Най-тъпата игра!

Игри за PC

Коя от следните игри е най-тъпа?

Кънтър Страйк
16
19%
Фифа
10
12%
Агата Кристи Убийство на Ориент Експрес
4
5%
Диабло
4
5%
Уърлд ъф Уоркрафт
8
9%
Байтфайт
36
42%
Гилд Уарс
7
8%

Общо гласове: 85

DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

Романс написа:
LordZombie написа:Деба къв е тъп автора

Нема нужда да ми го натякваш аз си знам е съм тъп :wink:

Играя ЦС.

Ще ме набиеш ли ?

И аз "играя"... но не искам бой :lol:
Пука ми, че ми дреме
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Re: Най-тъпата игра!

Мнение от wannabe »

LordZombie написа:Мен ме дразни най-много ЦС.Щото е тъпо и единствената цел е да трепеш наред без никъв смисъл,освен да трупаш убийства!
Пф ти луд ли си тва е най-великата игра,единствената която не ми е писнала от не знам колко години са вече.Байтфаит естествено тва е игра за умствено изостанали
Аватар
Nhaz'Ul
Обратна връзка:

Мнение от Nhaz'Ul »

АнаРхисТ написа:Suck bitefight

Их, Демончо, а до преди месец и половина ти стоеше в подписа...
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Аватар
Edwin Odesseiron

Мнение от Edwin Odesseiron »

Обливиън
I'm busy, okay? I'm busy!
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

Rensing написа:Гилд Ларс, щото не съм я играл, бвахахаха. Не - честно, откъде накъде няма да има пиратки?!?!?! А който не харесва ЦС да умре :lol:

Да го духаш

Иначе ФИФА е най-тъпата игра евър
Кирилица goes Jason
Изображение
Аватар
човек

Мнение от човек »

Jorix написа:
LordZombie написа:Мен ме дразни най-много ЦС.Щото е тъпо и единствената цел е да трепеш наред без никъв смисъл,освен да трупаш убийства!
Пф ти луд ли си тва е най-великата игра,единствената която не ми е писнала от не знам колко години са вече.Байтфаит естествено тва е игра за умствено изостанали

мерси :oops:
http://zamunda.net/details.php?id=93242 :)
Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!
:D
Аватар
Гиро мекицата

Мнение от Гиро мекицата »

цс рулз :D
Bagerista_Boy

Мнение от Bagerista_Boy »

Ми то аз всичките (без Байтефайте) съкм ги играл и във всяка има достойнства (даже и тъпотията наречена ЦС Соурс - срещу ботове да се гавриш - Годлайк с ножки, но около 40 бота)

И все пак Байтефайте е най-малоумното нещо от изброените (след Автора, де :lol: :lol: :lol: )
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Jorix написа:
Пф ти луд ли си тва е най-великата игра,единствената която не ми е писнала от не знам колко години са вече.

Точно заради това е тъпа.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Graendal

Мнение от Graendal »

Nhaz'Ul написа:
АнаРхисТ написа:Suck bitefight

Их, Демончо, а до преди месец и половина ти стоеше в подписа...

Да, а сега в подписа му стой същата игра с друго име :lol:
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Agent47 написа:
Jorix написа:
Пф ти луд ли си тва е най-великата игра,единствената която не ми е писнала от не знам колко години са вече.

Е за тебе коя игра е яка,която я играеш 15 минути и я заебеш ли?
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Jorix написа:
Agent47 написа:
Jorix написа:

Идеята на Кънтъра е яка.. 2 отбора се изпоизбиват. Проблема е, че аудиторията дето играе играта е тъпа. :lol: 99% я играят некви пишлемета или некви дебили. ;Д

Няма тактика, няма тийм плей, няма ги нещата , за които е направена, има - АЗ напрайх повече фрагове ! Аз пък направих повече хедшодове!

ИДИЪТС О>О
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Дръвник
Обратна връзка:

Мнение от Дръвник »

The Chameleon написа:
Jorix написа:
Agent47 написа:
Jorix написа:

Идеята на Кънтъра е яка.. 2 отбора се изпоизбиват. Проблема е, че аудиторията дето играе играта е тъпа. :lol: 99% я играят некви пишлемета или некви дебили. ;Д

Няма тактика, няма тийм плей, няма ги нещата , за които е направена, има - АЗ напрайх повече фрагове ! Аз пък направих повече хедшодове!

ИДИЪТС О>О

Indeed.Тъпаците от бившия ми клас непрекъснато се фукаха че убили еди колкоси други тъпаци с хедшот.Като им предложих едно меле "Къманд енд кънкюър" тия ми се измяха викат "ти щото не си дубар нъ игри со стрелбъ и тъ и стръх да играйш кунтар стрик"
[PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
Аватар
Гиро мекицата

Мнение от Гиро мекицата »

еми на хората им харесва цс,нека си го играят,лошото обаче е че повечето не искат да пробват други игри
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Гиро мекицата написа:еми на хората им харесва цс,нека си го играят,лошото обаче е че повечето не искат да пробват други игри

То.. сложни и трудни игри , от прости хорица се не играят.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
12dasd

Мнение от 12dasd »

Тъпа тема. Автора не бих нарекъл тъп, защото предполагам че е направил темата от скука или моментна идиотия.

Най-тъпа игра няма, както няма и най-яка, нали?

Всяка игра си има фенове. Както ЦС-а има хиляди (може би милиони), така и една от най-нечуваните игри - Soldat има своите 5-6 000.

ЦС, както и Yu-Gi-Oh не се харесват на по-голямата част от напредналите във възрастта геймъри.

Всеки има критерий за интересни игри. Някои 30+ годишни хора разцъкват ЦС от време на време. Но проблема е когато се зарибиш по дадена игра.

ЦС е лесно зарибима поради лесния геймплей - безсмислено обикаляне на ръбести карти и пуцане по всичко що ходи.

Тогава ти отъпяваш от нон-стоп висенето и създаваш впечатлението че ЦС маниаците са тълпа олигофрени. И това е вярно за по-голямата част ЦС-ъри.

Но има и ЦС играчи със задръжки. Те отделят НОРМАЛНО количество време, за да си доставят удоволствие, а не да се дрогират 24/7.

Този пост най-вероятно е също толкова безсмислен, колкото останалите. Не ми пука. Казах си думата.
:o Или имаш, или немаш.
Damage san

Мнение от Damage san »

Байтфайт взима първото място. Айде давайте и наградата и да си ходим по живо по здраво. И да се изкажа по проблема с ЦС-а. Проблема не е в играта, а както посочиха няколко човека - в хората които я играят.
-------------------------------The End------------------------------
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Еми именно в тва че е проста,е чара на цс.Пускаш иконката,зарежда ти бързо,влизаш,поцъкаш половин час,после поровиш в нета после пак малко цс и така разпускаш.Има си сложни игри за сериозни геймъри,има си игри като ЦС който са просто за разпускане.
Аватар
Hangwire

Мнение от Hangwire »

Jorix написа:Еми именно в тва че е проста,е чара на цс.Пускаш иконката,зарежда ти бързо,влизаш,поцъкаш половин час,после поровиш в нета после пак малко цс и така разпускаш.Има си сложни игри за сериозни геймъри,има си игри като ЦС който са просто за разпускане.

...тук вече си прав!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Jorix написа:Има си сложни игри за сериозни геймъри,има си игри като ЦС който са за про... просто за разпускане.

:lol:
天皇陛下万歳。。!
Публикувай отговор