Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2007 17:24

Хора играя я от 2 дни някаде и е готина много ! Не е точно Готик, но ме кефи и се зарибих яко. Макар че нещо малко не и достига да я призная за нещо много.

Както и да е. Много много добра игра. Но нищичко не разбирам, пълен нооб съм !!! На Готик съм експерт и съм бил на всяко едно кътче от света му, но това нещо ми е пълна Индия. Кажете плс основни неща които трябва да знам... като примерно това че никога не бях спал а се оказа че като спя и ми дава да си дигам стрент спеед и други атрибути. Трябва ли да спя всяка нощ ? И за куестовете, понеже примерно изпълнявам само основните. Освободих Мартин. Сега ше търса амулета. Но може да си изпълнявам други куестс, преди това да се развивам нали ? В смисъл не се ходи само по основните ? Взех някав камък от един подземен град някав скъп 1000 злато струва за какво е той? Да го продавам ли? И как се дига левел все съм си 1 май до колкото помня. Само като спах дигнах малко атрибути... охх много сложна нищо неразбирам пълен нооооб... ако някой ме светне на бързо за тея неща по горе ... 10х много ми сложна ... а да и магията фире бал само нея ли имам ? Не се ли учат по яки магии да ги тепам от разтояние? ... че лъка много слаб само меча ги оправя тея гадове.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2007 17:52

Трябва да спиш след като събереш достатъчно хр доколкото си спомням
А иначе ако изпълняваш сам основните куестове ще приключиш играта за 5 часа макс (ако си чак такъв нуб какъвто се описваш... иначе за по-малко)
Така че си изпълнявай страничните куестове

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 00:16

Този 1000 злато камък всъщност е рядък Vharla Stone и ти презарежда магическото оръжие след като се изхаби.
Обясни ми какъв клас играеш?
Каква специализация?
Каква раса?
Каква зодия?

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 11:58

АrchAngel написа:
Този 1000 злато камък всъщност е рядък Vharla Stone и ти презарежда магическото оръжие след като се изхаби.
Обясни ми какъв клас играеш?
Каква специализация?
Каква раса?
Каква зодия?

Ами НОРД съм. После избрах Крадец дето пише че дава атрибути на Щастие, мисла че за по добър шанс да намирам хубави предмети би трябвало да е. И последното избрах Рицар (кнайгхт). Незнам бая се чудих дали да не избера и 2те Крадец, незнаех ква е логиката и дали се стакват. Но май как си реши всеки, явно не е задалжително да са сходни 2те.

Са сам стигнал намерих 4те книги за амулета търса. И искам да си изпалнявам други мисии, но ми се ще да се махне този куест от "в момента" дето са тези куест да мога странични да си изпълнявам. В империал сити съм сега. Но все се движа по основните куестове а ми се иска там да стане празно дето е сегашния куест та да си изпълнявам други и да обиколя и други градове.

А пуска ли се нещо на меча та да прави повече демидж за определено време ? Или как се учат магии като фире бала дето имам в началото, но той е доста слаб и не го ползвам. Абе май основно с меча се бия, ма незнам да се съчетава с магия или с лъка ?

edit: Кажете няква полезна магия ако има. За сега ползвам само да се лекувам тази, аа и някав Шиелд но за много малко секунди е и на практика не върши работа... това за зареждането ше го пробвам този камак, не го знаех...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 17:18

Не виждам какво е стакване? :/
Значи може да направиш или чист Крадец или Магически-Крадец или Стрелец-крадец и т.н.
А ако не искаш да изпълняваш основния куест сега просто вземи някой друг и натисни TAB влез където са чашките и избери куеста и натиски "Show as active" или нещо подобно.

Колкото до оръжието да прави повече щети за определено време мисля че отровите , които се проготвят с Alchemy ще са ти от полза.
Намираш си Apprentice's Calcinator (мисля че е така - ханче с чуканче) и натискаш на него и трябва да комбиринаш сходни компомненти - растения,храни и други.

За магиите - тъй като си Nord, а те имат доста малко magicka (mana) и едва ли ще можеш да използваш някоя по-силна магия повече от 2-3 пъти.Най-добрите класи за магия са:

1.High Elf - най-много magicka, но и 50% слабост към всички типове магии.
2.Breton - идеален за хибрид между боец-магьосник или за защитно ориентиран магьосник.
3.Dark Elf - Повече за бой с лека помощ от магии - най-вече Restoration.

Магии се намират им Mages Guild - продават се от определени NPCs-та.
В всеки по-голям град има по 1 гилдия и там се продава определен тип магии.
Restoration се продават в църквите в по-големите градове.

Alteration се занимава с защита против магии,отрови,заразявания(disease) и защита от физически щети.

