А аз каква вина имам че ти никога не си срещал момиче?Arcatraz написа:ам така де аз ква вина имам, че около половината метъли от тука не излизат от тях и не знаят кво да кажат на момиче
Фешън музика ли е метъла?
- martinkfreеman
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Да, ти хубаво му спести псувните!Nocturno написа:...проклятие злоба...Money™ написа:Всъщност, 6 страници обяснявахте на автора,че е кретен.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
-
Hippie Админа
Oбичаш да се изкарваш прав, нали? Но погледни внимателно - кой тука те смята за сериозен? Та, пред кого ще изкараш тази велика победа? Къде ще отиде хвалбата? При дружките, о, сигурен съм че вече си им казал как си победил тази огромна дивотия. Не си ограничен. Не си малоумен. Не си жалък. А тогава какво си? Велик? Възвишен ли си? Компетентен в някакво занимание? Или не - ти си просто играчка в очите на група хора. Обидено детенце, избиващо комплексите си и липсата на внимание около себе си. Отново - кой си ти? Каква е тази твоя, ммм, излишна кауза? Слаб си и си ограничен в начина на мислене. Музиката не показва колко си надарен. Музиката е израз на емоция, духа, чуството което никога не излиза на яве. Истината е че разума е този даващ мнението ми за тебе. Сметнал си едни факти за достоверни, други за грешни, а най-основното го пропускаш. Виждаш ли - ти си модерен не по музиката, а по начина на мислене. Глуповат. Детски. Но едва ли ще приемеш думите ми? Защо му е на човек да бяга срещу себе си? Само показва че събеседника му е прав. А представи си другите около мен да споделят това мнение за твоята личност? И ти да бягаш от него? Да смяташ че си прав, а ние грешни - не е ли това потвърждение отново? Изход няма. Винаги си бил и ще си грешен. Просто ще сменяш посоките. Така че - тичай докато можеш. Общества много - убеждения много - хора много - глупаци също.Arcatraz написа:И до какъв извод стигна? След като играя УоУ съм ограничен фешън така ли? За музиката- обичам приятния вокал хаус и мелодик метъла, тъй като тези които се дерат по микрофоните са ми по скоро смешни. песнички стил infernal- ten miles( weekend wonderz mix) ме радват. И за Нордър никъде не съм казал, че са блек метъл.
ПС: тъпия уоу ми дава еррор пак....дамн ит!
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
MWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!Arcatraz написа:щот са тапаци изпалнени с хейт. за тва.Nocturno написа:Те се дерат по такива като теб, моето дете.Arcatraz написа:тези които се дерат по микрофоните
Леле, не...на къде отива днешната младеш?
Момче, зАври си нещо в устата, че само лайна бълваш бре...не ти ли омръзна да се правиш на разбирач и всички да ти се надсмиват на ограниченото мислене?
Я си кажи честно, ти дори не чуваш/разбираш текстовете на повечето метъл, който си слушал, нали?
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
Мерси.В момента се чуствам като надрусан.ПОГРОМ написа:http://metalheart.info.dc-sofia.net/mp3 ... 0Doubt.mp3Money™ написа:Too old too cold и F.O.A.D.
Пробвай ;р
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
-
DR. Той е Расист
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
-
Bagerista_Boy
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Фешън не съм.Не съм и идиот.Ама ти си аграр.Умри в джибре от ябълки.Лайнар.Не си в състояние да ме засегнеш,не и докато си в Аграрския Институт и някога няма да си нищо повече от помощник бригадир.
И ако моето мнение по Хауса не е компетентно,тогава и твоето мнение при черешарските бригади е
Надявам се да съм те засегнал яко.Гадно да ти е 
И ако моето мнение по Хауса не е компетентно,тогава и твоето мнение при черешарските бригади е
|
|
| 
-
Bagerista_Boy
Хейтър си... Майната ти, щото няма смисъл да се хабя за олигофрен като теб...Rudecraft/Orange написа:Фешън не съм.Не съм и идиот.Ама ти си аграр.Умри в джибре от ябълки.Лайнар.Не си в състояние да ме засегнеш,не и докато си в Аграрския Институт и някога няма да си нищо повече от помощник бригадир.![]()
И ако моето мнение по Хауса не е компетентно,тогава и твоето мнение при черешарските бригади еНадявам се да съм те засегнал яко.Гадно да ти е
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Ахахах, май се засегна! :ДBagerista_Boy написа:Хейтър си... Майната ти, щото няма смисъл да се хабя за олигофрен като теб...Rudecraft/Orange написа:Фешън не съм.Не съм и идиот.Ама ти си аграр.Умри в джибре от ябълки.Лайнар.Не си в състояние да ме засегнеш,не и докато си в Аграрския Институт и някога няма да си нищо повече от помощник бригадир.![]()
И ако моето мнение по Хауса не е компетентно,тогава и твоето мнение при черешарските бригади еНадявам се да съм те засегнал яко.Гадно да ти е
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Oooh...thats gotta hurt...<.<The Chameleon написа:Ахахах, май се засегна! :ДBagerista_Boy написа:Хейтър си... Майната ти, щото няма смисъл да се хабя за олигофрен като теб...Rudecraft/Orange написа:Фешън не съм.Не съм и идиот.Ама ти си аграр.Умри в джибре от ябълки.Лайнар.Не си в състояние да ме засегнеш,не и докато си в Аграрския Институт и някога няма да си нищо повече от помощник бригадир.![]()