Никс, не мога да чета превюта по сайтове, тъпи ми се виждат. Искам мнение на фен, още повече на човек който горе-долу познайвам какъв е. Може автора на статията да е лесно впечатляващ се или да не е фен на жанра, доста въпросителни. Докато ако е някой от форума ще имам идея кое е вярно казано и кое си е от неговия стил
Диджей Коте,нямам търпение за твоето ексклузивно ревю!
Шейди,приятелю,извинявай за невежеството ми. (няма ирония,спокойно )
ЕДИТ:Абе мислите ли,че на макс ше ми върви прилично или да сменям видеото? Щото сега видях(и се сетих),че Notorious е написал,че може да ми върви на макс,макар че препоръчителната видеокарта е 7900 GTX.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 21:55
Еми казвам ти че ще играеш на макс 99% и не го казвам да си чеша езика Поне ще бута там 30 кадъра.
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 22:02
Предполагам че ако не слагаш анти-алайсинг и сенките са на медиум, може би и детайла на тревата, а също и дребните животинки (да, има опция колко да бъдат), ще можеш да бъдеш с текстури на хай и дори резолюция 1280. И другите опцийки също ще са на макс, ест.
Дем ит искам да играя! В ба*х и асоциалния тип ще се превърна, само да докопам видео карта
ЕДИТ за Ноториус долу - освен ако и ти не си с X550 не виждам как ще отговориш на загадката "в нашия монитор ли е проблема"
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 22:03
Абе изискванията ме стреснаха малко... съмнявам се че някой от тука ще я подкара на макс с добри фпс
Сега е на 20%
До утре трябва да се изтегли и ще ви кажа на вас двамата с х550ките дали е във вашия телевизор проблема
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 22:14
Играх я близо 2 часа и засега съм доволен. Бойната система е новаторска и изисква изчакване на подходящия момент за удар. Развитието на героя също е интересно замислено. След няколко дена игра ще имам по-обективно мнение. Едно е сигурно - феновете на RPG-тата не бива да я пропускат.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2007 17:04
Сега чакаме към 8 часа довечера ексклузивните,експлозивни и ексцентрични впечатления на Диджей Коте! (я се пробвайте да кажете всичкото това на глас )
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2007 17:43
Еми съжалявам ще изчакате,защото нета ми е боклук и тря тегля още 4-5 часа така че утре или в 12 часа.
|
|
|
|
|
катеричок
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2007 18:12
Яка лие играта както гледам става .
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2007 18:44
Казах че ще дам ексклузивни интервюта в 12 часа или утре. Играта е много яка тя не е просто ''СТАВА''
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2007 20:27
DJ Cat написа: Еми съжалявам ще изчакате,защото нета ми е боклук и тря тегля още 4-5 часа така че утре или в 12 часа.
Споко,на всеки се случва. Аз просто исках да повиша интереса към играта(и да вдигна темата,че тя беше паднала почти до втора страница ).Иначе по-добре пусни ексклузивните впечателния за играта утре,че аз към 12 ше си лягам(нали тогава свършва кеча по ГТВ. ).Пък и ще имаш повече време,за да направиш не просто един пост с ексклузивни впечатления,ами направо цяло ревю(с оценки и такива работи,ако може. ).Може да се пробваш да направиш статия като на ПС Маниа.
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2007 20:58
Играта не е много добра. Поне това, което аз видях останах доволен, но моето мнение е че тази игра ще остане в сянката на Fable (двойката излиза идната година) и Gothic. Веднага ми се наби на око, че героя може да е зъл или добър, което е голям плюс. Битките са много динамични (много кръв бе). Все още съм в началото на играта и ще я поиграя пък ще видим.
П.С. Няма да говоря за ужасния лаг, който едвам не ме отказа от играта (дам, не покривам минималните изсквания, но играта по чудо ми тръгна )
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2007 21:03
Кирилица написа: Играта не е много добра. Поне това, което аз видях останах доволен, но моето мнение е че тази игра ще остане в сянката на Fable (двойката излиза идната година) и Gothic. Веднага ми се наби на око, че героя може да е зъл или добър, което е голям плюс. Все още съм в началото на играта и ще я поиграя пък ще видим. П.С. Няма да говоря за ужасния лаг, който едвам не ме отказа от играта (дам, не покривам минималните изсквания, но играта по чудо ми тръгна )
Гусин Кирилица ако може да кажете как е бойната система какво представлява че не ми се чака до утре
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2007 21:09
Еми както едитнах е много динамична и има много кръв. Също така има доста добри скилове, като щит който те предпазва от враговете. Също така останах приятно изненадан от начина по-който пича върти меча (много сръчен тоя бе).
