Живота ми е гето
- СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА
-
- В момента играе: на бизнесчета
АХАХХААХХАХАХААХ
заебиииииииии..
валери прави неква тема, защото му е тегаво на момента, за което го разбирам. В този ред на мисли Scar +1. Обаче некви пошляци, дето им е тегаво по дифолт и търсят над кого да си бият една виртуална, го хранят. Влизам им в положението, всеки е бил или ще бъде пошляк през определен етап от живота си. Лошото е, че наистина се взимат за тежките курове във форума...
както пее Зелената Камора :
Aко някой го вади дълъг да гледа поне да не е мек.
И разбира се задължителното :
гарван грачи куче влачи
рейс пълен с разбирачи
земи се качи...
Бахти тегавняците къде сте се навъдили. Напомняте ми на един от фитнеса - много приказва, много се показва, дай му фотосесии да си прави, ама се насира от 80 кг лег преса и после само се обяснява " еми браточка вчера се счупих от ходене, тичах 15 км, ебах една и съм изтощен" и прочие лайна.
заебиииииииии..
валери прави неква тема, защото му е тегаво на момента, за което го разбирам. В този ред на мисли Scar +1. Обаче некви пошляци, дето им е тегаво по дифолт и търсят над кого да си бият една виртуална, го хранят. Влизам им в положението, всеки е бил или ще бъде пошляк през определен етап от живота си. Лошото е, че наистина се взимат за тежките курове във форума...
както пее Зелената Камора :
Aко някой го вади дълъг да гледа поне да не е мек.
И разбира се задължителното :
гарван грачи куче влачи
рейс пълен с разбирачи
земи се качи...
Бахти тегавняците къде сте се навъдили. Напомняте ми на един от фитнеса - много приказва, много се показва, дай му фотосесии да си прави, ама се насира от 80 кг лег преса и после само се обяснява " еми браточка вчера се счупих от ходене, тичах 15 км, ебах една и съм изтощен" и прочие лайна.

-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Sirius написа:Бахти тегавняците къде сте се навъдили. Напомняте ми на един от фитнеса - много приказва, много се показва, дай му фотосесии да си прави, ама се насира от 80 кг лег преса и после само се обяснява " еми браточка вчера се счупих от ходене, тичах 15 км, ебах една и съм изтощен" и прочие лайна.
Явно ти съдийстваш днес...
А ти ги вдигаш, нали? Давай, похвали се!
Разбрахме че си аристократ-фитнес манияк-чалгар-плейбой. Всъщност, гледайки ти този и почти всики останали постове се усещам, че единствено във ника си нямаш някаква подобна "фитнес" простотия. Но можеш ли да си задоволяваш комплекса за малоценност със този фитнес, величието, аристократичния ти произход и съмнителния ти сексуален живот маалко по-тихо? Вече не си само смешен. Вече бих те класифицирал и като "дразнещ" и "жалък".
И се изразявай по-аристократично! Какви са тези малоумни рими?
Не си прави труда да ми отговаряш. Аз няма да го направя. Достатъчно си изгубих времето със ваше Величество.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
комплекс за малоценност
аз какво ви разправям, добре че ги има заучените фрази ^^
издишаш, братле ;( а нали се сещаш колко много ще се засегна баааш от твоето мнение за мен:))) а римите не са малоумни. знам, очакваш да те затапя с нещо мъдро и заучено, ма няма. Весело ми е да ти чета напъните да ор'гиналничиш. Честно. Даже мисля във всеки пост да упоменавам нещо, за да ме храниш. Признавам ти го, много думи, никакъв ефект

аз какво ви разправям, добре че ги има заучените фрази ^^
издишаш, братле ;( а нали се сещаш колко много ще се засегна баааш от твоето мнение за мен:))) а римите не са малоумни. знам, очакваш да те затапя с нещо мъдро и заучено, ма няма. Весело ми е да ти чета напъните да ор'гиналничиш. Честно. Даже мисля във всеки пост да упоменавам нещо, за да ме храниш. Признавам ти го, много думи, никакъв ефект

-
The Grim Reaper написа:The Riotmaker написа:Чил даун дудес , учете се от гримчо , който кат напише нещо с маркер от левче на стената на отсрещния блок го поства по 13 пъти във всеки форум , който се подвизава .. геройство :О
С ТОВА ли успя да ми отговориш? ^^
13 пъти в един форум? Не. Чувствай се специален. Само за теб го измислих.![]()
Не разбрах и значението на цената на маркера, обаче... Също както и не разбрах от коя част от жалкия ти пост трябваше да се засегна.
Добре бе бате ,ти само хейтиш !Не мога да разбера - любов ли ти липсва ?Секс или приятели може би ?Защо е цялата тази омраза !?Да не си в някоя секта с мотото "Hate, Hate and offcorse Hate" !?
Моля те не си прави труда да ми отговаряш с безмислено дълъг ,стандартен за теб глупав пост .Просто си помисли .
Колко е прав Sirius за теб не е рално просто !
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
-
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
-
Да ,но за сметка на това се опитваш да създадеш представа за твоеото виртуално аз с текста на една сополива песен .Но за жалост в реалния живот в които ти си един комплексиран и грозен металист ,ти си едно нищо.
Аз този форум не го приемам като втори дом за разлика от теб .Ти се опитваш да бъдеш някакъв авторитет тук ,но братко - осъзнай че тук на никой не му пука за теб .Тук можеш да си всеки но ,истината е че в живота си никой .
Аз този форум не го приемам като втори дом за разлика от теб .Ти се опитваш да бъдеш някакъв авторитет тук ,но братко - осъзнай че тук на никой не му пука за теб .Тук можеш да си всеки но ,истината е че в живота си никой .
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
-
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Forum написа:Да ,но за сметка на това се опитваш да създадеш представа за твоеото виртуално аз с текста на една сополива песен .Но за жалост в реалния живот в които ти си един комплексиран и грозен металист ,ти си едно нищо.

Не само ми изгради психологически портрет, но се оказа, че си запознат и с живота ми изцяло. Че изглежда и с външния ми вид... Да не говорим и колко си сигурен.

Аз не се виждам да живея тук. Че и не видях къде си избивам комплексите. Тук съм за развлечение. И си го получавам. So... Получих обвинение в хейтене, пък сега ме уверяваш, че на никой не му пука за мен... Ти като хейтиш някого на него пука ли му за теб бе, момко? Кефиш... I guess.

a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
-
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
-
-
The Grim Reaper написа:The Riotmaker написа:Гримака ако е прав аз съм календар./.
Аз съм оригиналничил...
Не , рандом псувня , насочена към некой от родата на човека , направил тема/изказал мнение някъде .. тва предполагам не е оригиналничене , а , гримчо ?
Ноу , нищо не мога да предложа , темата не е тва , което изглежда ;0
остарехме