Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2007 19:50

Еми незнам аз всеки ден му пиша на Оwner ,той не ми отговаря ,не че има някакво значение ,но поне да си изиграя мача.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2007 20:03

TroY CrAzYsAsHo [Valencia] - [PCMC]FELIX [Milan] 2:2

Баси лудия ... Както аза можех да бия с разлика така и той ... Желая на всички такива мачове !!!

Роналдо са го напраили баси лудака немоеж го стигнеш цел мач :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2007 20:03

crazysasho 2:2 FELIX

Искам да благодаря отново тук на противника че прояви разбирането и ме изчака...
Мача ли, хммм, мача си беше равностоен и двамата можехме да спечелим. Успех му пожелавам занапред!

хаха, и се чудим аз на кой ли ще да е това мейлче mk@thebfes.com а то на кой се оказало... на самия Мартин Кадинов... незнам дали повече от тука присъстващите са чували това име, но този човек е направил много за да прослави България! Отговори ми че вече мога да ходя да си я купя и мисля да не чакам а направо у понеделника да търча

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2007 20:30

Късмет с избиването на парите феликс 8)

не е сърказъм

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2007 20:35

Ми аз съм спокоен,ония дни си имах причини...

Проблема е решен,тъй като ми остана 1 мач и той е протоколен...

След 1-2 минути вкарах още 1 гол и пича излезе и каза,че не му се играе. Предполагам играе фифа от много скоро,тъй като наистина май не знаеше какво прави. Ако му харесва фифата,да се тренира с компа,за да му е приятно и с другите,понеже наистина е кофти всяка атака гол да ти вкарват.

Остана ми с Гандалф,сега да обясня с него какво се получи.Играхме 30 минути и изписа connection lost,пак направих мрежа и на 10та минута нянакъв невероятен лаг,ама лаг като лаг.В един момент си някъде и забива и след 10-15 секунди пак тръгва... и така към 1 минута лаг и пак изписа connection lost ... И после му писах в скайп но не ми доставяше съобщенията и,затова играх с Явор.

Значи с Гандалф дефакто имаме да си доиграеме 50 минути.Резултата беше 0-0. Късмет извадих на 3 пъти някъде,но и той извади късмет . Все пак тоя мач вече е протоколен,тъй че спокойно ще го изиграеме и утре,ако трябва.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2007 20:38

тез пари ама незнам, направо докато не ги избия до стотинката ще си скубя косите... след това каквото дошло добре

Трой Левскаря 1:1 FELIX

незнам, от моя ъгъл нещата изглеждаха много лошо за мене по едно време, атаки след атаки негови, никакво владеене нямах, късмет късмет та от корнер направих чудото, накрая дори и победата можех да изкова, но...
като цяло няма значение дали играе некъв супер силен срещу супер слаб, тази игра някак изравнява всичко, доста Х-ове се получават...

СЛЕД КРАЯ НА ТУРНИРА ИСКАМ СТАТИСТИКА КОЛКО Х-ове ще има!!!!! :lol:

ПС-Пигси и Гонзо в момента не ги виждам, ще ги изчакам, още иначе лягам и утре на трезво ще играя!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2007 20:40

Цитат:
Остана ми с Гандалф,сега да обясня с него какво се получи.Играхме 30 минути и изписа connection lost,пак направих мрежа и на 10та минута нянакъв невероятен лаг,ама лаг като лаг.В един момент си някъде и забива и след 10-15 секунди пак тръгва... и така към 1 минута лаг и пак изписа connection lost ... И после му писах в скайп но не ми доставяше съобщенията и,затова играх с Явор.

:lol: :live:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2007 20:40

Снупи задължително играеш с Мухата ,защото този мач решава кой ще отпадне м-у Мухата и Иморталити.И играйте нормален мач ,а не по 10,20 или 35 мин.Най-важното играйте феърплей.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2007 20:41

TroY LeVsKaRa - FELIX-1:1

Общо взето интересен мач,с положения,и двамата се вьзползвахме по 1 пьт от тях, в останалите стоеше мал шанса...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2007 20:49

Букмейкара написа:
Снупи задължително играеш с Мухата ,защото този мач решава кой ще отпадне м-у Мухата и Иморталити.И играйте нормален мач ,а не по 10,20 или 35 мин.Най-важното играйте феърплей.

Е спокойно,ще гледам да дам всичко от себе си,но едно не разбрах.
Цял мач ли трябва да играеме с Терориста? Смисъл до сега винаги,при такива разпаданици е имало доиграване на оставащите минути,или ако 2-та играча се разберат помежду си да играят наново цял мач.

