Автор |
Съобщение |
the master
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 19:50
Еми незнам аз всеки ден му пиша на Оwner ,той не ми отговаря ,не че има някакво значение ,но поне да си изиграя мача.
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 20:03
TroY CrAzYsAsHo [Valencia] - [PCMC]FELIX [Milan] 2:2
Баси лудия ... Както аза можех да бия с разлика така и той ... Желая на всички такива мачове !!!
Роналдо са го напраили баси лудака немоеж го стигнеш цел мач
___________________________________ http://football-games.bfl-team.com
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 20:03
crazysasho 2:2 FELIX
Искам да благодаря отново тук на противника че прояви разбирането и ме изчака...
Мача ли, хммм, мача си беше равностоен и двамата можехме да спечелим. Успех му пожелавам занапред!
хаха, и се чудим аз на кой ли ще да е това мейлче mk@thebfes.com а то на кой се оказало... на самия Мартин Кадинов... незнам дали повече от тука присъстващите са чували това име, но този човек е направил много за да прослави България! Отговори ми че вече мога да ходя да си я купя и мисля да не чакам а направо у понеделника да търча
|
|
|
BG-GeorGi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 20:30
Късмет с избиването на парите феликс
не е сърказъм
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 20:35
Ми аз съм спокоен,ония дни си имах причини...
Проблема е решен,тъй като ми остана 1 мач и той е протоколен...
След 1-2 минути вкарах още 1 гол и пича излезе и каза,че не му се играе. Предполагам играе фифа от много скоро,тъй като наистина май не знаеше какво прави. Ако му харесва фифата,да се тренира с компа,за да му е приятно и с другите,понеже наистина е кофти всяка атака гол да ти вкарват.
Остана ми с Гандалф,сега да обясня с него какво се получи.Играхме 30 минути и изписа connection lost,пак направих мрежа и на 10та минута нянакъв невероятен лаг,ама лаг като лаг.В един момент си някъде и забива и след 10-15 секунди пак тръгва... и така към 1 минута лаг и пак изписа connection lost ... И после му писах в скайп но не ми доставяше съобщенията и,затова играх с Явор.
Значи с Гандалф дефакто имаме да си доиграеме 50 минути.Резултата беше 0-0. Късмет извадих на 3 пъти някъде,но и той извади късмет . Все пак тоя мач вече е протоколен,тъй че спокойно ще го изиграеме и утре,ако трябва.
___________________________________ Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 20:38
тез пари ама незнам, направо докато не ги избия до стотинката ще си скубя косите... след това каквото дошло добре
Трой Левскаря 1:1 FELIX
незнам, от моя ъгъл нещата изглеждаха много лошо за мене по едно време, атаки след атаки негови, никакво владеене нямах, късмет късмет та от корнер направих чудото, накрая дори и победата можех да изкова, но...
като цяло няма значение дали играе некъв супер силен срещу супер слаб, тази игра някак изравнява всичко, доста Х-ове се получават...
СЛЕД КРАЯ НА ТУРНИРА ИСКАМ СТАТИСТИКА КОЛКО Х-ове ще има!!!!!
ПС-Пигси и Гонзо в момента не ги виждам, ще ги изчакам, още иначе лягам и утре на трезво ще играя!
|
|
|
BG-GeorGi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 20:40
Цитат: Остана ми с Гандалф,сега да обясня с него какво се получи.Играхме 30 минути и изписа connection lost,пак направих мрежа и на 10та минута нянакъв невероятен лаг,ама лаг като лаг.В един момент си някъде и забива и след 10-15 секунди пак тръгва... и така към 1 минута лаг и пак изписа connection lost ... И после му писах в скайп но не ми доставяше съобщенията и,затова играх с Явор.
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 20:40
Снупи задължително играеш с Мухата ,защото този мач решава кой ще отпадне м-у Мухата и Иморталити.И играйте нормален мач ,а не по 10,20 или 35 мин.Най-важното играйте феърплей.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 20:41
TroY LeVsKaRa - FELIX-1:1
Общо взето интересен мач,с положения,и двамата се вьзползвахме по 1 пьт от тях, в останалите стоеше мал шанса...
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 20:49
Букмейкара написа: Снупи задължително играеш с Мухата ,защото този мач решава кой ще отпадне м-у Мухата и Иморталити.И играйте нормален мач ,а не по 10,20 или 35 мин.Най-важното играйте феърплей.
Е спокойно,ще гледам да дам всичко от себе си,но едно не разбрах.
Цял мач ли трябва да играеме с Терориста? Смисъл до сега винаги,при такива разпаданици е имало доиграване на оставащите минути,или ако 2-та играча се разберат помежду си да играят наново цял мач.
