Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 13:04

Pantomime написа:
омг

слим, остави ги децата да си играят там, то ще им омръзне :Д :lol:

Прав е.
Остави ни, моля, имаме да храним по-ВИП гости :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 13:05

Куц Пръч написа:
Pantomime написа:
омг

слим, остави ги децата да си играят там, то ще им омръзне :Д :lol:

Прав е.
Остави ни, моля, имаме да храним по-ВИП гости :)

Agreed.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 13:06

Чакай Деник че пак ме затапиха ... Хамелеоне, контролирай си злия питбул затапвач, че ми еба майката.

Ами аз само изкоментрах колко е тъпо да се занимават с такива неща и явно че предизвиках гибелния гняв на Блу, който може да ми пуска снимки от спейса ( като не осъзнава явно че аз съм ги публикувал там, и че не ме е срам от тях ), но не може да ми обясни защо не съм прав.

ПС - Дрисльо, пусни си твоя снимка да те видим ...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 13:11

slim_k написа:
Чакай Деник че пак ме затапиха ... Хамелеоне, контролирай си злия питбул затапвач, че ми еба майката.

Ами аз само изкоментрах колко е тъпо да се занимават с такива неща и явно че предизвиках гибелния гняв на Блу, който може да ми пуска снимки от спейса ( като не осъзнава явно че аз съм ги публикувал там, и явно че не ме е срам от тях ), но не може да ми обясни защо не съм прав.

ПС - Дрисльо, пусни си твоя снимка да те видим ...

Ми то кво ше видиш некаф с девствени мустачки и червени очи от седене пред компа...не сериозно я се стегнете тъпо е...слим не се занимавай :wink:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 13:11

За снимките си има тема в Общия. Казва се "С кого коментирате". Одете са гледайте там и стига сране в Творческия. Срането не е творчество.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 13:18

Nhaz'Ul написа:
... Срането не е творчество.

O RLY?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 13:19

Деа не ми се хейти...
Слим,дразня се от това че коментира колко тъпа е темата,защото аз лично,и повечето хора които познавам като видим нещо тъпо го подминаваме и не му обръщаме внимание...обаче ти трябваше да ни разясниш колко долнопробна и тъпа раса сме ние,които ни кефи идеята...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 13:28

Blue написа:
Деа не ми се хейти...
Слим,дразня се от това че коментира колко тъпа е темата,защото аз лично,и повечето хора които познавам като видим нещо тъпо го подминаваме и не му обръщаме внимание...обаче ти трябваше да ни разясниш колко долнопробна и тъпа раса сме ние,които ни кефи идеята...

Не бе , ти просто си дразниш откак си се регнал тука ..
Итс дат симпъл , имаш нужда от внимание :/
Изче :о

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 13:32

Така е - тва е шото съм зле, вие умните подминавате, аз шото съм тъпо копеле-хейтър и ми се псува - псувам ...Бе праете си квото искате и вие ше ги надживеете тия неща.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 13:43

The Riotmaker,прав си бате.Зле съм с нервите -.-
slim_k ,опитвам се да ти обясня точно защо не одобрих пребиваването ти в темата,ти се правиш на хитър.Е,както и да е.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 14:43

Повишихте са на село, а? =d

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 16:53

Ахахахха, по-тъпо нещо от тоя "вестник" не бях виждал :lol: Абе, деца, я веднага да гасите телвизора. Нали съм ви казвал да не гледате "Телетъбис" до късно. Тая простотия поне стил да имаше че да разсмива, ама Слим, Деник и останалите "хейтъри" имат пълното право да ви псуват. Ако това нещо дето сте пуснали в този раздел наричате творчество, значи много сте изостанали с развитието си.

