Автор |
Съобщение |
Gipo
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Image19.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2007 18:14
Чети внимателно - сваляш бота на диск (няма значение, дали на двд или не). След това хващаш диска и си го навираш в гъза.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Вuddy
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=5045_1207129600.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2007 19:17
Як manual Гипо, трябва да го включат в Readme-то на l2walker-а
Aбе я напиши ми какво става в Hindemith?Kopacha още ли играе, колко милиарда направи?Доминиращи кланове, алианси?Какво стана с Elmoreden, ала бала, че нещо ме обзе носталгия ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif) Сега играя в една пиратска боза...не е много лоша де.Mалко ми се прокрадват мисли да се връщам...Ама като си помисля, че пак ще си плащам и няма да играя щото ще ме мързи да гриндвам и ще ръся тъпотии у клан чата заради скуката... :/ Я питай дали някой може да ми даде PP на Dualbox, да знам дали да си реактивирам акаунта ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ?А и мноо поздрави на идиотите от Елмореден, трябва да оправя форума тия дни, ех мързел...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Siedun
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7577.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2007 19:20
Не съм си на компа в момента и се чудя какво да правя.Та реших да пиша за 1 въпрос.Как се справяте с ботовете?Щото аз наскоро се сблъсках с 2 и се чудих дали да има направя пк, но ми казаха, че после мейновете ще ме убият.Реших да се въздържа, поне докато не стана по-висок левел (от 4 дена играя и съм 30ти лвл).Та, вие какво правите по въпроса? ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gipo
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2007 19:56
Buddy големи мелета стават. 3 месеца мачкахме RD и компания. Те си смениха името от Redemption на NoQuarter. Запълниха свободните си места с герои, които никой никога не е виждал (били са ботнати на дълбоко в някоя ката). Взеха членовете на най-ботнатия клан Millenium при себе си. Та след като привлякоха всичко живо що е бот и е над 78лвл живнаха. Даже сега те ни натискат яко.
Аз лично съм в CoolKidsClub ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , които са в Дивайн. Това е моето али... знаят как да експват, знаят как да правят пвп. Много весели хора. Копача с пълна сила продължава да работи в гиран ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Вчера се разхождаше с bloody orchid +16. Ако знам, че някой има ПП и може да го дава няма да ти кажа ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Защото ще го взема за себе си - субнах тирант ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) . Дреме ми, че не е пвп машина, важното е, че предоставя доста по-интересен геймплей от нюкерите. Ако пък нещо не ми хареса, ще си сменя суба на соло машината Елементал Съмунер. Елмореден почти няма. Една част са във ФС, другите сме в дивайн. Останалите хора дето са още в елмо също скоро ще се присъединяват към дивайн или фс.
Siedun с ботовете оправия няма. Щом самите производители не желаят да се справят с тях, ти определено няма да можеш. За това по-доброто решение е да се възползваш от тях. Видиш ли бот парти в катакомба около твоя лвл - взимай семки и сей на мобовете им. Но в никакъв случай не удряй мобовете, да не те нарочат за бот. Така ще си набавяш матс. Да, не взимаш експ, но в тая игра не е важен само експа, а и адената ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Siedun
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2007 20:18
Ами аз мислех просто да ги убия.Незнам дали хака е толкова усъвършенстван, че бота да се телепортира в града, после да се върне и пак да почне да гринди ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) .А иначе, няма смисъл да сея семки върху техните мобове, като мога да си сея върху мойте.Таааааааа, това с убиването им, дали е добра идея ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ?
Има още 1 нещо, за което да ви питам.Имам огромно желание за пвп.Клан войни и масови мелета...Само че, ще мине цяла вечност докато взема А грейд.Та се питах дали има кланове, които воюват помежду си и членовете са им някъде 40-60 лвл?
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gipo
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2007 20:53
За пвп'то - няма такива кланове. Трябва ти 70+лвл за да имаш някакъв шанс в пвп, преди това си е гавра с твоя труп.
Сеенето на ботове - ти сам не можеш да убиваш мобове x4, които са в ката. Трябва ти парти. Когато сееш на x4 мобове ти дава повече семки, което пък се равнява на повече mats.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Вuddy
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2007 21:12
Нее сериозно, намери ми PP защото иначе не си идвам у стария Hind... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Както знаеш най много мразя експ в тая игра, та ако може да е с една идея по бърз (соло но с буф без парти...екстра), то ще се завърна.Гледам в l2wh, че Malloy-а е скочил доста на цена, тъкмо преди да лефтна крафтнах една доста солидна бройка на ниска цена ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Бе още мисля...Сега прегледах папката "Lineage Hindemith Movies" която от отдавна не е ъпдейтвана, и доста се надъхах...както винаги.Винаги съм си надъхан преди да дойде момента за експ на 1х ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) А tyrant-а на тоя сървър в който играя в момента маже, зарежда и пуска range skill-а...и Crit 5k dmg ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Siedun
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2007 22:27
Гипо написа: За пвп'то - няма такива кланове. Трябва ти 70+лвл за да имаш някакъв шанс в пвп, преди това си е гавра с твоя труп. Сеенето на ботове - ти сам не можеш да убиваш мобове x4, които са в ката. Трябва ти парти. Когато сееш на x4 мобове ти дава повече семки, което пък се равнява на повече mats.
