Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 23:24

MAsTeR DeViL, ако трябва налей малко алкохол, не да се напиваш, а просто да не се спичаш. ;)

Ще ти е много по-лесно мисля...

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций

Профил

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 23:38

ВТФ???Т'ва пцманиа ли е???НОУ УЕЙ!!!!!!!!!!!!!11111111111!!!!!11111...

3 СТРАНИЦИ в тази тема И НИКОЙ НЕ Е ХЕЙТНАЛ АВТОРА...???Излагате се...

П.П.Майка ти е мъж бе дебил...дрееми на кура за неволите ти!!1!1!88

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Любовни неволи
Публикувано на: 21 Сеп 2007 00:01

MAsTeR DeViL написа:
Така това не е точното място за такива теми ама какви ли не теми вече има.Та учебната година започна ,нов клас.Има едно момиче което като го видях направо :shock: ................

ПРОЧЕТИ СИ ПОДПИСА! Той ще ти помогне най-добре, не мислиш ли? :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 00:28

Добре - помагаме му, но едно нещо не мога да разбера - пич, момето има ли прилични телесни данни?

П.П: И един път завинаги ми кажи - какво е това нещо на аватара ти! :shock:

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 03:09

Моят опит показва, че ако нещо не стане в първите две седмици, не става изобщо. После се получават едни безкрайни въртения надежди и т.н. Освен това тая работа с приятелството също не е за препоръчване. Веднъж влезеш ли в списъкът с приятелите на една жена, забрави. Ще си останете много добри приятели, като в рекламата на Спрайт. Това което ти препоръчвам е да я поканиш на кафе. Тя вероятно в първият момент ще ти откаже, но ти я попитай за друг ден и така докато приеме, не се отказвай от първият отказ. След това на срещата се опитай да уредиш да се видите отново, това трябва да е главната ти цел. Гледай я в очите, интересувай се от нея и така. НЕ се спичай, не и говори за компютри, можеш да и направиш комплимент, но не прекалявай да не си помисли че и се мазниш. Успех!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 03:43

Посмях се де, особено на коментарите на No, просто човека знае какво да каже и как да го каже.
Иначе като гледам за ситуацията ти няма правилен отговор. Просто направи нещо, бездействието е най-голямата тъпотия, която можеш да направиш. А, да, не влачи, изгубена кауза е.

That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 03:51

Pennуwise написа:
ВТФ???Т'ва пцманиа ли е???НОУ УЕЙ!!!!!!!!!!!!!11111111111!!!!!11111...

3 СТРАНИЦИ в тази тема И НИКОЙ НЕ Е ХЕЙТНАЛ АВТОРА...???Излагате се...

П.П.Майка ти е мъж бе дебил...дрееми на кура за неволите ти!!1!1!88

Няма какво още да добавя :shock:

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 09:01

@хавтора

Слушай к'во ти пеят No и Squiz.
Слушай!
Ако, като бях на колкото ти, имаше кой да ми ги каже на мен тия неща, а не да ги разбера от измъчен опит,
сега щях да съм на бая различен хал. Тия хора не само те насочват правилно как да подходиш, те ти предлагат insta-порастване с поне 3-4 години.
А от мен вземи това: светът е малък. Красивите и умни момичета са много. И съм убеден, че нищо не прави твоята незаменима. Това, което се случва с теб сега е едва началото..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 10:13

Гръмни се и няма да се чудиш повече.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 12:13

Ми да са еба в глупака.Почна с някакъв друг да се зарибява,цял ден с него нищо не можах да и кажа,седнаха на един чин взеха да се "пипат",след като видях как го погледна с този поглед както преди няколко дена гледаше мен ми стана ясно.Как така изведнъж си промени мнението за 1-2 дена не знам,дори не ме погледна един път да еба.Ето затова нищо не и казах,мина покрай мене и си замина все едно не бях там.Просто спря да се занимава с мен.Дали съм закъснял и е трябвало по-рано да я заговоря,ако я бях питал какво щеше да ми каже,няма да разбера,или просто някой и е казал нещо за мен(има едно момче което беше от моя клас миналата година за него става въпрос,а с него сме в доста лоши отношения и три момиче с който той се познава от много време и ходят навсякъде заедно,та може да са казали нещо и ето какво става) и тя да се е отказала.Като знам каква е ситуацията не виждам какви възможности имам.Сега ако можех да върна времето и днеска да е понеделник нямаше да бъда толкова глупав и срамежлив да я заговоря.Каквото ще да става единственото по-гадно нещо е че е от моя клас и ще я виждам всеки ден,няма да мога да я забравя лесно. :?
Е,ако не друго поне се уча от грешките си ако друг път стане така ще се държа по съвсем различен начин.Само че този друг път може да не е скоро :(
Всички познати на даскало няма с кой да изляза,от нашия клас всички момчета(освен тоя тъпак дето ми я взе) са пълни идиоти.Какво ми остава вече???Аре оставете темата да потъне( и аз с нея).

Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 12:23

Как се казваш? :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 12:51

Нямало да може да я забрави лесно... Дрън дрън! Ти да не си се влюбил бе аланколу :lol:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 13:05

Тъй... Първо да кажа, че очаквах три страници злобен хейт, пък вие... Путьовци.

Все тая, обръщам се към Дявола. Човече, ама ти какво очакваш?! Да отидем, да я отвлечем, да я вържем и да ти я набутаме в ръцете? Какво означава това, че се "зарибява" с някой? Имаше една много поучителна реклама на "Приятели" по Фокс Лайф... Мързи ме да се сетя как точно беше. Извода от нея е, че момичета просто флиртуват. Независимо дали са заети, влюбени, etc. - всяко момиче има нужда от флирт, от забавление, от момчешко внимание. Нормално и това не я прави "невярна", "курва" или незаинтересована. Това я прави момиче. Отиваш, питаш я - това е единствения начин да разбереш, ние няма как да ти кажем. Бъди мъж, както ти бе казано. :О Утре отиваш на даскало, питаш я, прибираш се, драсваш един пост какво е станало и се оправяш. Това е, не се сдухвай за глупости и ме послушай, иначе само ще се тормозиш. А чакането - после, то няма да стане от първата среща.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 13:05

Ми малко или много ще ми е гадно.
П.П утре е събота :wink:

Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 13:08

MAsTeR DeViL написа:
Ми малко или много ще ми е гадно.
П.П утре е събота :wink:

Шиииит... Обръщам се официално към Aurora Borealis да ми отговори на смс-а, че съм войнствено настроена.

Тогава в понеделник. :Д

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 13:09

Взел му я, вече не го гледала, ами на момичето му е писнало да те чака. :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 13:11

MAsTeR DeViL написа:
Ми да са еба в глупака... и още един тон глупости

А бе днеска всички са някакви пълни идиоти(включително и аз). Алоу, куха главо, събуди се от емоционалния си сън, така хората се превръщат в emo-та(ама от кофти емотата, не свестните като Фирзен). Тоя пич като е свестен кво ти пречи с него да си висиш? Тя била наблизо, дрън-дрън. Той ти я отнел, глупости на търкалета. Да не сте били заедно с мацката оня като и се е вързал? Скоро ще видиш, че няма за какво да се нервиш, общо взето е ясна работата, ако на тебе не ти е, помисли малко и ще видиш

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 13:15

Canis Lupus написа:
Взел му я, вече не го гледала, ами на момичето му е писнало да те чака. :lol:

Знам :oops:

С.Доневски

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 13:15

Ся бръдътъ е, че тряя социален контакт копеле! Момичетата не ти четата мислите и не могат да знаят колко много ги обичаш, на какво си готов за тях и т.н. докато НЕ ИМ ГО ПОКАЖЕШ. Трябва да видят, да го осмислят, ала бала.. в крайна сметка нямаш бърза работа и верно тряя вземаш нещата леко и спокойно ( това не означава да си чешеш мадурките , докато тя минава покрай теб ) , разбира се тряя да лафиш с нея, да се държиш нормално ( поне сравнително год демит ) , доста от работата е психология о.о ъъ.. има си разни принципи.. разбира се, че ако отидеш при нея предлагайки й да станете гаджета ( лол, втф ) тя или ще се шокира или по-лошо ще ти се изсмее.. абе като гръм от ясно небе е бе.. това е адски тъпо и е нормално да си отрязан хахах, а иначе любовта/секса .. ми тва си е нужда :Д и като всяка нужда когато я удовлетвориш и си заситен ти омръзва.. колкото и много да желаеш нещо, когато го получиш вече не ти дреме за него, странно а ? Та точно затова както споменаха нагоре, като разбере, че я харесваш може и да й омръзнеш на секундата ,( иди разбери.. ) някои искат предизвикателства, интрига.. не бозица деа! Забравих си половината мисли, как да е..
ъъ.. а да, и връзките на твойте години ( да не казвам и на мойте ) почти никога не са дълготрайни.. има изключения ( доста малки. ) , но принципно.. кво очакваш след 5 години да сте още заедно ? любовта може както бързо да пламне така и бързо да изгасне ( без най малка логика, хаха ) та.. освен ОПИТ друго от тези връзки нема да получиш.. е.. ако тръгнеш с някоя с мисълта , че след еди колко си дни/седмици/месеци ще скъсате , не знам къв кеф и ква връзка ще е де.. но все пак това е истината:) епа то е тъй и с живота де, хахах.. ама тва не означава да си теглим направо ножовете, така и така ще умрем..

аре късмет с бъдещето ти ( мога да ти пиша още толкова, ама кел файда.. )

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 13:18

То да приказвам с нея знам че трябва ама като всяко междучасие се влачи с оня и трите му приятелки как да я заприказвам да ходя след нея и да я питам не върви(много съм зле :oops: )

С.Доневски

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com