А какво да кажа за забавените коментари, които пускат Blue, Devil, Cool, Anti, Били? Може би просто: Ахаххахааххаха Аре че млякото истина... и да си сложите захар, щото ако не го изпиете цялото, утре няма да ви купя Киндер Сюрприз.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 17:02

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 22:02

Аз написа:
Ахахахха, по-тъпо нещо от тоя "вестник" не бях виждал :lol: Абе, деца, я веднага да гасите телвизора. Нали съм ви казвал да не гледате "Телетъбис" до късно. Тая простотия поне стил да имаше че да разсмива, ама Слим, Деник и останалите "хейтъри" имат пълното право да ви псуват. Ако това нещо дето сте пуснали в този раздел наричате творчество, значи много сте изостанали с развитието си.

А какво да кажа за забавените коментари, които пускат Blue, Devil, Cool, Anti, Били? Може би просто: Ахаххахааххаха Аре че млякото истина... и да си сложите захар, щото ако не го изпиете цялото, утре няма да ви купя Киндер Сюрприз.

DUDE YOU PWNZ!!! :lol: :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2007 22:11

:lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2007 13:14

Аз написа:

Като не ти харесва вестника - не го чети. Или поне не коментирай по толкова отворен начин. Господ ти е дал пишка и жени. Изразходвай енергията там.
Не съм гледал телевизия и не гледам - не виждам смисъл, също така повечето хора в обкръжението ми не гледат.
Доколкото знам, "Телетъбис" е отвавна свален от ефир. Ако не е, е на някой канал, за който не съм чувал.
Слим, Деник и останалите "хейтъри" имат пълното право да изкажат мнението си. Ние също имаме право да изкажем мнението си за тях.
Вестникът не е споменат като "Творчество". Това, че се намира в Творческия раздел, не бива да бърка хората. Или поне по-умните. За съжаление, има и не толкова умни.
Ние поне се опитваме да направим нещо във форума, за да раздвижим атмосферата. Хора като теб, които само намират кусури, са изостанали с развитието.
Като се правиш на толкова важен, иди замествай доктор Хаус или си прави някакво хейт шоу. В страната такива гадняри с багера да ги ринеш.
Преди да критикуваш опит да се развие нещо във форума, се замисли ти с какво си допринесъл, със своите 0.1% поста.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2007 14:13

Куц Пръч написа:
Като не ти харесва вестника - не го чети.

Разбира се че не го чета, пфф.

Куц Пръч написа:
Това, че се намира в Творческия раздел, не бива да бърка хората. Или поне по-умните. За съжаление, има и не толкова умни.

Много си прав тук.

Куц Пръч написа:
Ние поне се опитваме да направим нещо във форума, за да раздвижим атмосферата.

Нека тези, които се кефят на тая тъпотия да си вдигнат ръката.

Куц Пръч написа:
Хора като теб, които само намират кусури, са изостанали с развитието.

:lol: Колега, та нали това че хората се стараят да намират кусури (ще ти го преведа от турски - да критикува) прави обекта на критика да се развива. Явно ти не искаш това да става и да ти намират "кусури".

Куц Пръч написа:
Като се правиш на толкова важен, иди замествай доктор Хаус или си прави някакво хейт шоу. В страната такива гадняри с багера да ги ринеш.

Благодаря за предложението. Ще помисля по въпроса.

Куц Пръч написа:
Преди да критикуваш опит да се развие нещо във форума, се замисли ти с какво си допринесъл, със своите 0.1% поста.

Ахахаха. Ехх... ако за теб бройката на постовете беше мерило за принос, не знам да се смея ли, да плача ли... В такъв случай, предлагам от утре на мястото на "мнения" да се сложи един принос-о-метър :lol:

Ходи сега да си пишеш вестника необеспокояван от изотстанали хора като мен :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2007 15:31

И все пак не разбирам ,какъв ТОЧНО ви е проблема...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2007 15:38

Blue написа:

Нямам пара за злоупотреба!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2007 15:48

OnePageLife написа:
Blue написа:

Нямам пара за злоупотреба!

И ти ли... :( :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com