Автор |
Съобщение |
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 14:26
Piggsy /Arsenal/ 1:0 Gandalf /Bayern Munich/
Gandalf /Bayern Munich/ 0:1 Piggsy /Arsenal/
Класирам се и аз
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 14:55
Така се е паднал жребия .
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 14:55
Gonzo (Juventus) - fan7asy [Real Madrid] 3-0
fan7asy [Real Madrid] - Gonzo (Juventus) 0-1 3 мин и излезна и каза няма смисъл ...
___________________________________ hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 15:29
TroY CrAzYsAsHo[Valencia] - Fantasy[Real M] 6:0
Fantasy[Real M] - TroY CrAzYsAsHo[Valencia] 1:2
ГГ
___________________________________ http://football-games.bfl-team.com
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 19:16
the master - marin_007 0:1
Мача прекъсна точно на гола ми , после дойграхме , като цяло нямаше кой знае какви чисти положения макар че на няколко пъти изтръпвах .
marin_007 - the master 3:1
3 гола от нищото , една дузпа и някви измислени голове като цяло , накрая ме натисна доста сериозно , и стигна до 1 гол , а можеше и още . Сега дали имам някакв шанс да се класирам
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 20:26
...
___________________________________ Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 20:36
®SnOoPy™ написа: Аз пак ще си играя мачовете и да те светна като съм дисквалифициран-се пише с червени букви от страни -дисквалифициран,а не 6 загуби 0-18 ... Другия път поне ше те направа на гъз,да има за кво да съм дисквалифициран .
Ама то някакви закони ли има как да се процедира в такива ситуации?Уж нямаше да пишеш и не ти пукаше и изведнъж се включи пак в дискусията.Пък последното изречение няма смисъл да го коментирам.
Пък какви мачове и с кого ще играеш не ти държа никаква сметка и не ме интересува.Просто си отстранен.
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 20:43
...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 20:47
®SnOoPy™ написа: Като станеш главен организатор,може и да те послушам
добре бе брато, махнали са те, са за ко тука се всяват безмислени спорове и тем подобни, аз Деник не го познавам отблизо, но за мене истинския организатор си е Букмейкъра!
айде стига си правил проблемации, за другия турнир ако те удобрят ще играеш тогава и си вземи поука какво трябва да ти е поведението тогава!
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 20:51
Имаш съвсем лека грешчица-не са ме махнаЛИ,а ме махнА,само 1 човек и той немаше думата в случая,както и да е. На другия турнир,не ми дреме дали ще има забрана да играя,тъй като по всяко време мога да си направя неколко бързи акаунта и да съм уж нов... Поведението си ми е добре,който ме познава знае какъв съм,тука не случайно няколко души се застъпиха за мен . Ае до следващия турнир
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 20:58
Първо не съм главен организатор ,а просто правя ъпдейти.Второ в ситуацията реших да се намеся понеже Деник е още сравнително нов в организирането на турнир и не би предприел някакви наказателни действия.
И трето нали знаеш кои хора си правят няколко акаунта за да играят фифа ................ за всеки случай не са тези на които не им пука.
Ако имаш някаква чест просто престани да пишеш по темата за отстраняването понеже на практика е решена.
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 10:02
Някой ше ме запознае ли поради каква причина е дисквалифициран Снуупи , че не ми се рови назад в страниците . И като е дисквлаифициран до името му се слага дискв.
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 10:06
Ми виш 15 страница , до колкото знам е заради някви реплики , към деник , интересно
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 10:26
Такаа ами аз от известно време съм забелязал че има някакво напрежение около Снуупи , може би семейни проблеми или нз но е доста нервен.И може да не ни е разбрал правилно, но никой не му е давал зор специално на него умишлено + това си има срокове и колкото и да даваме зор на някой ако той си изпълни срока не можем и копче да му кажем. Може би е малко пресилено дисквалифицирането но може би е и наложително.
Така че Снупи на другите турнири по спокойно без много нерви (нали фифата не е най-важното нещо и не живееш само да играеш фифа), никой няма нищо против тебе нито нарочно те пришпорва най-малко пък Деник , който точно за това му качество че е безпрострастен и е по страничен го избрах за главен организатор и мисля че се справя отлично до сега.
Пак казвам може да е пресилено дисквалифицирането но не е без причина.За това пожелавам успех на Snoopy в следващите турнири и по спокойно никой не обича конфликтите
|
|
|
|
|
Red DevilS|RooNeY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 11:33
ЗДР пичове кога ще е следващия турнир че имам желание да поиграя малко с вас че повечето не ви знам
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 11:52
Чисто статистически - срока до края на групите е 5 дена,за четвърфиналите 3 дена,полуфиналите 2 дена и финал за 1-2 дена.Някъде към 20 октомври ще започне сигурно другият турнир.Разбира се може и по рано ,ако не се чака края на сроковете за да се играят мачовете.Иначе темата за новият турнир я пускаме след като се определят финалистите!
|
|
Guiseppe Rossi
|
|
|
|
|
|
|
|
Red DevilS|RooNeY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 14:39
пичове ако сте все още в групите може ли да взема мястото на snoopy ако може ме пишете
skype:rooney_raim мачовете ще ги изиграя за 1 ден спокич стига др да са сериозни ако не ще изчакам др турнир
|
|
|
|
|
Guiseppe Rossi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 14:52
Red DevilS|RooNeY написа: пичове ако сте все още в групите може ли да взема мястото на snoopy ако може ме пишете skype:rooney_raim мачовете ще ги изиграя за 1 ден спокич стига др да са сериозни ако не ще изчакам др турнир
ем ние сме вече във втората фаза сорка
___________________________________ http://fifa-zone.com
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|