Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: PC Mania Annual Awards 2007
Публикувано на: 03 Окт 2007 15:42

Тази година ще се проведат първите форумни награди на PC Mania!

Награди няма.Целта е да се видят най-култовите,най-уважаваните,най-тъпите юзъри и етц.Всяка година ще се провеждат нови,като така ще се следят преходите на юзърите.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Състезанието ще се проведе в няколко категории чрез гласуване.Може да гласува този,който има поне 6 месеца във форума и гърбът му е зорко пазен от поне 500 поста.
Ще има жури,което ще определи номинациите.

Първа категория:
Най-уважаван юзър

Тук ще има шестима номинирани.Правилата са прости.Юзърът трябва да е поне от 2 години във форума.Постовете не са от значение.

Втора категория:
Най-култов юзър

Тук също ще има шестима номинирани.Често се спекулира с думата култов.И все пак вие решавате как да я използвате.Ще бъдат номинирани различни видове култови юзъри.(ламери,идиотчета,пичове и етц...)

Трета категория:
Най-голям ламер/идиот/смамер/тъпанар/боклук,който се подвизава или подвизавал във форума.

Тук номинираните ще бъдат четирима.Вярно е,имало е много,но журито ще се опита да избереме най-запомнящите и най-тъпите сред тях!

Четвърта категория:
Най-култова фраза на юзър

Тука номинациите ще бъдат 6.Най-култовите фрази ще бъдат номинирани от журито.

Пета категория:
Най-култова тема на юзър

Номинациите са 8,като някой юзър може да бъде номиниран най-много с 2 теми.Тук може абсолютно всеки юзър да даде идея за тема,след което журито ще избере осемте най-култови.

Шеста категория:
Най-култов профил на юзър

Номинациите ще бъдат 5.Много юзъри често сменят профилите си и често те са доста дебилни и смешни.Друг път смислени и забавни.

Седма категория:
Най-красив профил на юзър

Тук ще има 6 номинирани.Не се бъркайте с горната категория.Тази е за най-красив,добре съчетан,смислен,който е грабнал окото ви профил.

Осма категория:
Женското присъствие във форума

Геймърски форум,в който женското присъствие не е голямо.Номинирани са всички от нежния пол във форума,които са активни,познати у форумово и приятели.Гласувайте за тази,която ви допада като приятел най-много!

Девете категория:
Юзър на годината

Тук номинациите са 4.Номинира се единствено юзър,който е регистриран през годината 2007...Кой смятате за най-големия пич и приятел от регистрираните през дадената година.Единственото условие е да имат поне 3 месеца във форума.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Тъй като аз правя темата и съм отговорен да я едтивам,честта да избера журито е моя.
То ще се състои от 5 човека + мен понякога.Целта е да се изберат различни юзъри и да няма гласувания от типа "Тоя е хаусер и е фешън,затова няма да номинирам него,а моя приятел..." или "Е тоя е метъл,а аз не харедвам тая музика и затова няма да го номинирам..."
В този форум хората главно се определят по това,което слушат и как се обличат и за това мисля журито да е от различните хора.
Искам да дадете заявка за жури във форума и аз ще гледам да избера няколко различни персонажа.НЕ ИСКАМ ДА СЕ СЪРДИТЕ ЗА ИЗБОРА МИ.НЕ ИЗБИРАМ ЖУРИТО ПО ПРИЯТЕЛ,ПИЧ И ЕТЦ...ИЗБИРАМ ГО ПО НАЧИН,КОЙТО ДА ДАДЕ РЕЗУЛТАТ И ЕФЕКТИВНО ИЗБИРНЕ НА НОМИНИРАНИ.РАЗБИРАТЕ КАКВО ИМАМ ПРЕДВИД.
Като дадете заявка и аз избера даденото жури,ще ви изпратя ЛС,за да ви кажа,че сте избрани.Има две условия.Чудих се как да го направя и реших,че даден човек в журито трябва да има поне една година във форума и да е сериозен.Другото правило е да не се издава журито.То ще бъде в тайна,докато се изградят номинациите.
За журито ще има Скайп канал,в който ще определят номинираните.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Надявам се темата да ви хареса и да стане нещо хубаво.Ще е хубаво всяка година да има една такава тема.А пък ако не ви харесва идеята,просто оставете темата да потъне. :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Номинациите ще се направят до края на тази седмица,а наградите средата на другата седмица!
Гласуването ще трае 2 дни,за да имат възможност повече юзъри да гласуват

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2007 15:56

Искам у журито...фреш миит съм.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2007 15:57

Харесва ми идеята
И понеже никой няма да ме номинира ( :( ) искам да съм в журито :)

Профил

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Заглавие: Re: PC Mania Annual Awards 2007
Публикувано на: 03 Окт 2007 16:21

Rudecraft/Orange написа:
Може да гласува този,който има поне 6 месеца във форума и гърбът му е зорко пазен от поне 500 поста.

