Автор |
Съобщение |
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 22:44
СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА написа: СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА И ЗА ЧАЛГАРИТЕ Едно умно нещо да кажеш днес.
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 22:50
СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА написа: АКО ТИ ПРАВЯТ ПРОБЛЕМИ КАЖИ СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА И ЗА ЧАЛГАРИТЕ Личи си.Можеше само да кажеш "виж ми ника и подписа"
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 23:01
Днеска по новините казаха че даскалите стачкуват на 15-ти...Има ли малко повече инфо за тва щото аз го слушах бегло...Иначе и аз много искам да почне даскалото става супер фън,само дето не искам да ставам толкова рано ;/
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 23:10
ИСКАТ 100% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ ИНАЧЕ НЕМА ДА ЗАВЪРШАТ 2РИЯ СРОК
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 00:16
СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА написа: АКО ТИ ПРАВЯТ ПРОБЛЕМИ КАЖИ СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА И ЗА ЧАЛГАРИТЕ
Все пак не е лесно.1 vs 24.И уж тоя мой приятел металист се пише,пък и чалга слуша.
Но аз продължавам да се боря. Лонг лив метъл.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 00:29
първите две седмици е забавно. След тва идва чакането на екскурзия, полседвано от пост ескурзионо вълнение, спортен ден, Коледа, Новогодишно напиване, край на срока, още фън, нова е4кскурзия, пълна скука...край на учебната година.
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 00:29
Нямам търпение, защото ще си направиме купона в даскало с пичовете.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 00:56
Сега като заговорихте за 15ти и малко ми залипсва училището ...
За всички които написаха "всички от класа са кретени" - кретените 100% сте вие - продължавайте да цъкате дота по цял ден Убеден съм че един ден хората ще го смятат за готино, пичките ще се редят на опашка пред компютърния и няма да останете девствени...
Индиана Джоунс - не така за Духалова ще си имаме проблеми Това е един от малкото наистина добри учители в това училище ... Естествено има си критерии, ама ако имаш добри оценки при нея можеш да си сигурен че можеш нещо. Успех на теб в начинанието да издържиш още 2 учебни години в най-преебаното училище в цяла София. Много поздрави на Падалски.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 01:17
slim_k написа: За всички които написаха "всички от класа са кретени" - кретените 100% сте вие - продължавайте да цъкате дота по цял ден
Хахаха, не ми говори, моля те. Като казвам че са кратени, значи го знам че е така. Това са 18 годишно момчета (мъже вече) с лак на ноктите-от оня безцветния, да лъщи. Или пък дето си носят чантичка на рамото и в нея парфюм. И дето се смеят на кецовете ми: "обивки за градина, тоя е селяндур". Аз съм бил кретена, моля те. Ти в моята среда няма да оцелееш братле, ще се застреляш след 2 часа мизерия сред тукашното 'общество'.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 01:45
Няма хора с които да не мога да спогодя честно казано, и никога няма да си изживея хубавите години като някъв отшелник в средата в която трябва да прекарам почти целия си ден ... Не говоря да се слееш със лайнарите, като някоя Цензура, просто да я приемеш и да си намериш някой авер ... Винаги има с кой да се пие повярвай ми, а една голяма част от хората, на които гледаш като "тъпи бастуни" са пичове ... Бях като теб по едно време в гимназията, промених се ... Познавам и такива които не се променят - яко ребел батка - не знам кво са видели те от цялата тая работа.
Аз бях човек слушащ рап в клас с преобладаваща група съставлявана от "капитана на отбора и неговите гъзоблизки" ( точно така както ти звучи, все едно излезли от американски филм ). Никога не съм бил аутсайдер в класическия смисъл на думата, и никога не съм се тормозел излишно за това какви са те ... Достатъчно ме е грижа за това какъв съм аз. Бил съм в приятелски отношения с всички и чисто и просто не съм се интересувал от това дали си лакират ноктите ( макар че не бяха и чак толкова тежки случаи ).
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 01:49
Мен пък учебната година ми започва от 24-ти.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 02:04
Авери си има, прочети ми предния пост в темата. Имам си компания в даскалото, но сме малцинство. Аутсайдер не съм, просто защото "ония" ме искат сред тях и постоянно си намират причини да ме занимават с техните си тъпотии. Ама са ми скучни и съм им го казвал на вски един в очите. Не знам, явно не ми вярват. Както и да е, те са изродите за мен, а аз за тях. Гледна точка.
Това е мое дело, без да искам съм забравил предната част, щото цитирах горното а форума сам е затворил цитата. Сори за неудобството
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 02:17
Боже как си се смея ... Каква е датата на този пост ?
Никой никога не ми е досаждал ... Така както съм го написал. Както и никой не ме е мислел за изрод ... По късно ме беше яд че така съм си мислел.
Моля ти се дай ми някъв линк за това ... Искам да видя контекста и датата.
