Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Сеп 2007 14:06

Не беше на даскало :wink:

Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Сеп 2007 14:22

Оправдания...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Сеп 2007 21:22

Човек вземи се в ръце малко... Като се направиш на богат няма да ти пусне. Поне не и на този етап.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Сеп 2007 22:08

MAsTeR DeViL написа:
KuzMan написа:
Оха....
огромна усмивка грее на лицето ми :) Не защото ми е гот да чета за твоите несполуки в любовта, а защото изключително рядко ми се случва да прочета тема от 5 страници! Та ... след като успях да изтърпя кви ли не уникални коментари, ще ти дам и моето експертно ... да да :) експертно мнение.

Така .... бил съм на твоето място. Ама точно на твоето място! И то не веднъж. Аз обаче деля жените на 3 категории: 1. Кой? А не ... не те познавам. 2. Приятелки! 3. Как му викахте вие ... ам да ... гаджета :D ... та ... За първите май няма нужда да говоря. Там попадат грозните, скучните и тъпите ... ама най най! Следващите 2 категории обаче имат много тясна връзка за мен ... и за да реша, кое момиче в коя група да сложа ... трудно е! Та ... мисълта при мен е, че когато едно момиче е много яко ... както в твоя смисъл, още повече когато е от моя клас ... определено бих искал да сме повече от приятели, но .... замислям се реално: "Ние сме в едни клас. Гаджета сме ... примерно няколко месеца. После обаче се разделяме. Не е както преди. Не си говорим както преди. По цял ден сме заедно. Тъпо се получава." Тъпо, защото губиш едно много яко маце. Какъв обаче е другия вариянт: "Ставаме приятели. Излизаме заедно по кафенца, дискотечки, купончета .... споделяме си, забавляваме се заедно .... за кво ми е да я чукам като има толкова много други мацки, а тая е толкоз гот, че не си залужава да я губя като приятелка" Все пак доста време ще си с нея в един клас. Гот е да имаш пекани приятелки :) Лично аз с мацките от моя клас така постъпих. Имаше една ... още като я видях и ... като теб бях! Ама вече 5та година сме в един клас ... най-добри приятели сме .... бати кефа ти каам ... онова овлечение от преди 5 години мина ... и сега като приятели си праим супер яко ... много често сме заедно по всякви поводи и ... направо като сестра я имам. Гот е да сме заедно. И като видя друга мацка .... отивам и я заговярам. Всичките тея мисли обаче, трябда да си ги направиш за ден, максимум два и да решиш какво искаш, защото ако искаш тая мацка от твоя клас да е с теб ... хич не требе да ти пука с кой била в междучасието. Намираш възможност ... вингаи се намира ... стига да търсиш ... и се възползваш. Та ... малко се увлякох и уплех ама ... мисля, че станах ясен. Определено не ти дадох съветите на другите, така че смятам, че не съм постнал напразно. :) Важното е, че мацки много :) Днес си с една .. утре с друга ... обаче приятелите! Е те не могат да се сменят, когато ти скимне!

Като помислих си напълно прав.Мерси за съвета :D

Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Сеп 2007 00:07

ако се окаже, че има приятел ще стане наистина мн тъпо
ами поразпитай за нея
и ако се окаже, че си няма
ДРЪЖ

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми