Излезнаааааааааа!!!!

О бая ше се озориш,аз на Реадон 9600ХТ и 3.2гхз и 512 рам не мога да я направа ,така че да не сече,ама не съм изключил бит комета,зарадаи сееда.На мен обикновено когато сеедвам някоя игра и я пусна тя ми сече,ама нз...тежка си е играта.Hitmancho написа:То само процесора ми не съотвества но тва не ми е било много проблем. Играл съм и други игри с такова изискване за процесор (Matrix: Path of Neo). Насичаше си но ще опитам и без тва няма кво да играя
Ше вида. Няма никви други игри да пробвам - Call of Ctulhu: DCotE ме разо4арова яко а Godfather може да я опитам ако тая не стане. Аз БитКомета го изклю4вам веднага след изтеглянето - не сеедаthe master написа:О бая ше се озориш,аз на Реадон 9600ХТ и 3.2гхз и 512 рам не мога да я направа ,така че да не сече,ама не съм изключил бит комета,зарадаи сееда.На мен обикновено когато сеедвам някоя игра и я пусна тя ми сече,ама нз...тежка си е играта.Hitmancho написа:То само процесора ми не съотвества но тва не ми е било много проблем. Играл съм и други игри с такова изискване за процесор (Matrix: Path of Neo). Насичаше си но ще опитам и без тва няма кво да играя