Още нещо : Ако искаш да Enchant-неш оръжие трябва да си минал куестовете в всички гилдии в всички градове и да получиш препоръки за да те допуснат в Arcane University в Imperial City.
Там в една от сградите има Enchanting и Spellmaking олтари.
Encanting се използва за да направиш един предмет магически като ми придадеш свойствата на магия, която вече знаеш.Колкото по силен е ефекта толкова повече злато и по-силен Soulstone ще ти трябва - Grand Soulstone-ите са най-добри.
Spellmaking е за правене на твои магии.Може например да смесиш магия, която прави 50 точки огнени щети с 50% слабост към огън -> 100 огнени щети и удвоен ефект на всяка магия правейки огнени щети и оръжия правейки също този тип атака - бъди сигурен ще си избрал дали да е Touch/Self/Range.
Touch - трябва да е близо до тебе гадинката за мъ влияе - иска по-малко magicka и е идеален за магьосници не напълно ориентирани към магия а с примеси на бой.
Self - действа на теб.
Range - лети към целта и я поразява на удар.Това е най-добре за магьосници с доста мана и не много добри в близък бой.

Надявам се че малко съм ти помогнал. :)

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 22:02

Meрси много!
Явно наистина не е за силни магии моя. Няма мана. По логиката на Рицар ше се бия с мечове основно...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 22:08

Явно не си разбрал същонста на класа Knight (рицар):
Най-добрия ми герой е Imperial Knight.
Nord също е добра комбинация, но Imperial е най-добрия и балансиран за този клас.
Рицаря е добър както в бой така и в маниулиране на хората карайки ги да му вярват и да са му приятели (Speechcraft).
Доколкото помня има само 1 магическо умение - Illusion, което е базирано на Personality - Imperial има бонус на Personality и Blade - двете основни умения на рицаря.

Но това не означава че избора ти е грешен - играй с която раса ти харесва.

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 22:45

Значи според мен не е от голямо значение какъв клас ще си избереш,тъй като може да изучиш всяко едно умение стига да намериш съответното НПЦ от което да го изучиш,класовете са просто като за начало,да фиксираш уменията според начина ти на игра пък после изучавай квото искаш аз си напревих къстом клас и съм си доволен(квото ми трябва си го излучавам),а за енчантите тва че трябва да минаваш всички куестове на всички гилдии са пълни глупости това на практика е невъзможно тъй като някой гилдии имат куест който изисква да убиеш член на другя гилдия което означава че ще бъдеш автоматично премахнат,ще ти кажа какво направих аз значи дръпни си официалните плъгини за играта,доста са полезни добават броня на коня ти и други полезни неща като възможноста да имаш супер убер куул магическа кула(като излълниш куест който ти се добавя след като си запишеш плъгините и най-важното да ги разрешиш-като стартираш играта в менюто има едно Data files та от там)...та след като я "ъпгрейтнеш"(в куеста ще разбереш как става и тн)ще можеш да си правиш какво ли не в нея: да спиш,енчанти на оръжията,ще можеш да си подобряваш магиите дори да правиш доста брутални и освен всичко това ше можеш да си призоваваш елементъл(имаш избор между три вида като всеки изисква обределена съставка която се продава в импириъл сити)-които ше те защитава...и така както виждаш определено си заслужава да си сложиш адоните/плъгини (не права разлика между термините)и да излпълниш този куест но ще ти трябва доста голд(ъпгрейтите)
повече инфо:
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Frostcrag_Spire

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 23:41

Разбира се и Frostcrag Spire е опция. :)
Но в началните мисии на Mages Guild няма мисия, която да е свързана по някакъв начин с другите.
Спокойно може да си ги мине.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 23:42

Kажете само последно, както съм със чист Обливиън дайте линк плс какво да сложа??? Да инстал нещо и да стане истинско? Има адд он, но него после? след като я изиграя тази? Нещо има в замунда.нет 1 гб, нещо такова дайте линк за нещо ако е на куп алл да се слага та да знам че иам всички, много е важно май. А ако адд она е отделна по добре него после като изиграя тази ?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 23:46

Значи в zamunda си намери Knights Of The Nine - плъг-ин добавящи нови функции и нова гилдия : Knights Of The Nine там се намира и споменатия от The Death Frostcrag Spire както и убежище за зли играчи и още някои глезотийки.
Също така има Expansion за играта : Shivering Isles - 3 гигабайта и нещо.
Добавя големичък нов свят, в който се влиза през врата посредата на едно големичко езеро - започва като quest.
Лично аз има доста плъг-ин и добавят нови куестове,оръжия и раси. :)

И The Death - не забравяй че Frostcrag Spire трябва да се обзавежда - а всяка стая за обзавеждане струва 5000+ злато а свещите които се слага на Spellmaking и Enchanting олтарите струват 2000+ злато.
Доста пари ще му трябва а и ще е по-лесно да мине мисиите на Mage's Guild.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 23:55

АrchAngel написа:
Значи в zamunda си намери Knights Of The Nine - плъг-ин добавящи нови функции и нова гилдия : Knights Of The Nine там се намира и споменатия от The Death Frostcrag Spire както и убежище за зли играчи и още някои глезотийки.
Също така има Expansion за играта : Shivering Isles - 3 гигабайта и нещо.
Добавя големичък нов свят, в който се влиза през врата посредата на едно големичко езеро - започва като quest.
Лично аз има доста плъг-ин и добавят нови куестове,оръжия и раси. :)

И The Death - не забравяй че Frostcrag Spire трябва да се обзавежда - а всяка стая за обзавеждане струва 5000+ злато а свещите които се слага на Spellmaking и Enchanting олтарите струват 2000+ злато.
Доста пари ще му трябва а и ще е по-лесно да мине мисиите на Mage's Guild.

Точно за това говорех значи това да го сложа нищо че съм по средата примерно на играта??? и да си играя и след това като я изиграя да сложа адд она май най добре а ? Сега само тези неща това е 1 гб има и сийд , адд она няма сейд в замунда ...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2007 06:03

Няма да ти попречат дори да си по средата на играта. :)
За Frostcrag Spire още като load-неш сейва ще се получи нов куест и документите на кулата ще се добавят към инвентарати заедно с ключовете. :)

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2007 07:46

THE KING OF TIME написа:
Леле каква графика.чудна направо :) не че съм фен на РПГ-та,но това просто е суперско.Чудя се къде ли е Moon & star Hero :lol: досега да е изпаднал в екстаз.

Лунния и свездния френд го баннаха.А играта слава богу ще я подкарам

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 16:22

Защо ми стана лицето грозно и очите червени ? Може ли да си стана пак нормален ? Само изпълнявах куестове незнам за кво стана така...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 16:30

CABRON написа:
Защо ми стана лицето грозно и очите червени ? Може ли да си стана пак нормален ? Само изпълнявах куестове незнам за кво стана така...

Станал си вампир. :)
Пий кръв от заспали хора и не стой дълго време на слънце.
Пробвай да разпиташ за Vampire Cure из градовете.

Е сега ще постна скрий на най-новия ми герой. :)

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 16:38

АrchAngel написа:
CABRON написа:

Станал си вампир. :)
Пий кръв от заспали хора и не стой дълго време на слънце.
Пробвай да разпиташ за Vampire Cure из градовете.

Е сега ще постна скрий на най-новия ми герой. :)

Значи има начин да се излекувам ? Как ? ... ебати тея колко пари ми дадоха за некви неща дет взех от вампирите... гот.
А и 2 неща не намирам да му се невиди, нямам ни най малка представа къде да ги търса: Виното за тази до империал сити и 10 -те статуи за някав колекционер ... не намирам ни град ни нищо подобно дето пише в куестовете...

едит: абе открих нещо дето немаше никога да се сетим сам.. ама късмет. Като им давам некви пари явно, хората почват да ми казват неща дето неискат иначе да казват. Така разбрах къде е вампира иначе нямаше минаване тоя куест...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 17:06

CABRON написа:
Значи има начин да се излекувам ? Как ? ... ебати тея колко пари ми дадоха за некви неща дет взех от вампирите... гот.
А и 2 неща не намирам да му се невиди, нямам ни най малка представа къде да ги търса: Виното за тази до империал сити и 10 -те статуи за някав колекционер ... не намирам ни град ни нищо подобно дето пише в куестовете...

едит: абе открих нещо дето немаше никога да се сетим сам.. ама късмет. Като им давам некви пари явно, хората почват да ми казват неща дето неискат иначе да казват. Така разбрах къде е вампира иначе нямаше минаване тоя куест...

Като им даваш пари?
Да така ги подкупваш и им дигаш deposition-а към теб - повече те харесват.
Същата роля играе и Speechcraft с водещ атрибут Personality.
По принцип Knights трябва да са специалиста по тази част.

А ето ми и героя, който е на 2 дена:

Sword+Shield

Two-Handed Sword

13 левел Женски тъмен елф Spellsword. :)
Отделно съм развил Alchemy от пълна нула до 38.
Трябва и малко Intelligence. :)

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2007 19:02

Абе на някой друг да му забива на всеки 30 минути? В смисъл както си върви нормално играта ми забива, екрана става черен и ако пипна нещо компа се рестартва. После като дам "Продължи" ме пуска с невидим герой, от невидима раса и някъв гол труп пред мен.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2007 19:39

При мене крашваше.
Преименувах един фахл и проблема се оправи.
Пробвай да я пачнеш или може да ти е фалшив крака.

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com