Форумен FIFA турнир XXII [Marin !!!]

Игри за PC
Публикувай отговор
crazysasho

Мнение от crazysasho »

Kriss написа:Нещо никой не играе а срока си течеее и течеее ...
Еми брато през седмицата е така ...
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Подкарах я :D
По късно ще напиша и аз малък коментар с впечатления.
Като цяло няма никва разлика , освен че може да играеш мулти , ама се теглят едни ъпдейти , където оправят май транфсери ли нз
Изображение
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Като гледам Георги явно имал някакви затруднения при пътуването си от Канада до България и нещо се бави.Въпреки това ще го изчакаме пък и неговата група лесно ще се получат нещата.В последната Росито и Трой да се организират ,ако може :wink: !
Изображение
Red DevilS|RooNeY

Мнение от Red DevilS|RooNeY »

MaRiN_007 ае кво стана с клана ви дет ви предизвиках намери ли 5 човек :roll:
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

the master нещо се губи.... :?
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

Red DevilS|RooNeY написа:MaRiN_007 ае кво стана с клана ви дет ви предизвиках намери ли 5 човек :roll:
пети човек засега мисля че няма зажалост...
Айде да дариме кинти на Танаси та да си вземе карта :lol: че ни ги върне кога може и това е :P

ухаа, 10 победи вече направих. Най-резултатния мач в който победих-7 на 0, човека си беше "леко" бъгав... Маринчо го намерих вече вътре и скоро може и някоя контрола да направиме. Сега се целя в поне 5 поредни победи, сега ще видим дали ще стане, че защо не и повече
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Мисля следващият форумен турнир да задължим пача на Нордик :? Ккаво мислят останалите?
Изображение
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Така нека драсна няколко реда и аз :)

Та сутринта направих първите си 2 мача , загубих ги и двата с по 3-2 , от много по слаби съперници , просто съм шемет и не видях от къде да си избирам отбор и съм играл с някви авсртииски , коти нямат играчи над 50 , и просто бях пионка минаваха ме като спрял . сега вече разучих , влезнах в бг отбор , някакъв , играх мач вече с дяволите и водих 3-0 на полувремето , ама шибаняка ми развали кефа от 1вата победа :evil: понеже излезе , тва е много гадно . Но в следващия мач . вече не излезе другия пич , та ето резултата

Изображение

Засега няма с никой лаг , малко е объркано в онлайн менюто не точно объркано , по точно малко се объркваш в началото.
Има някав подкаст който се чудех за кво е в тея опции , ама тва пускат интервюта и сякви новини сякаш слушаш спортно радио :)

Абе друга работа , после мога да дам и снимки от самата фифа да видите кво представлява ако желате естествено :)

П.П Руни не намерих 4ти , чакаме танаси , дано е в скоро време , пиши в темата за клана :wink:
Изображение
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

Букмейкара написа:Мисля следващият форумен турнир да задължим пача на Нордик :? Ккаво мислят останалите?
ммм (agree) само дето другите като незнаят какво е това надали да се съгласят. Пача Нордик прави обновления в съставите доколкото знам и е от изключително значение за това дали хора като мен и Марин ще могат да играят и занапред в турнира... аз съм на мнение че и един човек да е против този пач не бих играл тук :cry:
поне съм доволен че с най-големите френдове ще мога да си играя...
абе Марине една забележка, когато правиш стая много внимавай, преди малко правих е така и нещо цъкам там едно на Custom да са настроиките и все победи... и след това кво се оказва-не ми се отчитат победите в статистиката :oops:
иначе вече резерва в аматьорските лиги както се изразяват тия... :lol: абе добър съм си :lol: :lol: :lol:
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Аз тея лиги немога да ги оправя , значи трябва да даваш на ранкед не на цустом , щото на цустом не ти отчита , сега съм 1во ниво и играя само с тия от 1во ниво , баси аз се чудя кво става един го бих 9-1 , а някой копеленца излизат и много се дразня :evil:
П.П Това ли е тоя пач трябва да ми го пратиш :)
Изображение
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Я обеснете малко повече какво прави този пач по точно и ако наистина без него няма да можете да игрете то ще стане задължителен.Ще напишеме с големи червени букви на първата страница и ще дадеме линк.

А иначе за танаси .Аз до колкото разбрах от него другата седмица ще си купува и за другия турнир вече ще е нали линия .

пп: Жалко за наще че отпаднаха :( :cry: :( :cry: тъпите Мамалигари , тъпия Стоичков :evil:
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

То това не е пач , аз сега като го видях тва са ъпдейти , който променят съставите в онлайн игра , има някои леки промени това е разликата нищо друго.

http://largedownloads.ea.com/pub/patches/Fifa/08/

Ето от тоя сайт има нордик има за всеки регион , това са си упдейти , с обновления в съставите , това е . :wink:

Аз мисля че има начин , да имам и пиратската , ще пробвам и ако стане ще пиша , така правех като исках да имам 2 скайпа , с 2ри акаунт на компа , но не съм сигурен дали ще стане :?
Изображение
crazysasho

Мнение от crazysasho »

TroY CrAzYsAsHo [Valencia] - Rossi [Bayern M] 1:0
Rossi [Bayern M] - TroY CrAzYsAsHo [Valencia] 0:1
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Много кофти се получи вашата група сега трябва да играете Трой вс Трой и честно казано не вярвам Сашо да бие два пъти :? Дано играете феърплей. :wink:
Изображение
TroY Gonzo

Мнение от TroY Gonzo »

Роси Дори не е играл с Фентъзи ... аз съм на лекции и се прибирам към 6-7 ... и съм тука и чакам сашо да ИГРАЕМ ФЕЪРПЛЕЙ !!!!
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Piggsy /Arsenal/ 1:0 the master /AC Milan/

the master /AC Milan/ 0:1 Piggsy /Arsenal/
Guiseppe Rossi

Мнение от Guiseppe Rossi »

TroY Gonzo написа:Роси Дори не е играл с Фентъзи ... аз съм на лекции и се прибирам към 6-7 ... и съм тука и чакам сашо да ИГРАЕМ ФЕЪРПЛЕЙ !!!!
как да играя като кат му пиша и той дропва от чата пък като искам пълномощно не получавам :oops:
TroY Gonzo

Мнение от TroY Gonzo »

Guiseppe Rossi написа:
TroY Gonzo написа:Роси Дори не е играл с Фентъзи ... аз съм на лекции и се прибирам към 6-7 ... и съм тука и чакам сашо да ИГРАЕМ ФЕЪРПЛЕЙ !!!!
как да играя като кат му пиша и той дропва от чата пък като искам пълномощно не получавам :oops:
Ние с Сашо как играхме срещу него ?!?!?!
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

TroY Gonzo написа:
Guiseppe Rossi написа:
Ние с Сашо как играхме срещу него ?!?!?!
Абе гледайте да играете мачовете си пък ,ако онзи не отговори на Роси ще му дадем служебни(след разпечатка на скайпа :lol: )
Изображение
PCM FIFA

Мнение от PCM FIFA »

Остава половин час, момчета :!: На калоз и романс се присъждат служебни победи, защото Георги е ясно че няма да се появи. Така остана само последната група!
Публикувай отговор