Тази година ще се проведат първите форумни награди на PC Mania!
Награди няма.Целта е да се видят най-култовите,най-уважаваните,най-тъпите юзъри и етц.Всяка година ще се провеждат нови,като така ще се следят преходите на юзърите.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Състезанието ще се проведе в няколко категории чрез гласуване.Може да гласува този,който има поне 6 месеца във форума и гърбът му е зорко пазен от поне 500 поста.
Ще има жури,което ще определи номинациите.
Първа категория:
Най-уважаван юзър
Тук ще има шестима номинирани.Правилата са прости.Юзърът трябва да е поне от 2 години във форума.Постовете не са от значение.
Втора категория:
Най-култов юзър
Тук също ще има шестима номинирани.Често се спекулира с думата култов.И все пак вие решавате как да я използвате.Ще бъдат номинирани различни видове култови юзъри.(ламери,идиотчета,пичове и етц...)
Трета категория:
Най-голям ламер/идиот/смамер/тъпанар/боклук,който се подвизава или подвизавал във форума.
Тук номинираните ще бъдат четирима.Вярно е,имало е много,но журито ще се опита да избереме най-запомнящите и най-тъпите сред тях!
Четвърта категория:
Най-култова фраза на юзър
Тука номинациите ще бъдат 6.Най-култовите фрази ще бъдат номинирани от журито.
Пета категория:
Най-култова тема на юзър
Номинациите са 8,като някой юзър може да бъде номиниран най-много с 2 теми.Тук може абсолютно всеки юзър да даде идея за тема,след което журито ще избере осемте най-култови.
Шеста категория:
Най-култов профил на юзър
Номинациите ще бъдат 5.Много юзъри често сменят профилите си и често те са доста дебилни и смешни.Друг път смислени и забавни.
Седма категория:
Най-красив профил на юзър
Тук ще има 6 номинирани.Не се бъркайте с горната категория.Тази е за най-красив,добре съчетан,смислен,който е грабнал окото ви профил.
Осма категория:
Женското присъствие във форума
Геймърски форум,в който женското присъствие не е голямо.Номинирани са всички от нежния пол във форума,които са активни,познати у форумово и приятели.Гласувайте за тази,която ви допада като приятел най-много!
Девете категория:
Юзър на годината
Тук номинациите са 4.Номинира се единствено юзър,който е регистриран през годината
2007...Кой смятате за най-големия пич и приятел от регистрираните през дадената година.Единственото условие е да имат поне 3 месеца във форума.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Тъй като аз правя темата и съм отговорен да я едтивам,честта да избера журито е моя.
То ще се състои от 5 човека + мен понякога.Целта е да се изберат различни юзъри и да няма гласувания от типа "Тоя е хаусер и е фешън,затова няма да номинирам него,а моя приятел..." или "Е тоя е метъл,а аз не харедвам тая музика и затова няма да го номинирам..."
В този форум хората главно се определят по това,което слушат и как се обличат и за това мисля журито да е от различните хора.
Искам да дадете заявка за жури във форума и аз ще гледам да избера няколко различни персонажа.
НЕ ИСКАМ ДА СЕ СЪРДИТЕ ЗА ИЗБОРА МИ.НЕ ИЗБИРАМ ЖУРИТО ПО ПРИЯТЕЛ,ПИЧ И ЕТЦ...ИЗБИРАМ ГО ПО НАЧИН,КОЙТО ДА ДАДЕ РЕЗУЛТАТ И ЕФЕКТИВНО ИЗБИРНЕ НА НОМИНИРАНИ.РАЗБИРАТЕ КАКВО ИМАМ ПРЕДВИД.
Като дадете заявка и аз избера даденото жури,ще ви изпратя ЛС,за да ви кажа,че сте избрани.Има две условия.Чудих се как да го направя и реших,че даден човек в журито трябва да има поне една година във форума и да е сериозен.Другото правило е да не се издава журито.То ще бъде в тайна,докато се изградят номинациите.
За журито ще има Скайп канал,в който ще определят номинираните.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Надявам се темата да ви хареса и да стане нещо хубаво.Ще е хубаво всяка година да има една такава тема.А пък ако не ви харесва идеята,просто оставете темата да потъне.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Номинациите ще се направят до края на тази седмица,а наградите средата на другата седмица!
Гласуването ще трае 2 дни,за да имат възможност повече юзъри да гласуват