Еееее, човече, ти напълно ме отчая ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif) .Аз никога няма да стана такъв левел.Щом на лвл 30 мобовете ми дават 0,18%, то не ми се мисли какво ще бъде на 60+.А за А грейд въобще не си правя илюзии, че ще взема.Просто като погледна нечовешките рецепти...Пък и ще ставам арчър.С лък е много по-трудно да сееш.
Иначе не знаех, че има ботове в катакомбите.Аз съм виждал само 2 край Дион.Ся, като седна на моя комп, ще се запиша за 7 синс и ще проверя ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Вuddy
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2007 22:48
Бе и аз така си мислех, ама си взех A grade...Спокс, не е ЧАК толкова трудно ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Siedun
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2007 22:52
Вuddy написа: Бе и аз така си мислех, ама си взех A grade...Спокс, не е ЧАК толкова трудно ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
След 2 години игра, по 5-6 часа на ден? ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Вuddy
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2007 23:03
Siedun написа: Вuddy написа: Бе и аз така си мислех, ама си взех A grade...Спокс, не е ЧАК толкова трудно ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) След 2 години игра, по 5-6 часа на ден? ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Не, след година и с игра 5 часа в седмицата ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Научи се на трейд още от малък левъл, намери си печеливши далавери, прави калкулации, крафтвай нещо, следи пазара.Като за начало можеш да посееш върху ботове в катакомби, аз така си изкарах B grade-a.Aко не си прекалено голям левъл, преди време големите кланове предлагаха някакво възнаграждение ако излезеш от тяхната академия.Поинтересувай се, можеш да питаш Гипо.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gipo
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 00:12
Siedun - слушай сега ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . EEто ми е 75лвл. Това е един от сравнително трудните герои за вдигане. Много често се случва да влезеш с желанието за игра... и просто да няма хора, на които да им трябва ЕЕ. И въпреки това с ЕЕто имам общо 9 месеца игра. Брой 2 от тия 9 месеца не игра - отказвах се няколко пъти. Вдигнах куп академици. Не съм спирал да ходя на пвп (загуба на експ)... Преди него играх с други герои, които обаче ми бяха скучни. Щом аз успях, всеки може ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) .
Трейд - ако си набавиш неща за продаване - mats, АА... абе каквото и да е, зареждаш трейдъра и го оставяш в гиран. Не е нужно да си пред компа(Да играеш).
Аз разполагам с 2 A грейд сета(правих ги на времето, когато само каските струваха над 100млн) / СоМ с акумен / бижута / сносна екипировка за суба... и около 120млн адена(под формата на стока в момента). Имай предвид, че не отдавна ме удари каръщината и направих 7 поредни фейла, които ми костваха 200млн. Онзи ден фейлнах драконик боу, който ми коства 65млн(наложи се да купя шафтовете и рецептата, другите материали си ги изкарах със сеене по катакомбите). Преди 200те милиона губих няколко пъти по ~100млн пак от карък. Така да се каже за мен тая игра не е отредила 60% шанс на крафта на А и S грейд, а доста по-малък ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Всичко, което трябва да направиш е да си седнеш на гъза, да разучиш пазара и да почнеш да правиш пари. Ако чакаш от някого на готово, няма да стане, никой няма да ти дари ей така висок грейд екипировка. Това, което прави Л2 доста по-различна от друготе мморпг е изключително развитата икономика и политика.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
OnePageLife
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8220_1216756987.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 08:34
Гипо написа: Аз разполагам с 2 A грейд сета(правих ги на времето, когато само каските струваха над 100млн) / СоМ с акумен / бижута / сносна екипировка за суба... и около 120млн адена(под формата на стока в момента). Имай предвид, че не отдавна ме удари каръщината и направих 7 поредни фейла, които ми костваха 200млн. .
