LordZombie написа:Мен ме дразни най-много ЦС.Щото е тъпо и единствената цел е да трепеш наред без никъв смисъл,освен да трупаш убийства!
Пф ти луд ли си тва е най-великата игра,единствената която не ми е писнала от не знам колко години са вече.Байтфаит естествено тва е игра за умствено изостанали
LordZombie написа:Мен ме дразни най-много ЦС.Щото е тъпо и единствената цел е да трепеш наред без никъв смисъл,освен да трупаш убийства!
Пф ти луд ли си тва е най-великата игра,единствената която не ми е писнала от не знам колко години са вече.Байтфаит естествено тва е игра за умствено изостанали
Ми то аз всичките (без Байтефайте) съкм ги играл и във всяка има достойнства (даже и тъпотията наречена ЦС Соурс - срещу ботове да се гавриш - Годлайк с ножки, но около 40 бота)
И все пак Байтефайте е най-малоумното нещо от изброените (след Автора, де )
Пф ти луд ли си тва е най-великата игра,единствената която не ми е писнала от не знам колко години са вече.
Точно заради това е тъпа.
Е за тебе коя игра е яка,която я играеш 15 минути и я заебеш ли?
Идеята на Кънтъра е яка.. 2 отбора се изпоизбиват. Проблема е, че аудиторията дето играе играта е тъпа. 99% я играят некви пишлемета или некви дебили. ;Д
Няма тактика, няма тийм плей, няма ги нещата , за които е направена, има - АЗ напрайх повече фрагове ! Аз пък направих повече хедшодове!
ИДИЪТС О>О
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Пф ти луд ли си тва е най-великата игра,единствената която не ми е писнала от не знам колко години са вече.
Точно заради това е тъпа.
Е за тебе коя игра е яка,която я играеш 15 минути и я заебеш ли?
Идеята на Кънтъра е яка.. 2 отбора се изпоизбиват. Проблема е, че аудиторията дето играе играта е тъпа. 99% я играят некви пишлемета или некви дебили. ;Д
Няма тактика, няма тийм плей, няма ги нещата , за които е направена, има - АЗ напрайх повече фрагове ! Аз пък направих повече хедшодове!
ИДИЪТС О>О
Indeed.Тъпаците от бившия ми клас непрекъснато се фукаха че убили еди колкоси други тъпаци с хедшот.Като им предложих едно меле "Къманд енд кънкюър" тия ми се измяха викат "ти щото не си дубар нъ игри со стрелбъ и тъ и стръх да играйш кунтар стрик"
[PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
Байтфайт взима първото място. Айде давайте и наградата и да си ходим по живо по здраво. И да се изкажа по проблема с ЦС-а. Проблема не е в играта, а както посочиха няколко човека - в хората които я играят.
-------------------------------The End------------------------------
Еми именно в тва че е проста,е чара на цс.Пускаш иконката,зарежда ти бързо,влизаш,поцъкаш половин час,после поровиш в нета после пак малко цс и така разпускаш.Има си сложни игри за сериозни геймъри,има си игри като ЦС който са просто за разпускане.
Jorix написа:Еми именно в тва че е проста,е чара на цс.Пускаш иконката,зарежда ти бързо,влизаш,поцъкаш половин час,после поровиш в нета после пак малко цс и така разпускаш.Има си сложни игри за сериозни геймъри,има си игри като ЦС който са просто за разпускане.