Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2007 21:34

Екс утре вечер ще те хвърля в скръб(или зарадвам) с мнението си за играта и най-вече дали хвърля.Моля се да не ми прави така :cry: Ако не бягам за нова карта :) Тръпни в очакване на последната ми дума,а който не я е записал да очаква впечатления ексклузивно довечера към 8 :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2007 21:37

Боен Чук, наслука бате :)

Никс, не мога да чета превюта по сайтове, тъпи ми се виждат. Искам мнение на фен, още повече на човек който горе-долу познайвам какъв е. Може автора на статията да е лесно впечатляващ се или да не е фен на жанра, доста въпросителни. Докато ако е някой от форума ще имам идея кое е вярно казано и кое си е от неговия стил :D

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2007 21:41

Shady написа:
Боен Чук, наслука бате :)

Никс, не мога да чета превюта по сайтове, тъпи ми се виждат. Искам мнение на фен, още повече на човек който горе-долу познайвам какъв е. Може автора на статията да е лесно впечатляващ се или да не е фен на жанра, доста въпросителни. Докато ако е някой от форума ще имам идея кое е вярно казано и кое си е от неговия стил :D

Диджей Коте,нямам търпение за твоето ексклузивно ревю! :D
Шейди,приятелю,извинявай за невежеството ми. :( (няма ирония,спокойно :) )
ЕДИТ:Абе мислите ли,че на макс ше ми върви прилично или да сменям видеото? :? Щото сега видях(и се сетих),че Notorious е написал,че може да ми върви на макс,макар че препоръчителната видеокарта е 7900 GTX. :)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2007 21:55

Еми казвам ти че ще играеш на макс 99% и не го казвам да си чеша езика :wink: Поне ще бута там 30 кадъра.

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2007 22:02

Предполагам че ако не слагаш анти-алайсинг и сенките са на медиум, може би и детайла на тревата, а също и дребните животинки (да, има опция колко да бъдат), ще можеш да бъдеш с текстури на хай и дори резолюция 1280. И другите опцийки също ще са на макс, ест.

Дем ит искам да играя! В ба*х и асоциалния тип ще се превърна, само да докопам видео карта :(

ЕДИТ за Ноториус долу - освен ако и ти не си с X550 не виждам как ще отговориш на загадката "в нашия монитор ли е проблема" ;)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2007 22:03

Абе изискванията ме стреснаха малко... съмнявам се че някой от тука ще я подкара на макс с добри фпс

Сега е на 20%
До утре трябва да се изтегли и ще ви кажа на вас двамата с х550ките дали е във вашия телевизор проблема :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2007 22:14

Играх я близо 2 часа и засега съм доволен. Бойната система е новаторска и изисква изчакване на подходящия момент за удар. Развитието на героя също е интересно замислено. След няколко дена игра ще имам по-обективно мнение. Едно е сигурно - феновете на RPG-тата не бива да я пропускат. :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2007 17:04

Сега чакаме към 8 часа довечера ексклузивните,експлозивни и ексцентрични впечатления на Диджей Коте! :) (я се пробвайте да кажете всичкото това на глас :lol: )

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2007 17:43

Еми съжалявам ще изчакате,защото нета ми е боклук и тря тегля още 4-5 часа така че утре или в 12 часа.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2007 18:12

Яка лие играта както гледам става .

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2007 18:44

Казах че ще дам ексклузивни интервюта в 12 часа или утре. Играта е много яка тя не е просто ''СТАВА'' :blink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2007 20:27

DJ Cat написа:
Еми съжалявам ще изчакате,защото нета ми е боклук и тря тегля още 4-5 часа така че утре или в 12 часа.

Споко,на всеки се случва. :) Аз просто исках да повиша интереса към играта(и да вдигна темата,че тя беше паднала почти до втора страница :o ).Иначе по-добре пусни ексклузивните впечателния за играта утре,че аз към 12 ше си лягам(нали тогава свършва кеча по ГТВ. :oops: ).Пък и ще имаш повече време,за да направиш не просто един пост с ексклузивни впечатления,ами направо цяло ревю(с оценки и такива работи,ако може. :wink: ).Може да се пробваш да направиш статия като на ПС Маниа. :D

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2007 20:58

Играта не е много добра. Поне това, което аз видях останах доволен, но моето мнение е че тази игра ще остане в сянката на Fable (двойката излиза идната година) и Gothic. Веднага ми се наби на око, че героя може да е зъл или добър, което е голям плюс. Битките са много динамични (много кръв бе). Все още съм в началото на играта и ще я поиграя пък ще видим.
П.С. Няма да говоря за ужасния лаг, който едвам не ме отказа от играта (дам, не покривам минималните изсквания, но играта по чудо ми тръгна 8) )

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2007 21:03

Кирилица написа:
Играта не е много добра. Поне това, което аз видях останах доволен, но моето мнение е че тази игра ще остане в сянката на Fable (двойката излиза идната година) и Gothic. Веднага ми се наби на око, че героя може да е зъл или добър, което е голям плюс. Все още съм в началото на играта и ще я поиграя пък ще видим.
П.С. Няма да говоря за ужасния лаг, който едвам не ме отказа от играта (дам, не покривам минималните изсквания, но играта по чудо ми тръгна 8) )

Гусин Кирилица ако може да кажете как е бойната система какво представлява че не ми се чака до утре :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2007 21:09

Еми както едитнах е много динамична и има много кръв. Също така има доста добри скилове, като щит който те предпазва от враговете. Също така останах приятно изненадан от начина по-който пича върти меча (много сръчен тоя бе).