7 фейла... друго си е да имаш 24 поредни фейла
9 пъти фейл на Тетосиан бижута, 6 пъти фейл на Маджестик бижута, 2 пъти фейл на Талум каска, 2 пъти фейл на Соул Боу, 1 фейл Дамаскус (от тогава карам с нова клавиатура, щото изкъртих старата) и 4 фейлнати овър енчанта - топ Д дуали от +15 към +16 се строшиха, 2 пъти слс*слс от 3 към 4 се строшиха и Оркиш полеаксе се строши на +7... Това всичкото е поредна серия, без съскес.
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Вuddy
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 10:09
OnePageLife написа: Гипо написа: Аз разполагам с 2 A грейд сета(правих ги на времето, когато само каските струваха над 100млн) / СоМ с акумен / бижута / сносна екипировка за суба... и около 120млн адена(под формата на стока в момента). Имай предвид, че не отдавна ме удари каръщината и направих 7 поредни фейла, които ми костваха 200млн. . 7 фейла... друго си е да имаш 24 поредни фейла 9 пъти фейл на Тетосиан бижута, 6 пъти фейл на Маджестик бижута, 2 пъти фейл на Талум каска, 2 пъти фейл на Соул Боу, 1 фейл Дамаскус (от тогава карам с нова клавиатура, щото изкъртих старата) и 4 фейлнати овър енчанта - топ Д дуали от +15 към +16 се строшиха, 2 пъти слс*слс от 3 към 4 се строшиха и Оркиш полеаксе се строши на +7... Това всичкото е поредна серия, без съскес. OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз иначе нищо не съм енчантвал на офи от страх, че ако фейлне оставам без предмета и без пари за нов...Голям бедняк съм ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Абе кога излиза Kamael, с новият Engine и новият интерфейс?Да вляза да го пробвам за 1 месец ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Иначе от един пиратски сървър се запознах с един пич, тия дни ще влезе дал съм ви никовете за връзка на вас 2-мата - Гипо и OnePageLife.
Хм, все повече се замислям дали да не се връщам...OnePage ти какво правиш из виртуалните полета на Hindemith? ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gipo
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 12:18
А и Бъди, арчера качва най-бързо в парти с други арчери. Това не е нюкер, че да играе соло/дуо ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
OnePageLife
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8220_1216756987.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 14:11
Вuddy написа: Хм, все повече се замислям дали да не се връщам...OnePage ти какво правиш из виртуалните полета на Hindemith? ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ем в момента сея като ненормален, трупам пара и матс за S duals. Почнах куеста за 3-та професия. Трябва и във Варка да зацикля малко. Тук-таме в Паган и Империал томб се вреждам да бия ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) . Полазвам някой друг бот, който ме изнерви... Събрахме се 10на човека от Стара Загора, възможно е някакво кланче да заформим ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Dark_Angel
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=10724.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 23:52
siedun,виж сега имай предвид че герои на по 77-78 лвл им трябват по 40-50 убити моба за да качат 0.01%,така че твоито 0.18 си е направо манна небесна,мн ти е рано да се отчайваш още.Относно ботовете не не е добра идея да ги нападаш особенно ако си сам,все пак не забравяй,че това е програма,тя няма чувства и емоции т.е. не се панира като и скочат 100 говеда на главата, а и те имат хитра система,те не нападат първи (с мн малки изключения)а обикновенно те погват когато убиеш един от тях и станеш червен,т.е.хаотик,проблема е че дори да има някой с тебе не може да направи нищо,защото когато бял(бота)атакува хаотик(тебе) тои не флагва така че в карайна сметка може и ти и хората ти да си тръгнете червени или с по 4% загуба което дори и на 30ти лвл не е мн гот.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Вuddy
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2007 01:17
Преди си правех фън с ботовете...Героя ми е малко под 70 lvl, отивах в катакомби около 20-30-40 и събирах aggro-то на мобовете от цялата катакомба които не можеха да ми смъкнат HP-то и ги карах при всички бот групички.Действаше и беше доста забавно ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Иначе ботове са ми логвали мейнове - джуджета с +4 Kris които ме нападат...Пародия.Но през повечето време бях в приятелски отношения със всички ботове на сървъра защото сеех нон стоп с тях и ме познаваха и знаех 3-4 изречения китайски те 3-4 на англииски и завързвахме яки дискусии ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Но съм попадал и на англииско говорящи китайци ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Siedun
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2007 13:31
Ам, то аз имах предвид да им спра работата.Ако ги убия те дали ще знаят как да се върнат до гриндинг мястото?Както и да е, вече разбрах, че положението е безнадеждно и колкото и да ги бия няма с нищо да помогна ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Вuddy
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2007 15:24
Гипо, намери още един мераклия за PP на dualbox да станем 3-ма и да си редуваме таксите щом ти трябва за tyrant-а ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Аз имам акаунт с 30 lvl cleric ^^
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|