Автор |
Съобщение |
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 12:19
Романс написа: LordZombie написа: Деба къв е тъп автора Нема нужда да ми го натякваш аз си знам е съм тъп Играя ЦС. Ще ме набиеш ли ?
И аз "играя"... но не искам бой
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-тъпата игра! Публикувано на: 10 Окт 2007 12:28
LordZombie написа: Мен ме дразни най-много ЦС.Щото е тъпо и единствената цел е да трепеш наред без никъв смисъл,освен да трупаш убийства! Пф ти луд ли си тва е най-великата игра,единствената която не ми е писнала от не знам колко години са вече.Байтфаит естествено тва е игра за умствено изостанали
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 12:35
АнаРхисТ написа: Suck bitefight
Их, Демончо, а до преди месец и половина ти стоеше в подписа...
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 12:35
Обливиън
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 15:30
Rensing написа: Гилд Ларс, щото не съм я играл, бвахахаха. Не - честно, откъде накъде няма да има пиратки?!?!?! А който не харесва ЦС да умре
Да го духаш
Иначе ФИФА е най-тъпата игра евър
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-тъпата игра! Публикувано на: 10 Окт 2007 16:11
Jorix написа: LordZombie написа: Мен ме дразни най-много ЦС.Щото е тъпо и единствената цел е да трепеш наред без никъв смисъл,освен да трупаш убийства! Пф ти луд ли си тва е най-великата игра,единствената която не ми е писнала от не знам колко години са вече.Байтфаит естествено тва е игра за умствено изостанали
мерси
___________________________________ http://zamunda.net/details.php?id=93242
Readonly написа: - Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа? - Рак!
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 16:16
цс рулз
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 17:56
Ми то аз всичките (без Байтефайте) съкм ги играл и във всяка има достойнства (даже и тъпотията наречена ЦС Соурс - срещу ботове да се гавриш - Годлайк с ножки, но около 40 бота)
И все пак Байтефайте е най-малоумното нещо от изброените (след Автора, де )
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Най-тъпата игра! Публикувано на: 10 Окт 2007 18:16
Jorix написа: LordZombie написа: Мен ме дразни най-много ЦС.Щото е тъпо и единствената цел е да трепеш наред без никъв смисъл,освен да трупаш убийства! Пф ти луд ли си тва е най-великата игра,единствената която не ми е писнала от не знам колко години са вече.
Точно заради това е тъпа.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 19:35
Nhaz'Ul написа: АнаРхисТ написа: Suck bitefight Их, Демончо, а до преди месец и половина ти стоеше в подписа...
Да, а сега в подписа му стой същата игра с друго име
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-тъпата игра! Публикувано на: 10 Окт 2007 20:05
Agent47 написа: Jorix написа: LordZombie написа: Мен ме дразни най-много ЦС.Щото е тъпо и единствената цел е да трепеш наред без никъв смисъл,освен да трупаш убийства! Пф ти луд ли си тва е най-великата игра,единствената която не ми е писнала от не знам колко години са вече. Точно заради това е тъпа. Е за тебе коя игра е яка,която я играеш 15 минути и я заебеш ли?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Най-тъпата игра! Публикувано на: 10 Окт 2007 20:10
Jorix написа: Agent47 написа: Jorix написа: LordZombie написа: Мен ме дразни най-много ЦС.Щото е тъпо и единствената цел е да трепеш наред без никъв смисъл,освен да трупаш убийства! Пф ти луд ли си тва е най-великата игра,единствената която не ми е писнала от не знам колко години са вече. Точно заради това е тъпа. Е за тебе коя игра е яка,която я играеш 15 минути и я заебеш ли?
Идеята на Кънтъра е яка.. 2 отбора се изпоизбиват. Проблема е, че аудиторията дето играе играта е тъпа. 99% я играят некви пишлемета или некви дебили. ;Д
Няма тактика, няма тийм плей, няма ги нещата , за които е направена, има - АЗ напрайх повече фрагове ! Аз пък направих повече хедшодове!
