Arcatraz написа:ам така де аз ква вина имам, че около половината метъли от тука не излизат от тях и не знаят кво да кажат на момиче
А аз каква вина имам че ти никога не си срещал момиче?
Nocturno написа:Money™ написа:Всъщност, 6 страници обяснявахте на автора,че е кретен.
...проклятие злоба...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Arcatraz написа:И до какъв извод стигна? След като играя УоУ съм ограничен фешън така ли? За музиката- обичам приятния вокал хаус и мелодик метъла, тъй като тези които се дерат по микрофоните са ми по скоро смешни. песнички стил infernal- ten miles( weekend wonderz mix) ме радват. И за Нордър никъде не съм казал, че са блек метъл.
ПС: тъпия уоу ми дава еррор пак....дамн ит!
Arcatraz написа:Nocturno написа:Arcatraz написа:тези които се дерат по микрофоните
Те се дерат по такива като теб, моето дете.
щот са тапаци изпалнени с хейт. за тва.
ПОГРОМ написа:Money™ написа:Too old too cold и F.O.A.D.
http://metalheart.info.dc-sofia.net/mp3/Darkthrone/2004%20-%20Sardonic%20Wrath/06%20-%20God%20Of%20Doubt.mp3
Пробвай ;р
Penny написа:ave isus e pokemon ve
|
|
| 
Rudecraft/Orange написа:Фешън не съм.Не съм и идиот.Ама ти си аграр.Умри в джибре от ябълки.Лайнар.Не си в състояние да ме засегнеш,не и докато си в Аграрския Институт и някога няма да си нищо повече от помощник бригадир.![]()
И ако моето мнение по Хауса не е компетентно,тогава и твоето мнение при черешарските бригади еНадявам се да съм те засегнал яко.Гадно да ти е
Bagerista_Boy написа:Rudecraft/Orange написа:Фешън не съм.Не съм и идиот.Ама ти си аграр.Умри в джибре от ябълки.Лайнар.Не си в състояние да ме засегнеш,не и докато си в Аграрския Институт и някога няма да си нищо повече от помощник бригадир.![]()
И ако моето мнение по Хауса не е компетентно,тогава и твоето мнение при черешарските бригади еНадявам се да съм те засегнал яко.Гадно да ти е
Хейтър си... Майната ти, щото няма смисъл да се хабя за олигофрен като теб...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Bagerista_Boy написа:Rudecraft/Orange написа:Фешън не съм.Не съм и идиот.Ама ти си аграр.Умри в джибре от ябълки.Лайнар.Не си в състояние да ме засегнеш,не и докато си в Аграрския Институт и някога няма да си нищо повече от помощник бригадир.![]()
Хейтър си... Майната ти, щото няма смисъл да се хабя за олигофрен като теб...
Ахахах, май се засегна! :Д