Форумен FIFA турнир XXII [Marin !!!]
- Гиро мекицата
-
crazysasho
- Букмейкара
Също така и първия играч с пълен актив от точкиKriss написа:Наща група печели награда "Най-бързо изиграна група на ФFT XXII"
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
the master , пиши ми ЛС тук когато искаш да играем , щото в другия скайп не влизам , само за мачове , а когато вляза да те търся , винаги те няма
®Snoopy™ , много добър коментар
И на мен ми беше приятно да си чатя с теб за FIFA,разни глупости и House ест.
Дано някой път пак да поиграем и дано пак да се върнеш , ама едва ли
Ама това ти си го решаваш , но ние и без това пак ще си приказваме 
®Snoopy™ , много добър коментар
-
Red DevilS|RooNeY
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
Сега отивам до един приятел , ще ми я направи на исо и на малки рарчета и с даемон тоолс ше я заредя
Може още тая вечер да цъкам , има дадени доста интересни работи в една притурка която е с играта , някой тънкости са обяснени. Пък колко се чудих , стоя аз в техномаркет , пред рафта на пулсар и се въртях 20 мин , и накрая я взех
Ся 2 седмици ше съм яко на сухо 
ЕДИТ: Еми кви да са изискванията то нали 08 е същата , няма разлика в изискванията .
Може още тая вечер да цъкам , има дадени доста интересни работи в една притурка която е с играта , някой тънкости са обяснени. Пък колко се чудих , стоя аз в техномаркет , пред рафта на пулсар и се въртях 20 мин , и накрая я взех
ЕДИТ: Еми кви да са изискванията то нали 08 е същата , няма разлика в изискванията .
-
Guiseppe Rossi
- the master
тънкостиMaRiN_007 написа:Сега отивам до един приятел , ще ми я направи на исо и на малки рарчета и с даемон тоолс ше я заредя![]()
Може още тая вечер да цъкам , има дадени доста интересни работи в една притурка която е с играта , някой тънкости са обяснени. Пък колко се чудих , стоя аз в техномаркет , пред рафта на пулсар и се въртях 20 мин , и накрая я взехСя 2 седмици ше съм яко на сухо
абе добре си е че е на БГ пък друго незнам! Браво браво, само се чудя при положение че можете за доста по евтино да я закупите (въпреки че ония не отговарят) трябваше може би да изчакате, но... GL на марин! Марине идваш в отбора от Българи в играта, като си я инсталнеш ще се видим и ще ти обясним някой неща че явно надали да схванеш бързо всичко вътре в онлайн структурите
-
crazysasho
-
crazysasho
- Букмейкара
пробвай отначало всичко като пишеш само кодовете...MaRiN_007 написа:То има ама е важен кода на опаковката , обаче ся се получи гадно , пише ми че има конфлик с емулатора и неще да тръгне игратаФеликс спомена че я е подкарал без диск , надявам се на него в противен случай ше се ръся 25 лева за двд ром
абе вече съм по статистика 7-2-7 и ще пробвам още тази вечер да излезна напред с победите!