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2007 21:25
А нещо не моа са оправя с тъпия туулс навсякъде всеки различно дрънка,а аз го прая както трябва и нестава ако може по-подробно да ми обясниш
Едит: Оправих се
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2007 21:27
Кирилица написа: Играта не е много добра. Поне това, което аз видях останах доволен, но моето мнение е че тази игра ще остане в сянката на Fable (двойката излиза идната година) и Gothic. Веднага ми се наби на око, че героя може да е зъл или добър, което е голям плюс. Битките са много динамични (много кръв бе). Все още съм в началото на играта и ще я поиграя пък ще видим. П.С. Няма да говоря за ужасния лаг, който едвам не ме отказа от играта (дам, не покривам минималните изсквания, но играта по чудо ми тръгна )
Не ми пука дали играта ше остане в сянката на друга игра,важното е сама по себе си да е хубава! Пък на мен машинката ми е повечко от минималните изисквания(виж конфигурацията ми по-горе в темата) и се надявам на липса на лаг.Пък за това колко кръв има-не ми пука.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2007 09:20
Така да поясня че играта ми крашва на едно място ама само на него и ако може ЕКСА да каже дали и на него там му се прецаква(мястото е след филмчето в което пича бяга и стига до пропаст или по точно кула и после те пуска да играеш и така)
Мисля че ще го оправя ако реинстална и пусна на лоу ,а пък новото видео е неизбежно!
Такаа да започвам с впечатленията си!
Още когато влизах в играта много ми хареса така нареченото интро,изгледах го и ме впечатли.Менютата са удобно направени на фона ЧУДЕСНА музика лесно се оправяш с тях.Още в началото си избираш ниво на трудност и дали да играеш с мишка или с клавиатура и мишка-това вече е голям плюс Никакви за бележки дотук.Влязох в играта и ми направи впечатление че има три вариянта на камерата.Тип диабло,тип готик и нещ средно между двете.И така започнах аз оглеждам се насам натам и виждам че графиката е на ниво дори на мидиум и може да се сравнява дори с ОБЛИВИЪН!Гледам че музиката е добре изпипана и се наслаждавам.По едно време реших да ударя едно рамо на нашите които яростно одържат някакви бандити.Взимам си меч и ги почвам.Сега тук е момента да говоря за бойната система която ми бе голяма загадка.Тя е като на ММОРПГ на пръв поглед и мен това не ми хареса!Но на втори всъщност става доста интересно.Когато започнеш да удряш бандит(звер) човека ти прави дадена комбинация и в зависимост от момента в който ти я прекъснеш за втора стават различни комбота.Но закъснееш ли или подраниш ли нищо не се получава.Има два сила на бой засега- ''wolf'' and ''cat''В началото ти обяснява срещу кого кой да използваш.Нататъка си я разучавайте,но все пак да добавя че има няколко типа завършващи удари които са много ефектни,също така правиш различни салта и т.н!След като в началото се справихме(справиха) с бандитите,започна да тече кът сцена(много добре изпипани)След това долу горе същото крадци -бой-филмче докато не зацепи на едно място.Ако и на ЕКС е на същото лошо става.От това което съм видял
съм доволен от играта звук графика и геимплеи но не мога да бъда толкова компетентен за 10 минути игра.Така че засега:
Бойна система 9/10
Геимплаи като цяло 10/10
Графика 10/10
Звук 10/10Имайте предвид че съм играл дотам докадето обясних и затова не съ много обективен
Едит:Оправих играта върви ми без да крашва засега
Едит 2 :Както ви казах се опрвих.ИГРАТА Е КЪРТАЧ.Видях и истинския потенциал.Направо е невероятна,не не нямам думи да опиша колко ме кефи.Примерно уменията са разпределени в около 12колонки и всяка има по 20 умения е представете си 240 умения,колко различни билда има.Също ахнах от това че когато трябваше да си връщаме загубеното-The our laboratory имах избор дали да отида с женката или с другия мъж-шефа.Аз като истински кавалер отидох с жената Когато си учиш унмения или т.н вместо да спинкаш медитираш и пак си избираш часове.Абе разучавайте я ама ИГРАТА Е СТРАХОТНА смятам да не пробвам никоя друга в близките 2-3 месеца.Най голямото положително число и давам
П.П Ето сега примерно търся алхемична формула да се изгъзаря с мега яка потиока
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2007 10:48
Ей,хората от ПС Маниа-вземете Диджей Коте на работа при вас!
Към Диджей Коте-браво за ревюто!Ама кажи,с пача ли оправи бъга?И освен това,как се изобразява секса? Иначе играта явно ше е яка,само да дойда в София през ваканцията и ше си я купя!И после цялата ваканция-НЕМА ПУСКАНЕ! Даже до тогава ше е поевтиняла игрицата. Според мен ще си заслужава да я купя,ако съдя по вашите впечатление.
П.П.Отново-специални благодарности на Диджей Коте.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2007 10:51
Я кажете на кви машини играете и на кви настройки.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|