Portal (офиц. тема)

Игри за PC
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Phantom написа:Ако това стане... Valve ще издадат най-великата игра :)
Много лесно ше цепиш, триподите ще станат супер лесни (не че много трудни...5 удара с базуката ако се не лъжа).
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Agent47 написа:
Fler написа:
Гиро мекицата написа:а дали има връзка между историята на half lfie и portal?
Аз останах с впечатлението, че има! Според мен Aperture Laboratories се явява конкурент на лабораторията Black Mesa :roll: :roll:
Че действията се развиват в една вселена е ясно, на мен ми е интересно дали нещо от портал ще има общо с епизод 3 или някой друг епизод от играта :? Може би гордън ще се докопа до джаджата дето прави порталите?
Да , аз съм почти убеден , че има нещо такова. :wink:
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Врътнах я!Като се замисля, наистина много ограничен брой игри съм превъртял и изтърпял до края, това говори какво е мнението ми за играта...Много добра игрица и откъм геймплей и графика (на моята стара кочина вървеше на Ultra High на 1024х768, доста оптимизирана) и откъм история (ако може да се нарече история...бе както и да е) е доста зарибяваща и те кара да не се отлепиш от нея.Aтмосферата е жестока, не знам защо на Jorix не му харесва, на мен много ми допада.Песничката накрая е много зарибяваща, сега си я слушам на winamp-а :) Утре ще изиграя тези допълнителните нива, наистина много добра идея (е идеята не е на Valve, но пък е добре реализирана) за направата на игра.Чакаме Portal Gun-а в ръцете на Freeman :wink:
Аватар
Гиро мекицата

Мнение от Гиро мекицата »

абе на Freeman няма да му тряаа такова оръжие,поне аз очаквам в 3 епизод,той и Alyx да нарамят яко пушки и да тръгнат да изпълняват последната заръка на Ali :)
Аватар
Pr0d1gY

Мнение от Pr0d1gY »

Borealis, корабът който се споменава в края на епизод 2, и към който ще отпътуват Alyx и Freeman в епизод 3, е собственост на Aperture Science. Една от версиите е, че там Freeman ще намери portal gun-а(особено като се има на предвид предисторията на този кораб), въпреки, че нищо не е обявено официално. ;)
We love rohypnol, she got rohypnol, we take rohypnol! JUST FORGET IT ALL!
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

Портал Гъна е отречен от VELVe, че ще го има в епизод три. И не се притеснявайте. Епизод три едва ли ще е последната част.
Кирилица goes Jason
Изображение
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Вuddy написа:Врътнах я!Като се замисля, наистина много ограничен брой игри съм превъртял и изтърпял до края, това говори какво е мнението ми за играта...Много добра игрица и откъм геймплей и графика (на моята стара кочина вървеше на Ultra High на 1024х768, доста оптимизирана) и откъм история (ако може да се нарече история...бе както и да е) е доста зарибяваща и те кара да не се отлепиш от нея.Aтмосферата е жестока, не знам защо на Jorix не му харесва, на мен много ми допада.Песничката накрая е много зарибяваща, сега си я слушам на winamp-а :) Утре ще изиграя тези допълнителните нива, наистина много добра идея (е идеята не е на Valve, но пък е добре реализирана) за направата на игра.Чакаме Portal Gun-а в ръцете на Freeman :wink:
Може ли линкче за песничката?
п.п.Иначе вчера я врътнах, много радва игрицата.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Публикувай отговор