Автор |
Съобщение |
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 13:04
Pantomime написа: омг слим, остави ги децата да си играят там, то ще им омръзне :Д
Прав е.
Остави ни, моля, имаме да храним по-ВИП гости
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 13:05
Куц Пръч написа: Pantomime написа: омг слим, остави ги децата да си играят там, то ще им омръзне :Д Прав е. Остави ни, моля, имаме да храним по-ВИП гости
Agreed.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 13:06
Чакай Деник че пак ме затапиха ... Хамелеоне, контролирай си злия питбул затапвач, че ми еба майката.
Ами аз само изкоментрах колко е тъпо да се занимават с такива неща и явно че предизвиках гибелния гняв на Блу, който може да ми пуска снимки от спейса ( като не осъзнава явно че аз съм ги публикувал там, и че не ме е срам от тях ), но не може да ми обясни защо не съм прав.
ПС - Дрисльо, пусни си твоя снимка да те видим ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 13:11
slim_k написа: Чакай Деник че пак ме затапиха ... Хамелеоне, контролирай си злия питбул затапвач, че ми еба майката.
Ами аз само изкоментрах колко е тъпо да се занимават с такива неща и явно че предизвиках гибелния гняв на Блу, който може да ми пуска снимки от спейса ( като не осъзнава явно че аз съм ги публикувал там, и явно че не ме е срам от тях ), но не може да ми обясни защо не съм прав.
ПС - Дрисльо, пусни си твоя снимка да те видим ...
Ми то кво ше видиш некаф с девствени мустачки и червени очи от седене пред компа...не сериозно я се стегнете тъпо е...слим не се занимавай
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 13:11
За снимките си има тема в Общия. Казва се "С кого коментирате". Одете са гледайте там и стига сране в Творческия. Срането не е творчество.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 13:18
Nhaz'Ul написа: ... Срането не е творчество.
O RLY?
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 13:19
Деа не ми се хейти...
Слим,дразня се от това че коментира колко тъпа е темата,защото аз лично,и повечето хора които познавам като видим нещо тъпо го подминаваме и не му обръщаме внимание...обаче ти трябваше да ни разясниш колко долнопробна и тъпа раса сме ние,които ни кефи идеята...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 13:28
Blue написа: Деа не ми се хейти... Слим,дразня се от това че коментира колко тъпа е темата,защото аз лично,и повечето хора които познавам като видим нещо тъпо го подминаваме и не му обръщаме внимание...обаче ти трябваше да ни разясниш колко долнопробна и тъпа раса сме ние,които ни кефи идеята...
Не бе , ти просто си дразниш откак си се регнал тука ..
Итс дат симпъл , имаш нужда от внимание :/
Изче :о
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 13:32
Така е - тва е шото съм зле, вие умните подминавате, аз шото съм тъпо копеле-хейтър и ми се псува - псувам ...Бе праете си квото искате и вие ше ги надживеете тия неща.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 13:43
The Riotmaker,прав си бате.Зле съм с нервите -.-
slim_k ,опитвам се да ти обясня точно защо не одобрих пребиваването ти в темата,ти се правиш на хитър.Е,както и да е.
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 14:43
Повишихте са на село, а? =d
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 16:53
Ахахахха, по-тъпо нещо от тоя "вестник" не бях виждал Абе, деца, я веднага да гасите телвизора. Нали съм ви казвал да не гледате "Телетъбис" до късно. Тая простотия поне стил да имаше че да разсмива, ама Слим, Деник и останалите "хейтъри" имат пълното право да ви псуват. Ако това нещо дето сте пуснали в този раздел наричате творчество, значи много сте изостанали с развитието си.
А какво да кажа за забавените коментари, които пускат Blue, Devil, Cool, Anti, Били? Може би просто: Ахаххахааххаха Аре че млякото истина... и да си сложите захар, щото ако не го изпиете цялото, утре няма да ви купя Киндер Сюрприз.
