Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 18:14

Чети внимателно - сваляш бота на диск (няма значение, дали на двд или не). След това хващаш диска и си го навираш в гъза.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 19:17

Як manual Гипо, трябва да го включат в Readme-то на l2walker-а :lol:

Aбе я напиши ми какво става в Hindemith?Kopacha още ли играе, колко милиарда направи?Доминиращи кланове, алианси?Какво стана с Elmoreden, ала бала, че нещо ме обзе носталгия :cry: Сега играя в една пиратска боза...не е много лоша де.Mалко ми се прокрадват мисли да се връщам...Ама като си помисля, че пак ще си плащам и няма да играя щото ще ме мързи да гриндвам и ще ръся тъпотии у клан чата заради скуката... :/ Я питай дали някой може да ми даде PP на Dualbox, да знам дали да си реактивирам акаунта :) ?А и мноо поздрави на идиотите от Елмореден, трябва да оправя форума тия дни, ех мързел...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 19:20

Не съм си на компа в момента и се чудя какво да правя.Та реших да пиша за 1 въпрос.Как се справяте с ботовете?Щото аз наскоро се сблъсках с 2 и се чудих дали да има направя пк, но ми казаха, че после мейновете ще ме убият.Реших да се въздържа, поне докато не стана по-висок левел (от 4 дена играя и съм 30ти лвл).Та, вие какво правите по въпроса? :)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 19:56

Buddy големи мелета стават. 3 месеца мачкахме RD и компания. Те си смениха името от Redemption на NoQuarter. Запълниха свободните си места с герои, които никой никога не е виждал (били са ботнати на дълбоко в някоя ката). Взеха членовете на най-ботнатия клан Millenium при себе си. Та след като привлякоха всичко живо що е бот и е над 78лвл живнаха. Даже сега те ни натискат яко.
Аз лично съм в CoolKidsClub :D, които са в Дивайн. Това е моето али... знаят как да експват, знаят как да правят пвп. Много весели хора. Копача с пълна сила продължава да работи в гиран :). Вчера се разхождаше с bloody orchid +16. Ако знам, че някой има ПП и може да го дава няма да ти кажа :lol:. Защото ще го взема за себе си - субнах тирант 8). Дреме ми, че не е пвп машина, важното е, че предоставя доста по-интересен геймплей от нюкерите. Ако пък нещо не ми хареса, ще си сменя суба на соло машината Елементал Съмунер. Елмореден почти няма. Една част са във ФС, другите сме в дивайн. Останалите хора дето са още в елмо също скоро ще се присъединяват към дивайн или фс.

Siedun с ботовете оправия няма. Щом самите производители не желаят да се справят с тях, ти определено няма да можеш. За това по-доброто решение е да се възползваш от тях. Видиш ли бот парти в катакомба около твоя лвл - взимай семки и сей на мобовете им. Но в никакъв случай не удряй мобовете, да не те нарочат за бот. Така ще си набавяш матс. Да, не взимаш експ, но в тая игра не е важен само експа, а и адената :).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 20:18

Ами аз мислех просто да ги убия.Незнам дали хака е толкова усъвършенстван, че бота да се телепортира в града, после да се върне и пак да почне да гринди :roll: .А иначе, няма смисъл да сея семки върху техните мобове, като мога да си сея върху мойте.Таааааааа, това с убиването им, дали е добра идея :D ?

Има още 1 нещо, за което да ви питам.Имам огромно желание за пвп.Клан войни и масови мелета...Само че, ще мине цяла вечност докато взема А грейд.Та се питах дали има кланове, които воюват помежду си и членовете са им някъде 40-60 лвл?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 20:53

За пвп'то - няма такива кланове. Трябва ти 70+лвл за да имаш някакъв шанс в пвп, преди това си е гавра с твоя труп.
Сеенето на ботове - ти сам не можеш да убиваш мобове x4, които са в ката. Трябва ти парти. Когато сееш на x4 мобове ти дава повече семки, което пък се равнява на повече mats.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 21:12

Нее сериозно, намери ми PP защото иначе не си идвам у стария Hind... :lol: Както знаеш най много мразя експ в тая игра, та ако може да е с една идея по бърз (соло но с буф без парти...екстра), то ще се завърна.Гледам в l2wh, че Malloy-а е скочил доста на цена, тъкмо преди да лефтна крафтнах една доста солидна бройка на ниска цена :twisted: Бе още мисля...Сега прегледах папката "Lineage Hindemith Movies" която от отдавна не е ъпдейтвана, и доста се надъхах...както винаги.Винаги съм си надъхан преди да дойде момента за експ на 1х :lol: А tyrant-а на тоя сървър в който играя в момента маже, зарежда и пуска range skill-а...и Crit 5k dmg :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 22:27

Гипо написа:
За пвп'то - няма такива кланове. Трябва ти 70+лвл за да имаш някакъв шанс в пвп, преди това си е гавра с твоя труп.
Сеенето на ботове - ти сам не можеш да убиваш мобове x4, които са в ката. Трябва ти парти. Когато сееш на x4 мобове ти дава повече семки, което пък се равнява на повече mats.

