Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2007 21:12

Phantom написа:
Ако това стане... Valve ще издадат най-великата игра :)

Много лесно ше цепиш, триподите ще станат супер лесни (не че много трудни...5 удара с базуката ако се не лъжа).

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2007 21:21

Agent47 написа:
Fler написа:
Гиро мекицата написа:
а дали има връзка между историята на half lfie и portal?

Аз останах с впечатлението, че има! Според мен Aperture Laboratories се явява конкурент на лабораторията Black Mesa :roll: :roll:

Че действията се развиват в една вселена е ясно, на мен ми е интересно дали нещо от портал ще има общо с епизод 3 или някой друг епизод от играта :? Може би гордън ще се докопа до джаджата дето прави порталите?

Да , аз съм почти убеден , че има нещо такова. :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2007 01:31

Врътнах я!Като се замисля, наистина много ограничен брой игри съм превъртял и изтърпял до края, това говори какво е мнението ми за играта...Много добра игрица и откъм геймплей и графика (на моята стара кочина вървеше на Ultra High на 1024х768, доста оптимизирана) и откъм история (ако може да се нарече история...бе както и да е) е доста зарибяваща и те кара да не се отлепиш от нея.Aтмосферата е жестока, не знам защо на Jorix не му харесва, на мен много ми допада.Песничката накрая е много зарибяваща, сега си я слушам на winamp-а :) Утре ще изиграя тези допълнителните нива, наистина много добра идея (е идеята не е на Valve, но пък е добре реализирана) за направата на игра.Чакаме Portal Gun-а в ръцете на Freeman :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2007 08:08

абе на Freeman няма да му тряаа такова оръжие,поне аз очаквам в 3 епизод,той и Alyx да нарамят яко пушки и да тръгнат да изпълняват последната заръка на Ali :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2007 20:39

Borealis, корабът който се споменава в края на епизод 2, и към който ще отпътуват Alyx и Freeman в епизод 3, е собственост на Aperture Science. Една от версиите е, че там Freeman ще намери portal gun-а(особено като се има на предвид предисторията на този кораб), въпреки, че нищо не е обявено официално. ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2007 20:45

Портал Гъна е отречен от VELVe, че ще го има в епизод три. И не се притеснявайте. Епизод три едва ли ще е последната част.

Профил Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2007 22:39

Вuddy написа:
Врътнах я!Като се замисля, наистина много ограничен брой игри съм превъртял и изтърпял до края, това говори какво е мнението ми за играта...Много добра игрица и откъм геймплей и графика (на моята стара кочина вървеше на Ultra High на 1024х768, доста оптимизирана) и откъм история (ако може да се нарече история...бе както и да е) е доста зарибяваща и те кара да не се отлепиш от нея.Aтмосферата е жестока, не знам защо на Jorix не му харесва, на мен много ми допада.Песничката накрая е много зарибяваща, сега си я слушам на winamp-а :) Утре ще изиграя тези допълнителните нива, наистина много добра идея (е идеята не е на Valve, но пък е добре реализирана) за направата на игра.Чакаме Portal Gun-а в ръцете на Freeman :wink:

Може ли линкче за песничката?
п.п.Иначе вчера я врътнах, много радва игрицата.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com