Живота ми е гето

Нещата от живота
Аватар
СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА

Мнение от СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА »

ПРИ АГЕНТИТЕ ОТ ДС ???
Изображение

СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ
СМЪРТ ЗА ЦИГАНИТЕ
СМЪРТ ЗА ЧИФУТИТЕ
СМЪРТ ЗА ЕМОТАТА
СМЪРТ ЗА ПЪНКАРИТЕ
СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА написа:ПРИ АГЕНТИТЕ ОТ ДС ???

Не в БСП, в АТАКА, каза колегата. :D
Това на аватара не съм аз :/
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

остарехме
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

АХАХХААХХАХАХААХ
заебиииииииии..

валери прави неква тема, защото му е тегаво на момента, за което го разбирам. В този ред на мисли Scar +1. Обаче некви пошляци, дето им е тегаво по дифолт и търсят над кого да си бият една виртуална, го хранят. Влизам им в положението, всеки е бил или ще бъде пошляк през определен етап от живота си. Лошото е, че наистина се взимат за тежките курове във форума...

както пее Зелената Камора :
Aко някой го вади дълъг да гледа поне да не е мек.

И разбира се задължителното :

гарван грачи куче влачи
рейс пълен с разбирачи
земи се качи...

Бахти тегавняците къде сте се навъдили. Напомняте ми на един от фитнеса - много приказва, много се показва, дай му фотосесии да си прави, ама се насира от 80 кг лег преса и после само се обяснява " еми браточка вчера се счупих от ходене, тичах 15 км, ебах една и съм изтощен" и прочие лайна.
:flipFinger:
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Sirius написа:Бахти тегавняците къде сте се навъдили. Напомняте ми на един от фитнеса - много приказва, много се показва, дай му фотосесии да си прави, ама се насира от 80 кг лег преса и после само се обяснява " еми браточка вчера се счупих от ходене, тичах 15 км, ебах една и съм изтощен" и прочие лайна.

Явно ти съдийстваш днес...

А ти ги вдигаш, нали? Давай, похвали се!

Разбрахме че си аристократ-фитнес манияк-чалгар-плейбой. Всъщност, гледайки ти този и почти всики останали постове се усещам, че единствено във ника си нямаш някаква подобна "фитнес" простотия. Но можеш ли да си задоволяваш комплекса за малоценност със този фитнес, величието, аристократичния ти произход и съмнителния ти сексуален живот маалко по-тихо? Вече не си само смешен. Вече бих те класифицирал и като "дразнещ" и "жалък".

И се изразявай по-аристократично! Какви са тези малоумни рими?

Не си прави труда да ми отговаряш. Аз няма да го направя. Достатъчно си изгубих времето със ваше Величество.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

комплекс за малоценност :lol: :lol: :lol:

аз какво ви разправям, добре че ги има заучените фрази ^^

издишаш, братле ;( а нали се сещаш колко много ще се засегна баааш от твоето мнение за мен:))) а римите не са малоумни. знам, очакваш да те затапя с нещо мъдро и заучено, ма няма. Весело ми е да ти чета напъните да ор'гиналничиш. Честно. Даже мисля във всеки пост да упоменавам нещо, за да ме храниш. Признавам ти го, много думи, никакъв ефект :(
:flipFinger:
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

The Grim Reaper написа:
The Riotmaker написа:Чил даун дудес , учете се от гримчо , който кат напише нещо с маркер от левче на стената на отсрещния блок го поства по 13 пъти във всеки форум , който се подвизава .. геройство :О

С ТОВА ли успя да ми отговориш? ^^

13 пъти в един форум? Не. Чувствай се специален. Само за теб го измислих. :icq9:

Не разбрах и значението на цената на маркера, обаче... Също както и не разбрах от коя част от жалкия ти пост трябваше да се засегна.

Добре бе бате ,ти само хейтиш !Не мога да разбера - любов ли ти липсва ?Секс или приятели може би ?Защо е цялата тази омраза !?Да не си в някоя секта с мотото "Hate, Hate and offcorse Hate" !?
Моля те не си прави труда да ми отговаряш с безмислено дълъг ,стандартен за теб глупав пост .Просто си помисли .

Колко е прав Sirius за теб не е рално просто !
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Може би просто нямам "Аз съм най!" или "RAP !!!" в подписа и завиждам...
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Да ,но за сметка на това се опитваш да създадеш представа за твоеото виртуално аз с текста на една сополива песен .Но за жалост в реалния живот в които ти си един комплексиран и грозен металист ,ти си едно нищо.
Аз този форум не го приемам като втори дом за разлика от теб .Ти се опитваш да бъдеш някакъв авторитет тук ,но братко - осъзнай че тук на никой не му пука за теб .Тук можеш да си всеки но ,истината е че в живота си никой .
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Аватар
DM.NIKI
В момента играе: В момента играя с виличка и чашка в рака :D

Мнение от DM.NIKI »

a какави добри детса биахте!
Back off, I'll take you on.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Forum написа:Да ,но за сметка на това се опитваш да създадеш представа за твоеото виртуално аз с текста на една сополива песен .Но за жалост в реалния живот в които ти си един комплексиран и грозен металист ,ти си едно нищо.
Аз този форум не го приемам като втори дом за разлика от теб .Ти се опитваш да бъдеш някакъв авторитет тук ,но братко - осъзнай че тук на никой не му пука за теб .Тук можеш да си всеки но ,истината е че в живота си никой .
:shocked: :doh:

Не само ми изгради психологически портрет, но се оказа, че си запознат и с живота ми изцяло. Че изглежда и с външния ми вид... Да не говорим и колко си сигурен. :ROFLROFL:

Аз не се виждам да живея тук. Че и не видях къде си избивам комплексите. Тук съм за развлечение. И си го получавам. So... Получих обвинение в хейтене, пък сега ме уверяваш, че на никой не му пука за мен... Ти като хейтиш някого на него пука ли му за теб бе, момко? Кефиш... I guess. :roll:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Щом ми отговаря значи му пука .
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Forum, копеле, не си прав. :)
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

Не е прав, да. :D Ама пък си вярва, което е яко.
Това на аватара не съм аз :/
d4rk.1nside

Мнение от d4rk.1nside »

Гримака ако е прав аз съм календар./.
остарехме
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

The Riotmaker написа:Гримака ако е прав аз съм календар./.

Аз съм оригиналничил... :lol:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Впрягаш се прекалено много ...
d4rk.1nside

Мнение от d4rk.1nside »

The Grim Reaper написа:
The Riotmaker написа:Гримака ако е прав аз съм календар./.

Аз съм оригиналничил... :lol:

Не , рандом псувня , насочена към некой от родата на човека , направил тема/изказал мнение някъде .. тва предполагам не е оригиналничене , а , гримчо ?

Ноу , нищо не мога да предложа , темата не е тва , което изглежда ;0
остарехме
Ледник

Мнение от Ледник »

Хейтвайте ме и мене. :icq10:
DoBy
Обратна връзка:

Мнение от DoBy »

тая тема ми се струва rather безсмислена...
Оръжията не убиват. Тъпите копелета с оръжия убиват
Публикувай отговор