Еееее, човече, ти напълно ме отчая :cry: .Аз никога няма да стана такъв левел.Щом на лвл 30 мобовете ми дават 0,18%, то не ми се мисли какво ще бъде на 60+.А за А грейд въобще не си правя илюзии, че ще взема.Просто като погледна нечовешките рецепти...Пък и ще ставам арчър.С лък е много по-трудно да сееш.

Иначе не знаех, че има ботове в катакомбите.Аз съм виждал само 2 край Дион.Ся, като седна на моя комп, ще се запиша за 7 синс и ще проверя :P .

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 22:48

Бе и аз така си мислех, ама си взех A grade...Спокс, не е ЧАК толкова трудно :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 22:52

Вuddy написа:
Бе и аз така си мислех, ама си взех A grade...Спокс, не е ЧАК толкова трудно :lol:

След 2 години игра, по 5-6 часа на ден? :(

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 23:03

Siedun написа:
Вuddy написа:

След 2 години игра, по 5-6 часа на ден? :(
Не, след година и с игра 5 часа в седмицата :lol: Научи се на трейд още от малък левъл, намери си печеливши далавери, прави калкулации, крафтвай нещо, следи пазара.Като за начало можеш да посееш върху ботове в катакомби, аз така си изкарах B grade-a.Aко не си прекалено голям левъл, преди време големите кланове предлагаха някакво възнаграждение ако излезеш от тяхната академия.Поинтересувай се, можеш да питаш Гипо.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2007 00:12

Siedun - слушай сега :). EEто ми е 75лвл. Това е един от сравнително трудните герои за вдигане. Много често се случва да влезеш с желанието за игра... и просто да няма хора, на които да им трябва ЕЕ. И въпреки това с ЕЕто имам общо 9 месеца игра. Брой 2 от тия 9 месеца не игра - отказвах се няколко пъти. Вдигнах куп академици. Не съм спирал да ходя на пвп (загуба на експ)... Преди него играх с други герои, които обаче ми бяха скучни. Щом аз успях, всеки може :D.
Трейд - ако си набавиш неща за продаване - mats, АА... абе каквото и да е, зареждаш трейдъра и го оставяш в гиран. Не е нужно да си пред компа(Да играеш).
Аз разполагам с 2 A грейд сета(правих ги на времето, когато само каските струваха над 100млн) / СоМ с акумен / бижута / сносна екипировка за суба... и около 120млн адена(под формата на стока в момента). Имай предвид, че не отдавна ме удари каръщината и направих 7 поредни фейла, които ми костваха 200млн. Онзи ден фейлнах драконик боу, който ми коства 65млн(наложи се да купя шафтовете и рецептата, другите материали си ги изкарах със сеене по катакомбите). Преди 200те милиона губих няколко пъти по ~100млн пак от карък. Така да се каже за мен тая игра не е отредила 60% шанс на крафта на А и S грейд, а доста по-малък :lol:. Всичко, което трябва да направиш е да си седнеш на гъза, да разучиш пазара и да почнеш да правиш пари. Ако чакаш от някого на готово, няма да стане, никой няма да ти дари ей така висок грейд екипировка. Това, което прави Л2 доста по-различна от друготе мморпг е изключително развитата икономика и политика.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2007 08:34

Гипо написа:
Аз разполагам с 2 A грейд сета(правих ги на времето, когато само каските струваха над 100млн) / СоМ с акумен / бижута / сносна екипировка за суба... и около 120млн адена(под формата на стока в момента). Имай предвид, че не отдавна ме удари каръщината и направих 7 поредни фейла, които ми костваха 200млн. .

