Форумен FIFA турнир XXII [Marin !!!]

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Гиро мекицата

Мнение от Гиро мекицата »

ще има ли церемония по награждаване :lol:
crazysasho

Мнение от crazysasho »

Викторе ае пиши ми утре !
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Ае феликс , пратил съм го тоз маейл , вече втори ден нямам никакъв отговор , ако е 55 лева още сега я взимам , ама 70 малко ще почакам :)
Изображение
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

1 група - 4 мача на Мастъра
2 група - решена
3 група - Георги каза ,че тези дни ще се прибира в България и петък някъде би трябвало да бъде на линия!
4 група - по 4 мача на Роси и Трой(2 по между им)
Изображение
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Наща група печели награда "Най-бързо изиграна група на ФFT XXII" :P
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

Kriss написа:Наща група печели награда "Най-бързо изиграна група на ФFT XXII" :P
Също така и първия играч с пълен актив от точки :lol: 8)
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
Изображение
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

the master , пиши ми ЛС тук когато искаш да играем , щото в другия скайп не влизам , само за мачове , а когато вляза да те търся , винаги те няма :roll:

®Snoopy™ , много добър коментар :twisted: И на мен ми беше приятно да си чатя с теб за FIFA,разни глупости и House ест. :P Дано някой път пак да поиграем и дано пак да се върнеш , ама едва ли :roll: Ама това ти си го решаваш , но ние и без това пак ще си приказваме :wink:
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Току що и аз си взех фифата :o
Сега почвам си търся ДВД ром :(
Изображение
Red DevilS|RooNeY

Мнение от Red DevilS|RooNeY »

MaRiN_007 написа:Току що и аз си взех фифата :o
Сега почвам си търся ДВД ром :(
хвани някой ром от махлата и ще стане :lol: големи ли са изискванията на тая фифа смятам и аз да си я взема но ще почакам още малко да я изпиратстват
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Сега отивам до един приятел , ще ми я направи на исо и на малки рарчета и с даемон тоолс ше я заредя :D
Може още тая вечер да цъкам , има дадени доста интересни работи в една притурка която е с играта , някой тънкости са обяснени. Пък колко се чудих , стоя аз в техномаркет , пред рафта на пулсар и се въртях 20 мин , и накрая я взех :) Ся 2 седмици ше съм яко на сухо :?

ЕДИТ: Еми кви да са изискванията то нали 08 е същата , няма разлика в изискванията .
Изображение
Guiseppe Rossi

Мнение от Guiseppe Rossi »

crazysasho написа:Викторе ае пиши ми утре !
писах ти 8)
Аватар
the master

Мнение от the master »

the master написа:myxata 2:1 the master
the master 4:3 myxata
Два мача ми остават пропуснали сте да ги запишете тези.То и май няма значение сичко е решено.
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

MaRiN_007 написа:Сега отивам до един приятел , ще ми я направи на исо и на малки рарчета и с даемон тоолс ше я заредя :D
Може още тая вечер да цъкам , има дадени доста интересни работи в една притурка която е с играта , някой тънкости са обяснени. Пък колко се чудих , стоя аз в техномаркет , пред рафта на пулсар и се въртях 20 мин , и накрая я взех :) Ся 2 седмици ше съм яко на сухо :?

ЕДИТ: Еми кви да са изискванията то нали 08 е същата , няма разлика в изискванията .
тънкости :lol: бе мани некой пущиняк се сетил там нещо да напише, е верно некои неща не ги знам, ама си е некво смешно... кво беше Съвет от треньора :lol: :lol: :lol:
абе добре си е че е на БГ пък друго незнам! Браво браво, само се чудя при положение че можете за доста по евтино да я закупите (въпреки че ония не отговарят) трябваше може би да изчакате, но... GL на марин! Марине идваш в отбора от Българи в играта, като си я инсталнеш ще се видим и ще ти обясним някой неща че явно надали да схванеш бързо всичко вътре в онлайн структурите :wink:
crazysasho

Мнение от crazysasho »

Марине орегиналката ли мислиш да я земеш от фр ?
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Не играта я имам :wink: Просто нямам двд ром , и един фр. ми я направи на исо , това е :)
Изображение
crazysasho

Мнение от crazysasho »

А имал и начин т'ва ISO да стигне и до мене по скайпа :O

А btw до кога е срока за мачовете , че тия дни съм мн зает ... Праа сайт на магазина дето бачках и хода им снимам стоките , че бащата в Събота отива в Ротердам за 10 дена и снимам колкото мога поече...
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

И да стигне до теб няма значение понеже важен е кийгъна към него.Срока е до неделя 20-00!
Изображение
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

То има ама е важен кода на опаковката , обаче ся се получи гадно , пише ми че има конфлик с емулатора и неще да тръгне играта :( Феликс спомена че я е подкарал без диск , надявам се на него в противен случай ше се ръся 25 лева за двд ром :?
Изображение
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Нещо никой не играе а срока си течеее и течеее ...
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

MaRiN_007 написа:То има ама е важен кода на опаковката , обаче ся се получи гадно , пише ми че има конфлик с емулатора и неще да тръгне играта :( Феликс спомена че я е подкарал без диск , надявам се на него в противен случай ше се ръся 25 лева за двд ром :?
пробвай отначало всичко като пишеш само кодовете...
абе вече съм по статистика 7-2-7 и ще пробвам още тази вечер да излезна напред с победите!
Публикувай отговор