ИДИЪТС О>О
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Дръвник
|
|
Мнения: 199 Местоположение: CHERNOBIL KINGDOM :) on the way to nowhere
|
|
Заглавие: Re: Най-тъпата игра! Публикувано на: 10 Окт 2007 20:32
The Chameleon написа: Jorix написа: Agent47 написа: Jorix написа: LordZombie написа: Мен ме дразни най-много ЦС.Щото е тъпо и единствената цел е да трепеш наред без никъв смисъл,освен да трупаш убийства! Пф ти луд ли си тва е най-великата игра,единствената която не ми е писнала от не знам колко години са вече. Точно заради това е тъпа. Е за тебе коя игра е яка,която я играеш 15 минути и я заебеш ли? Идеята на Кънтъра е яка.. 2 отбора се изпоизбиват. Проблема е, че аудиторията дето играе играта е тъпа. 99% я играят некви пишлемета или некви дебили. ;Д Няма тактика, няма тийм плей, няма ги нещата , за които е направена, има - АЗ напрайх повече фрагове ! Аз пък направих повече хедшодове! ИДИЪТС О>О
Indeed.Тъпаците от бившия ми клас непрекъснато се фукаха че убили еди колкоси други тъпаци с хедшот.Като им предложих едно меле "Къманд енд кънкюър" тия ми се измяха викат "ти щото не си дубар нъ игри со стрелбъ и тъ и стръх да играйш кунтар стрик"
___________________________________ [PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 20:35
еми на хората им харесва цс,нека си го играят,лошото обаче е че повечето не искат да пробват други игри
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 20:40
Гиро мекицата написа: еми на хората им харесва цс,нека си го играят,лошото обаче е че повечето не искат да пробват други игри
То.. сложни и трудни игри , от прости хорица се не играят.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 20:46
Тъпа тема. Автора не бих нарекъл тъп, защото предполагам че е направил темата от скука или моментна идиотия.
Най-тъпа игра няма, както няма и най-яка, нали?
Всяка игра си има фенове. Както ЦС-а има хиляди (може би милиони), така и една от най-нечуваните игри - Soldat има своите 5-6 000.
ЦС, както и Yu-Gi-Oh не се харесват на по-голямата част от напредналите във възрастта геймъри.
Всеки има критерий за интересни игри. Някои 30+ годишни хора разцъкват ЦС от време на време. Но проблема е когато се зарибиш по дадена игра.
ЦС е лесно зарибима поради лесния геймплей - безсмислено обикаляне на ръбести карти и пуцане по всичко що ходи.
Тогава ти отъпяваш от нон-стоп висенето и създаваш впечатлението че ЦС маниаците са тълпа олигофрени. И това е вярно за по-голямата част ЦС-ъри.
Но има и ЦС играчи със задръжки. Те отделят НОРМАЛНО количество време, за да си доставят удоволствие, а не да се дрогират 24/7.
Този пост най-вероятно е също толкова безсмислен, колкото останалите. Не ми пука. Казах си думата.
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 21:46
Байтфайт взима първото място. Айде давайте и наградата и да си ходим по живо по здраво. И да се изкажа по проблема с ЦС-а. Проблема не е в играта, а както посочиха няколко човека - в хората които я играят.
-------------------------------The End------------------------------
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 21:55
Еми именно в тва че е проста,е чара на цс.Пускаш иконката,зарежда ти бързо,влизаш,поцъкаш половин час,после поровиш в нета после пак малко цс и така разпускаш.Има си сложни игри за сериозни геймъри,има си игри като ЦС който са просто за разпускане.
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 22:14
Jorix написа: Еми именно в тва че е проста,е чара на цс.Пускаш иконката,зарежда ти бързо,влизаш,поцъкаш половин час,после поровиш в нета после пак малко цс и така разпускаш.Има си сложни игри за сериозни геймъри,има си игри като ЦС който са просто за разпускане.
...тук вече си прав!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 22:27
Jorix написа: Има си сложни игри за сериозни геймъри,има си игри като ЦС който са за про... просто за разпускане.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|