7 фейла... друго си е да имаш 24 поредни фейла :wink:

9 пъти фейл на Тетосиан бижута, 6 пъти фейл на Маджестик бижута, 2 пъти фейл на Талум каска, 2 пъти фейл на Соул Боу, 1 фейл Дамаскус (от тогава карам с нова клавиатура, щото изкъртих старата) и 4 фейлнати овър енчанта - топ Д дуали от +15 към +16 се строшиха, 2 пъти слс*слс от 3 към 4 се строшиха и Оркиш полеаксе се строши на +7... Това всичкото е поредна серия, без съскес.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2007 10:09

OnePageLife написа:
Гипо написа:
Аз разполагам с 2 A грейд сета(правих ги на времето, когато само каските струваха над 100млн) / СоМ с акумен / бижута / сносна екипировка за суба... и около 120млн адена(под формата на стока в момента). Имай предвид, че не отдавна ме удари каръщината и направих 7 поредни фейла, които ми костваха 200млн. .

7 фейла... друго си е да имаш 24 поредни фейла :wink:

9 пъти фейл на Тетосиан бижута, 6 пъти фейл на Маджестик бижута, 2 пъти фейл на Талум каска, 2 пъти фейл на Соул Боу, 1 фейл Дамаскус (от тогава карам с нова клавиатура, щото изкъртих старата) и 4 фейлнати овър енчанта - топ Д дуали от +15 към +16 се строшиха, 2 пъти слс*слс от 3 към 4 се строшиха и Оркиш полеаксе се строши на +7... Това всичкото е поредна серия, без съскес.
OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз иначе нищо не съм енчантвал на офи от страх, че ако фейлне оставам без предмета и без пари за нов...Голям бедняк съм :lol: Абе кога излиза Kamael, с новият Engine и новият интерфейс?Да вляза да го пробвам за 1 месец :wink: Иначе от един пиратски сървър се запознах с един пич, тия дни ще влезе дал съм ви никовете за връзка на вас 2-мата - Гипо и OnePageLife.

Хм, все повече се замислям дали да не се връщам...OnePage ти какво правиш из виртуалните полета на Hindemith? :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2007 12:18

А и Бъди, арчера качва най-бързо в парти с други арчери. Това не е нюкер, че да играе соло/дуо :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2007 14:11

Вuddy написа:

Хм, все повече се замислям дали да не се връщам...OnePage ти какво правиш из виртуалните полета на Hindemith? :wink:

Ем в момента сея като ненормален, трупам пара и матс за S duals. Почнах куеста за 3-та професия. Трябва и във Варка да зацикля малко. Тук-таме в Паган и Империал томб се вреждам да бия :wink: . Полазвам някой друг бот, който ме изнерви... Събрахме се 10на човека от Стара Загора, възможно е някакво кланче да заформим :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2007 23:52

siedun,виж сега имай предвид че герои на по 77-78 лвл им трябват по 40-50 убити моба за да качат 0.01%,така че твоито 0.18 си е направо манна небесна,мн ти е рано да се отчайваш още.Относно ботовете не не е добра идея да ги нападаш особенно ако си сам,все пак не забравяй,че това е програма,тя няма чувства и емоции т.е. не се панира като и скочат 100 говеда на главата, а и те имат хитра система,те не нападат първи (с мн малки изключения)а обикновенно те погват когато убиеш един от тях и станеш червен,т.е.хаотик,проблема е че дори да има някой с тебе не може да направи нищо,защото когато бял(бота)атакува хаотик(тебе) тои не флагва така че в карайна сметка може и ти и хората ти да си тръгнете червени или с по 4% загуба което дори и на 30ти лвл не е мн гот.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 01:17

Преди си правех фън с ботовете...Героя ми е малко под 70 lvl, отивах в катакомби около 20-30-40 и събирах aggro-то на мобовете от цялата катакомба които не можеха да ми смъкнат HP-то и ги карах при всички бот групички.Действаше и беше доста забавно :lol: Иначе ботове са ми логвали мейнове - джуджета с +4 Kris които ме нападат...Пародия.Но през повечето време бях в приятелски отношения със всички ботове на сървъра защото сеех нон стоп с тях и ме познаваха и знаех 3-4 изречения китайски те 3-4 на англииски и завързвахме яки дискусии :lol: Но съм попадал и на англииско говорящи китайци :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 13:31

Ам, то аз имах предвид да им спра работата.Ако ги убия те дали ще знаят как да се върнат до гриндинг мястото?Както и да е, вече разбрах, че положението е безнадеждно и колкото и да ги бия няма с нищо да помогна :? .

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 15:24

Гипо, намери още един мераклия за PP на dualbox да станем 3-ма и да си редуваме таксите щом ти трябва за tyrant-а :wink: Аз имам акаунт с 30 lvl cleric ^^

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com