Ъъъ...аз смятам ли се ??? :roll:

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2007 16:21

Това ще е яко :)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2007 16:29

Не мога да съм в журито, щото нямам 500 поста (нищо че имам 2 години). Не мога да гласувам за форумец, щото има доста, който ме кефят, но иначе ще ми бъде интересно да следя темата.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2007 16:39

Да уточниме.Зачитат се и юзъри с нови акаунти.Като Пени.Може да гласува,защото преди имаше друг акаунт,но му беше баннат.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2007 16:41

Rudecraft/Orange написа:
Да уточниме.Зачитат се и юзъри с нови акаунти.Като Пени.Може да гласува,защото преди имаше друг акаунт,но ме беше баннат.

:gracho:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2007 16:43

<мъхълътъ>
<глъвъ>
<дрехи>Аче и Белана</дрехи>
<телесен цвет="бел негър" висучинъ="180px" тежинъ="60КБ">
<сарказъм>

Тема с цел шестмесечни+ юзъри да набузят с флъд до 500 поста, а после да не знаят накъде да вземат и да размятат некомпетентни гласове.

Идеята е добра, много хора ще се вържат, но нещо е грешно.

Всеки юзър е уникален и култов.
Всяка фраза е уникална, но не култова.
Най-уважаван юзър няма. Ако има, то той ще бъде хейтен от същия брой хора, които го уважават.
Най-голям идиот - променлива. Вярно е, че има много големи идиоти, но те биват баннати и забравени.
Най-култова тема - до момента съм срещнал само 3 - за Голия Актив, за тарантулата на Талибана и за атаката на Зайците. Останало е флъд фетиш.
Най-култов профил - всеки има свой вкус и тук ще има много разпокъсано гласуване.
Най-красив профил - опира до вкуса на даден човек. Същото като при култовия профил.
Женското присъствие във форума - само кара мъжете да се държат като дебили.
Юзър на годината - защо пък трябва да е регистриран през 2007? Нищо не му пречи да е във форума от 2002, и пак да е юзър на годината.
Мис Свят 2007 да не би да е раждана 2007?

</сарказъм>
</тело>
</глъвъ>
</мъхълътъ>

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2007 16:46

Махни плюсовете, че не всички са с 19 инчови монитори...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2007 17:16

Интересно кой ще бъде включен.
Тайно се надявам да присъствам поне като номинират па дори да съм с най-малко гласове. :D

Профил Skype WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2007 17:22

Аз не искам да бъда у журито, за да мога да бъда номиниран ^_^

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2007 17:29

Реконект написа:
Ta така щом ти правиш това "нещо" не ми е ясно защо има такава категория :
Най-голям ламер/идиот/смамер/тъпанар/боклук,който се подвизава или подвизавал във форума.

Тук номинираните ще бъдат четирима.Вярно е,имало е много,но журито ще се опита да избереме най-запомнящите и най-тъпите сред тях!

При положение, че е ясно че аз ще го спечеля, боклук такъв? Ами ако искаме да те номинираме за него, а?

Номинирайте мен :D

Цитат:
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2007 17:32

И аз искам номинация :lol: за най дълго време задържали се аватар и ник :lol: :lol: :lol: :lol:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2007 17:34

Реконект написа:

При положение, че е ясно че аз ще го спечеля, боклук такъв? Ами ако искаме да те номинираме за него, а?

Ти си много тъпо копеле,бе!
Журито избира кой да вкара вътре.Не съм само аз.А пък после юзърите решават.Толкова си тъп.Поне сам знаеш,че може би теб ще изберат.
Може и мен да номинира журито.Това не го определям аз,сещаш ли се?

Журито също участва в класацията.Независимо,че е жури,пак може да бъде номиниран. :)

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2007 17:40

Rudecraft/Orange написа:
Журито също участва в класацията.Независимо,че е жури,пак може да бъде номиниран. :)
А начи искам да съм в журито :Д Ако може :lol:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2007 17:44

ИСАКАМ ЖУРИ

Деба ориндж много обичаш да кръдеш идей.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2007 17:46

Тва съм аз :D

Цитат:
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2007 17:46

Реконект написа:
Rudecraft/Orange написа:
Реконект написа:

Ти си много тъпо копеле,бе!
Журито избира кой да вкара вътре.Не съм само аз.А пък после юзърите решават.Толкова си тъп.Поне сам знаеш,че може би теб ще изберат.
Може и мен да номинира журито.Това не го определям аз,сещаш ли се?

Ламе нещасно мислиш, че незнам какво ще е журито ли бе? Та еба в ламето.
п.п
Много малоумна тема.

Тъпанар.Ламе е майка ти,че те е родила.Още като е видяла какво лайно си е трябвало да направи аборт и да изяде зародиша после...Спри се!
Разбери,до сега съм избрал двама от журито,които са напълно различни хора!Аз нищо не определям!Всичко става със съгласието на журито!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2007 17:49

Тук съм! Тук съм! Избериме жури!

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: