Еми брато през седмицата е така ...Kriss написа:Нещо никой не играе а срока си течеее и течеее ...
Форумен FIFA турнир XXII [Marin !!!]
-
crazysasho
- Букмейкара
-
Red DevilS|RooNeY
пети човек засега мисля че няма зажалост...Red DevilS|RooNeY написа:MaRiN_007 ае кво стана с клана ви дет ви предизвиках намери ли 5 човек
Айде да дариме кинти на Танаси та да си вземе карта
ухаа, 10 победи вече направих. Най-резултатния мач в който победих-7 на 0, човека си беше "леко" бъгав... Маринчо го намерих вече вътре и скоро може и някоя контрола да направиме. Сега се целя в поне 5 поредни победи, сега ще видим дали ще стане, че защо не и повече
- Букмейкара
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
Така нека драсна няколко реда и аз
Та сутринта направих първите си 2 мача , загубих ги и двата с по 3-2 , от много по слаби съперници , просто съм шемет и не видях от къде да си избирам отбор и съм играл с някви авсртииски , коти нямат играчи над 50 , и просто бях пионка минаваха ме като спрял . сега вече разучих , влезнах в бг отбор , някакъв , играх мач вече с дяволите и водих 3-0 на полувремето , ама шибаняка ми развали кефа от 1вата победа
понеже излезе , тва е много гадно . Но в следващия мач . вече не излезе другия пич , та ето резултата

Засега няма с никой лаг , малко е объркано в онлайн менюто не точно объркано , по точно малко се объркваш в началото.
Има някав подкаст който се чудех за кво е в тея опции , ама тва пускат интервюта и сякви новини сякаш слушаш спортно радио
Абе друга работа , после мога да дам и снимки от самата фифа да видите кво представлява ако желате естествено
П.П Руни не намерих 4ти , чакаме танаси , дано е в скоро време , пиши в темата за клана
Та сутринта направих първите си 2 мача , загубих ги и двата с по 3-2 , от много по слаби съперници , просто съм шемет и не видях от къде да си избирам отбор и съм играл с някви авсртииски , коти нямат играчи над 50 , и просто бях пионка минаваха ме като спрял . сега вече разучих , влезнах в бг отбор , някакъв , играх мач вече с дяволите и водих 3-0 на полувремето , ама шибаняка ми развали кефа от 1вата победа

Засега няма с никой лаг , малко е объркано в онлайн менюто не точно объркано , по точно малко се объркваш в началото.
Има някав подкаст който се чудех за кво е в тея опции , ама тва пускат интервюта и сякви новини сякаш слушаш спортно радио
Абе друга работа , после мога да дам и снимки от самата фифа да видите кво представлява ако желате естествено
П.П Руни не намерих 4ти , чакаме танаси , дано е в скоро време , пиши в темата за клана
ммм (agree) само дето другите като незнаят какво е това надали да се съгласят. Пача Нордик прави обновления в съставите доколкото знам и е от изключително значение за това дали хора като мен и Марин ще могат да играят и занапред в турнира... аз съм на мнение че и един човек да е против този пач не бих играл тукБукмейкара написа:Мисля следващият форумен турнир да задължим пача на НордикКкаво мислят останалите?
поне съм доволен че с най-големите френдове ще мога да си играя...
абе Марине една забележка, когато правиш стая много внимавай, преди малко правих е така и нещо цъкам там едно на Custom да са настроиките и все победи... и след това кво се оказва-не ми се отчитат победите в статистиката
иначе вече резерва в аматьорските лиги както се изразяват тия...
Я обеснете малко повече какво прави този пач по точно и ако наистина без него няма да можете да игрете то ще стане задължителен.Ще напишеме с големи червени букви на първата страница и ще дадеме линк.
А иначе за танаси .Аз до колкото разбрах от него другата седмица ще си купува и за другия турнир вече ще е нали линия .
пп: Жалко за наще че отпаднаха
тъпите Мамалигари , тъпия Стоичков 
А иначе за танаси .Аз до колкото разбрах от него другата седмица ще си купува и за другия турнир вече ще е нали линия .
пп: Жалко за наще че отпаднаха
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
То това не е пач , аз сега като го видях тва са ъпдейти , който променят съставите в онлайн игра , има някои леки промени това е разликата нищо друго.
http://largedownloads.ea.com/pub/patches/Fifa/08/
Ето от тоя сайт има нордик има за всеки регион , това са си упдейти , с обновления в съставите , това е .
Аз мисля че има начин , да имам и пиратската , ще пробвам и ако стане ще пиша , така правех като исках да имам 2 скайпа , с 2ри акаунт на компа , но не съм сигурен дали ще стане
http://largedownloads.ea.com/pub/patches/Fifa/08/
Ето от тоя сайт има нордик има за всеки регион , това са си упдейти , с обновления в съставите , това е .
Аз мисля че има начин , да имам и пиратската , ще пробвам и ако стане ще пиша , така правех като исках да имам 2 скайпа , с 2ри акаунт на компа , но не съм сигурен дали ще стане
-
crazysasho
- Букмейкара
-
TroY Gonzo
-
Guiseppe Rossi
-
TroY Gonzo
Ние с Сашо как играхме срещу него ?!?!?!Guiseppe Rossi написа:как да играя като кат му пиша и той дропва от чата пък като искам пълномощно не получавамTroY Gonzo написа:Роси Дори не е играл с Фентъзи ... аз съм на лекции и се прибирам към 6-7 ... и съм тука и чакам сашо да ИГРАЕМ ФЕЪРПЛЕЙ !!!!
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
- Букмейкара
Абе гледайте да играете мачовете си пък ,ако онзи не отговори на Роси ще му дадем служебни(след разпечатка на скайпаTroY Gonzo написа:Ние с Сашо как играхме срещу него ?!?!?!Guiseppe Rossi написа:как да играя като кат му пиша и той дропва от чата пък като искам пълномощно не получавамTroY Gonzo написа:Роси Дори не е играл с Фентъзи ... аз съм на лекции и се прибирам към 6-7 ... и съм тука и чакам сашо да ИГРАЕМ ФЕЪРПЛЕЙ !!!!