Форумен FIFA турнир XXII [Marin !!!]

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Piggsy /Arsenal/ 1:0 Gandalf /Bayern Munich/

Gandalf /Bayern Munich/ 0:1 Piggsy /Arsenal/

Класирам се и аз :)
crazysasho

Мнение от crazysasho »

мхм с Гонзо бехме и в първата група са и в тая ... :? :shock:
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Така се е паднал жребия . :roll:
Изображение
TroY Gonzo

Мнение от TroY Gonzo »

Gonzo (Juventus) - fan7asy [Real Madrid] 3-0

fan7asy [Real Madrid] - Gonzo (Juventus) 0-1 3 мин и излезна и каза няма смисъл ...
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
crazysasho

Мнение от crazysasho »

TroY CrAzYsAsHo[Valencia] - Fantasy[Real M] 6:0
Fantasy[Real M] - TroY CrAzYsAsHo[Valencia] 1:2

ГГ
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

the master - marin_007 0:1
Мача прекъсна точно на гола ми , после дойграхме , като цяло нямаше кой знае какви чисти положения макар че на няколко пъти изтръпвах .

marin_007 - the master 3:1

3 гола от нищото , една дузпа и някви измислени голове като цяло , накрая ме натисна доста сериозно , и стигна до 1 гол , а можеше и още . Сега дали имам някакв шанс да се класирам :roll:
Изображение
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

...
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

®SnOoPy™ написа:Аз пак ще си играя мачовете и да те светна като съм дисквалифициран-се пише с червени букви от страни -дисквалифициран,а не 6 загуби 0-18 ... Другия път поне ше те направа на гъз,да има за кво да съм дисквалифициран ;) .

Ама то някакви закони ли има как да се процедира в такива ситуации?Уж нямаше да пишеш и не ти пукаше и изведнъж се включи пак в дискусията.Пък последното изречение няма смисъл да го коментирам.

Пък какви мачове и с кого ще играеш не ти държа никаква сметка и не ме интересува.Просто си отстранен.
Изображение
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

...
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

®SnOoPy™ написа:Като станеш главен организатор,може и да те послушам :roll:

добре бе брато, махнали са те, са за ко тука се всяват безмислени спорове и тем подобни, аз Деник не го познавам отблизо, но за мене истинския организатор си е Букмейкъра!
айде стига си правил проблемации, за другия турнир ако те удобрят ще играеш тогава и си вземи поука какво трябва да ти е поведението тогава!
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

Имаш съвсем лека грешчица-не са ме махнаЛИ,а ме махнА,само 1 човек и той немаше думата в случая,както и да е. На другия турнир,не ми дреме дали ще има забрана да играя,тъй като по всяко време мога да си направя неколко бързи акаунта и да съм уж нов... Поведението си ми е добре,който ме познава знае какъв съм,тука не случайно няколко души се застъпиха за мен ;) . Ае до следващия турнир :roll:
Finally Juny ends...
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Първо не съм главен организатор ,а просто правя ъпдейти.Второ в ситуацията реших да се намеся понеже Деник е още сравнително нов в организирането на турнир и не би предприел някакви наказателни действия.

И трето нали знаеш кои хора си правят няколко акаунта за да играят фифа :wink: ................ за всеки случай не са тези на които не им пука.

Ако имаш някаква чест просто престани да пишеш по темата за отстраняването понеже на практика е решена.
Изображение
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Някой ше ме запознае ли поради каква причина е дисквалифициран Снуупи , че не ми се рови назад в страниците . И като е дисквлаифициран до името му се слага дискв. :wink:
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Ми виш 15 страница , до колкото знам е заради някви реплики , към деник , интересно :shock:
Изображение
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Такаа ами аз от известно време съм забелязал че има някакво напрежение около Снуупи , може би семейни проблеми или нз но е доста нервен.И може да не ни е разбрал правилно, но никой не му е давал зор специално на него умишлено + това си има срокове и колкото и да даваме зор на някой ако той си изпълни срока не можем и копче да му кажем. Може би е малко пресилено дисквалифицирането но може би е и наложително.

Така че Снупи на другите турнири по спокойно без много нерви (нали фифата не е най-важното нещо и не живееш само да играеш фифа), никой няма нищо против тебе нито нарочно те пришпорва най-малко пък Деник , който точно за това му качество че е безпрострастен и е по страничен го избрах за главен организатор и мисля че се справя отлично до сега.

Пак казвам може да е пресилено дисквалифицирането но не е без причина.За това пожелавам успех на Snoopy в следващите турнири и по спокойно никой не обича конфликтите :) :wink:
Red DevilS|RooNeY

Мнение от Red DevilS|RooNeY »

ЗДР пичове кога ще е следващия турнир че имам желание да поиграя малко с вас че повечето не ви знам ;)
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Чисто статистически - срока до края на групите е 5 дена,за четвърфиналите 3 дена,полуфиналите 2 дена и финал за 1-2 дена.Някъде към 20 октомври ще започне сигурно другият турнир.Разбира се може и по рано ,ако не се чака края на сроковете за да се играят мачовете.Иначе темата за новият турнир я пускаме след като се определят финалистите!
Изображение
Guiseppe Rossi

Мнение от Guiseppe Rossi »

Букмейкара написа:И аз ама требва взема малко пари от баща ми!

:lol:

давай събота ходим пускаме еворфутбол печелим и отиваме да я зимаме двамата :lol: :lol: 8) 8)
Red DevilS|RooNeY

Мнение от Red DevilS|RooNeY »

пичове ако сте все още в групите може ли да взема мястото на snoopy ако може ме пишете
skype:rooney_raim мачовете ще ги изиграя за 1 ден спокич ;) стига др да са сериозни ако не ще изчакам др турнир 8)
Guiseppe Rossi

Мнение от Guiseppe Rossi »

Red DevilS|RooNeY написа:пичове ако сте все още в групите може ли да взема мястото на snoopy ако може ме пишете
skype:rooney_raim мачовете ще ги изиграя за 1 ден спокич ;) стига др да са сериозни ако не ще изчакам др турнир 8)

ем ние сме вече във втората фаза сорка :)
Публикувай отговор