Та последно цял мач ли да играя с него?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2007 20:51

От това ,което чух вие не сте играли мач ,а просто формално по 15-20 мин.Когато връзката ви е относително стабилна правите цял мач за да сме коректни към Иморталити все пак щото така ще свършите 0-0 и той заминава.

Остана вашият мач и 3 на Гонзо и сме готови.

Голям съм тъпан все от този акаунт пиша :oops:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2007 20:56

Мне.Играхме си нормални 30 минути без лаг,при което мрежата заби. После пак играхме 10 минути нормални и на 10тата започна нереален лаг и пак се разпадна мрежата. А не сме играли по 10 минути с много лаг,но ок ще играеме цял мач няма проблем.Сега ще видя дали ми е получил съобщенията в скайп.

А ето къде бил проблема ,писал е човека следното : [21:19:01] Myxata каза: tuka li si
[21:20:07] Myxata каза: spreha mi neta
[21:20:11] Myxata каза: 6ot zabraih da go plata
[21:20:18] Myxata каза: ama gi pomolih za neska

------------
edit: snoopy 4-3 gandalf

Този мач беше 1Х2. Всеки можеше да си тръгне с нещо,всичко или нищо :lol: ,в случая аз излезнах късметлия,след като в 43та минута Роналдиньо се откъсна и не сбърка за 4-3. Мрежата отново много пъти се разпадаше.
1-то полувреме мача завърши 2-2 и се разпадна,като той направи доста пропуски,аз също,но не толкова,но точно в 45та минута сбърка със защитника успя да ми я вземе и излезна с 2ма срещу вратаря и не сбърка за 2-2 и мрежата се разпадна (не съм излизал ,знаете,че го има тоя бъг точно при гола да забие.) Започнахме нова , отново така сбърках със защитник и така ме поведе за 3-2 и пак се разпадна. Доиграхме нови 45 минути,в която задачата ми беше много трудна,макар и безсмислена.Защо ни накарахте да играеме този мач,като пича ми каза,че в прекия мач е бил Ники? Не знам както и да е разбирайте се вие.Мачовете в нашата група мисля,че са изиграни.

1ви мач-> Snoopy [Barcelona] 2-6 Van [Barcelona]
2ри мач-> Immortality [Chelsea] 3-4 Snoopy [Barcelona]
3ти мач-> Guiseppe Rossi [Bayern Munich] 0-0 Snoopy [Barcelona]
4ти мач-> Snoopy [Barcelona] 6-0 Yavor [Liverpool]
5ти мач-> Snoopy [Barcelona] 4-3 Gandalf [Bayern Munich]
голова разлика : 16-12 / + 4
3 победи
1 загуба
1 равен

Приятна вечер на всички!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2007 21:27

Ми той ме би :lol: ама не знам кой се класира щото с имморталити имаме еднакъв брой точки а в директния аз го бих :roll:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2007 21:30

еми би трябвало ти...

ПП още колко мача остават? този 0wner се прави че го нема пича :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2007 21:52

Gandalf, the white написа:
Ми той ме би :lol: ама не знам кой се класира щото с имморталити имаме еднакъв брой точки а в директния аз го бих :roll:

Ти се класираш , защото се гледа директния сблъсък :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2007 21:54

Е тогава,за какво беше целата тая работа с последния мач?Играй,че от вас зависи... трееше да погледна статистиката да знам поне за кво играя :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2007 22:38

Crazysa6o [Valencia] - Gonzo [Juventus] 2:0

Тоя мач не сте го написали .. Преди 2-3 страници можеби съм го писал ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2007 22:43

Гонзо пиши да играем !!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2007 22:50

Еми Гонзо и Феликс ,ако играят и Гонзо не победи всичко е решено.АКо Гонзо победи трябва да си изиграете и останалите мачове.

Едит

Има вероятност Пигси да отпадне това зеленото да не ви заблуждава!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Окт 2007 09:17

в момента съм в скайп и чакам пигси и гонзо за да играем... дано успея днес

чакам чакам а никой няма все още, ни пигси, ни гонзо :cry:

и така, България постигна поредния си голям успех на WCG световни финали. ОГНЯН [LnX]Slavkov Томов влезна в ТОП 4 по ФИФА... трябва да се гордеем с тоз юнак, който за пореден път показа на света силата на България! Успех юнаци, летвата е вдигната високо както се казва :lol:

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com