Та последно цял мач ли да играя с него?
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
PCM FIFA
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 20:51
От това ,което чух вие не сте играли мач ,а просто формално по 15-20 мин.Когато връзката ви е относително стабилна правите цял мач за да сме коректни към Иморталити все пак щото така ще свършите 0-0 и той заминава.
Остана вашият мач и 3 на Гонзо и сме готови.
Голям съм тъпан все от този акаунт пиша
___________________________________ ФFT История
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 20:56
Мне.Играхме си нормални 30 минути без лаг,при което мрежата заби. После пак играхме 10 минути нормални и на 10тата започна нереален лаг и пак се разпадна мрежата. А не сме играли по 10 минути с много лаг,но ок ще играеме цял мач няма проблем.Сега ще видя дали ми е получил съобщенията в скайп.
А ето къде бил проблема ,писал е човека следното : [21:19:01] Myxata каза: tuka li si
[21:20:07] Myxata каза: spreha mi neta
[21:20:11] Myxata каза: 6ot zabraih da go plata
[21:20:18] Myxata каза: ama gi pomolih za neska
------------
edit: snoopy 4-3 gandalf
Този мач беше 1Х2. Всеки можеше да си тръгне с нещо,всичко или нищо ,в случая аз излезнах късметлия,след като в 43та минута Роналдиньо се откъсна и не сбърка за 4-3. Мрежата отново много пъти се разпадаше.
1-то полувреме мача завърши 2-2 и се разпадна,като той направи доста пропуски,аз също,но не толкова,но точно в 45та минута сбърка със защитника успя да ми я вземе и излезна с 2ма срещу вратаря и не сбърка за 2-2 и мрежата се разпадна (не съм излизал ,знаете,че го има тоя бъг точно при гола да забие.) Започнахме нова , отново така сбърках със защитник и така ме поведе за 3-2 и пак се разпадна. Доиграхме нови 45 минути,в която задачата ми беше много трудна,макар и безсмислена.Защо ни накарахте да играеме този мач,като пича ми каза,че в прекия мач е бил Ники? Не знам както и да е разбирайте се вие.Мачовете в нашата група мисля,че са изиграни.
1ви мач-> Snoopy [Barcelona] 2-6 Van [Barcelona]
2ри мач-> Immortality [Chelsea] 3-4 Snoopy [Barcelona]
3ти мач-> Guiseppe Rossi [Bayern Munich] 0-0 Snoopy [Barcelona]
4ти мач-> Snoopy [Barcelona] 6-0 Yavor [Liverpool]
5ти мач-> Snoopy [Barcelona] 4-3 Gandalf [Bayern Munich]
голова разлика : 16-12 / + 4
3 победи
1 загуба
1 равен
Приятна вечер на всички!
|
|
|
|
|
Gandalf, the white
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 21:27
Ми той ме би ама не знам кой се класира щото с имморталити имаме еднакъв брой точки а в директния аз го бих
___________________________________ www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички
|
|
|
|
|
BG-GeorGi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 21:30
еми би трябвало ти...
ПП още колко мача остават? този 0wner се прави че го нема пича
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 21:52
Gandalf, the white написа: Ми той ме би ама не знам кой се класира щото с имморталити имаме еднакъв брой точки а в директния аз го бих
Ти се класираш , защото се гледа директния сблъсък
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 21:54
Е тогава,за какво беше целата тая работа с последния мач?Играй,че от вас зависи... трееше да погледна статистиката да знам поне за кво играя
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 22:38
Crazysa6o [Valencia] - Gonzo [Juventus] 2:0
Тоя мач не сте го написали .. Преди 2-3 страници можеби съм го писал
___________________________________ http://football-games.bfl-team.com
|
|
|
|
|
Alan_Smith
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 22:43
Гонзо пиши да играем !!
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 22:50
Еми Гонзо и Феликс ,ако играят и Гонзо не победи всичко е решено.АКо Гонзо победи трябва да си изиграете и останалите мачове.
Едит
Има вероятност Пигси да отпадне това зеленото да не ви заблуждава!
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 09:17
в момента съм в скайп и чакам пигси и гонзо за да играем... дано успея днес
чакам чакам а никой няма все още, ни пигси, ни гонзо
и така, България постигна поредния си голям успех на WCG световни финали. ОГНЯН [LnX]Slavkov Томов влезна в ТОП 4 по ФИФА... трябва да се гордеем с тоз юнак, който за пореден път показа на света силата на България! Успех юнаци, летвата е вдигната високо както се казва
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|