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 17:02
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 22:02
Аз написа: Ахахахха, по-тъпо нещо от тоя "вестник" не бях виждал Абе, деца, я веднага да гасите телвизора. Нали съм ви казвал да не гледате "Телетъбис" до късно. Тая простотия поне стил да имаше че да разсмива, ама Слим, Деник и останалите "хейтъри" имат пълното право да ви псуват. Ако това нещо дето сте пуснали в този раздел наричате творчество, значи много сте изостанали с развитието си. А какво да кажа за забавените коментари, които пускат Blue, Devil, Cool, Anti, Били? Може би просто: Ахаххахааххаха Аре че млякото истина... и да си сложите захар, щото ако не го изпиете цялото, утре няма да ви купя Киндер Сюрприз.
DUDE YOU PWNZ!!!
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 22:11
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 13:14
Аз написа: Ахахахха, по-тъпо нещо от тоя "вестник" не бях виждал Абе, деца, я веднага да гасите телвизора. Нали съм ви казвал да не гледате "Телетъбис" до късно. Тая простотия поне стил да имаше че да разсмива, ама Слим, Деник и останалите "хейтъри" имат пълното право да ви псуват. Ако това нещо дето сте пуснали в този раздел наричате творчество, значи много сте изостанали с развитието си. А какво да кажа за забавените коментари, които пускат Blue, Devil, Cool, Anti, Били? Може би просто: Ахаххахааххаха Аре че млякото истина... и да си сложите захар, щото ако не го изпиете цялото, утре няма да ви купя Киндер Сюрприз.
Като не ти харесва вестника - не го чети. Или поне не коментирай по толкова отворен начин. Господ ти е дал пишка и жени. Изразходвай енергията там.
Не съм гледал телевизия и не гледам - не виждам смисъл, също така повечето хора в обкръжението ми не гледат.
Доколкото знам, "Телетъбис" е отвавна свален от ефир. Ако не е, е на някой канал, за който не съм чувал.
Слим, Деник и останалите "хейтъри" имат пълното право да изкажат мнението си. Ние също имаме право да изкажем мнението си за тях.
Вестникът не е споменат като "Творчество". Това, че се намира в Творческия раздел, не бива да бърка хората. Или поне по-умните. За съжаление, има и не толкова умни.
Ние поне се опитваме да направим нещо във форума, за да раздвижим атмосферата. Хора като теб, които само намират кусури, са изостанали с развитието.
Като се правиш на толкова важен, иди замествай доктор Хаус или си прави някакво хейт шоу. В страната такива гадняри с багера да ги ринеш.
Преди да критикуваш опит да се развие нещо във форума, се замисли ти с какво си допринесъл, със своите 0.1% поста.
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 14:13
Куц Пръч написа: Като не ти харесва вестника - не го чети. Разбира се че не го чета, пфф. Куц Пръч написа: Това, че се намира в Творческия раздел, не бива да бърка хората. Или поне по-умните. За съжаление, има и не толкова умни. Много си прав тук. Куц Пръч написа: Ние поне се опитваме да направим нещо във форума, за да раздвижим атмосферата. Нека тези, които се кефят на тая тъпотия да си вдигнат ръката. Куц Пръч написа: Хора като теб, които само намират кусури, са изостанали с развитието. Колега, та нали това че хората се стараят да намират кусури (ще ти го преведа от турски - да критикува) прави обекта на критика да се развива. Явно ти не искаш това да става и да ти намират "кусури". Куц Пръч написа: Като се правиш на толкова важен, иди замествай доктор Хаус или си прави някакво хейт шоу. В страната такива гадняри с багера да ги ринеш. Благодаря за предложението. Ще помисля по въпроса. Куц Пръч написа: Преди да критикуваш опит да се развие нещо във форума, се замисли ти с какво си допринесъл, със своите 0.1% поста.
Ахахаха. Ехх... ако за теб бройката на постовете беше мерило за принос, не знам да се смея ли, да плача ли... В такъв случай, предлагам от утре на мястото на "мнения" да се сложи един принос-о-метър
Ходи сега да си пишеш вестника необеспокояван от изотстанали хора като мен
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 15:31
И все пак не разбирам ,какъв ТОЧНО ви е проблема...
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 15:38
Blue написа: И все пак не разбирам ,какъв ТОЧНО ви е проблема...
Нямам пара за злоупотреба!
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2007 15:48
OnePageLife написа: Blue написа: И все пак не разбирам ,какъв ТОЧНО ви е проблема... Нямам пара за злоупотреба!
И ти ли...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|