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2007 21:25

А нещо не моа са оправя с тъпия туулс навсякъде всеки различно дрънка,а аз го прая както трябва и нестава ако може по-подробно да ми обясниш :wink:
Едит: Оправих се

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2007 21:27

Кирилица написа:
Играта не е много добра. Поне това, което аз видях останах доволен, но моето мнение е че тази игра ще остане в сянката на Fable (двойката излиза идната година) и Gothic. Веднага ми се наби на око, че героя може да е зъл или добър, което е голям плюс. Битките са много динамични (много кръв бе). Все още съм в началото на играта и ще я поиграя пък ще видим.

Не ми пука дали играта ше остане в сянката на друга игра,важното е сама по себе си да е хубава! :) Пък на мен машинката ми е повечко от минималните изисквания(виж конфигурацията ми по-горе в темата) и се надявам на липса на лаг.Пък за това колко кръв има-не ми пука. :D

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2007 09:20

Така да поясня че играта ми крашва на едно място ама само на него и ако може ЕКСА да каже дали и на него там му се прецаква(мястото е след филмчето в което пича бяга и стига до пропаст или по точно кула и после те пуска да играеш и така)
Мисля че ще го оправя ако реинстална и пусна на лоу ,а пък новото видео е неизбежно!

Такаа да започвам с впечатленията си!
Още когато влизах в играта много ми хареса така нареченото интро,изгледах го и ме впечатли.Менютата са удобно направени на фона ЧУДЕСНА музика лесно се оправяш с тях.Още в началото си избираш ниво на трудност и дали да играеш с мишка или с клавиатура и мишка-това вече е голям плюс :) Никакви за бележки дотук.Влязох в играта и ми направи впечатление че има три вариянта на камерата.Тип диабло,тип готик и нещ средно между двете.И така започнах аз оглеждам се насам натам и виждам че графиката е на ниво дори на мидиум и може да се сравнява дори с ОБЛИВИЪН!Гледам че музиката е добре изпипана и се наслаждавам.По едно време реших да ударя едно рамо на нашите които яростно одържат някакви бандити.Взимам си меч и ги почвам.Сега тук е момента да говоря за бойната система която ми бе голяма загадка.Тя е като на ММОРПГ на пръв поглед и мен това не ми хареса!Но на втори всъщност става доста интересно.Когато започнеш да удряш бандит(звер) човека ти прави дадена комбинация и в зависимост от момента в който ти я прекъснеш за втора стават различни комбота.Но закъснееш ли или подраниш ли нищо не се получава.Има два сила на бой засега- ''wolf'' and ''cat''В началото ти обяснява срещу кого кой да използваш.Нататъка си я разучавайте,но все пак да добавя че има няколко типа завършващи удари които са много ефектни,също така правиш различни салта и т.н!След като в началото се справихме(справиха) с бандитите,започна да тече кът сцена(много добре изпипани)След това долу горе същото крадци -бой-филмче докато не зацепи на едно място.Ако и на ЕКС е на същото лошо става.От това което съм видял
съм доволен от играта звук графика и геимплеи но не мога да бъда толкова компетентен за 10 минути игра.Така че засега:
Бойна система 9/10
Геимплаи като цяло 10/10
Графика 10/10
Звук 10/10Имайте предвид че съм играл дотам докадето обясних и затова не съ много обективен :wink:

Едит:Оправих играта върви ми без да крашва засега :)
Едит 2 :Както ви казах се опрвих.ИГРАТА Е КЪРТАЧ.Видях и истинския потенциал.Направо е невероятна,не не нямам думи да опиша колко ме кефи.Примерно уменията са разпределени в около 12колонки и всяка има по 20 умения е представете си 240 умения,колко различни билда има.Също ахнах от това че когато трябваше да си връщаме загубеното-The our laboratory :) имах избор дали да отида с женката или с другия мъж-шефа.Аз като истински кавалер отидох с жената :lol: Когато си учиш унмения или т.н вместо да спинкаш медитираш и пак си избираш часове.Абе разучавайте я ама ИГРАТА Е СТРАХОТНА смятам да не пробвам никоя друга в близките 2-3 месеца.Най голямото положително число и давам :)

П.П Ето сега примерно търся алхемична формула да се изгъзаря с мега яка потиока :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2007 10:48

Ей,хората от ПС Маниа-вземете Диджей Коте на работа при вас! :o
Към Диджей Коте-браво за ревюто!Ама кажи,с пача ли оправи бъга?И освен това,как се изобразява секса? :? Иначе играта явно ше е яка,само да дойда в София през ваканцията и ше си я купя!И после цялата ваканция-НЕМА ПУСКАНЕ! :oops: Даже до тогава ше е поевтиняла игрицата. :) Според мен ще си заслужава да я купя,ако съдя по вашите впечатление.
П.П.Отново-специални благодарности на Диджей Коте. :wink:

Профил WWW

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2007 10:51

Я кажете на кви машини играете и на кви настройки.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com