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 02:55
Shady написа: slim_k написа: За всички които написаха "всички от класа са кретени" - кретените 100% сте вие - продължавайте да цъкате дота по цял ден Това са 18 годишно момчета (мъже вече) с лак на ноктите-от оня безцветния, да лъщи. Или пък дето си носят чантичка на рамото и в нея парфюм. И дето се смеят на кецовете ми: "обивки за градина, тоя е селяндур". Аз съм бил кретена, моля те. Ти в моята среда няма да оцелееш братле, ще се застреляш след 2 часа мизерия сред тукашното 'общество'.
Ха ха на тия точно една седмица им давам да са в наща "казарма" и ще влезнат в правия път...
През последните 4-5 години винаги съм чакъл с нетърпение 15... Тръпката да се видиш с хората с които не си виждал цяло лято... бира, смях, базици шоу.. Макар последните две години, този ден да беше свързан с малко повече ангажименти от моя и на още няколко (авери-колеги от радиото) страна, защото трябваше да се грижим за озвучаването на този така да го наречем, празник...Първите седмици беше весело но след време отново ни поглъщаше сивото ежедневие и стандартните ученически проблеми...Но някак си това си бяха моите проблеми...Проблеми с които си свикнал вече в продължение на 12 години, проблеми които знаеш, че по един или друг начин ще преодолееш без да изгубиш нещо наистина ценно за теб. След това отново идва време за ваканция море, почивка купони и разбира се цикъла отново се повтаря...От това по безгрижно, здраве му кажи...
Докато не дойде един "прекрасен" ден в който поглеждаш през прозореца и виждаш как десетките запъхтяни хлапета и тинейджъри кой с усмивка, кой със смръщена физиономия бързат за първия учебен ден.Разликата е че вече не си един от тях. Ирония. До преди два месеца ревяхте по улиците от радост, че края на училищните мъки е дошъл. А сега какво?
След по-малко от месец 60-70 % процента от хората които познавам и съм делил почти всичко през всички тези години набори, съученици приятели ще се разпръснат из България или отвъд нея като шепа пепел. С някой може би ще поддържам връзка а други може и да не видя повече. Бурята на живота скоро ще помете всеки и всичко което съм ценил, обичал и градил до сега...
Започваш всичко отначало, отново си никой в ничия земя...Точно както преди 5 години.Само, че залогът вече е по-голям ... собственото ти шибано бъдеще...това дали ще ровиш в кофите, дали ще изкарваш парите си с пот на челото или ще киснеш в офис на реномирана фирма...
Дали отново ще успея?Дали отново ще бъда това което бях?Дали отново ще имам това което имах?
А тъпите селянчета се радват като деца в сладкарница на мисълта че са студенти, че ще живеят в големия за тях град където ще продължават да цоцкат родителските ресурси.
По дяволите защо не съм като тях...Защо не се радвам че съм студент а ме наляга няква скапана носталгия по отминалите безгрижни весели години...
Както и да е...
Пловдив ще е четвъртия град след шопландия и две сравнително малки провинциални градчета в който ще живея и третия в който ще уча...Вече ми е през "оня" къде съм...Писна ми да се местя..Поне се надявам и там да си изкарам супер със свестни хора както до сега...
Блях....куп глупости написах до тук... ся си препрочитам поста... може би е от лошото време навън и късния час или просто наистина ме гони есенна носталгия...Не ми обръщайте внимание...Ше ми мине близките дни...
Малко по ведро ся че нещо...Та семестъра ми почва от 10.09 поздрави на всички колеги...
"Тука в Пловдив майна идваме голяма компания майна ...Само ни ми приказвайтие на миеко че адски сие ниервим ... "
Всъщност истинския ми проблем май е че просто МРАЗЯ ПРОМЕНИТЕ.
Ай със здраве колеги...и успешна година...
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 05:27
Аз уча в Софийския и учебната ми година започва на 1-октомври, да ви кажа ходи ми се
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 07:12
На мен много ми липсва училището най вече поради факта че нямам възможноста да виждам бившите си съученици. Липсват ми глупостите които сме правили в час, абе въобще липсва ми цялата тази рутина свързана с ходенето на училище. Да несъмнено не съм мислил така докато съм ходил но пък като се замисля и се върна назад училищните ми години са били едни от най веселите и безгрижните. И несъмнено спомените и случките никога повече няма да се върнат.
И като се разприказвах, не съм спал цяла нощ а имам курсове след 30 мин, което ще рече че колата, кафето, ред була и цигарката не ми мърдат ако искам да уцелея тия 5 часа... Поздрав с Unidos Para La Musica
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 08:28
Сега като се повдигна въпроса, не мога да отрека, че годините, в които съм бил ученик, за мен са били най-хубавите до момента. Безгрижието и липсата на каквато и да е отговорност вече са само част от миналото. Сега се очертава учене на по-горно ниво, също четири години, много работа и много отговорности. Е, честно, как да не ме удря носталгия като видя тези деца, които сега се готвят за първия учебен звънец в училище?! И да, и за мен учебния процес започва от първи октомври.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 08:48
Я се стегнете, завършилите! Какво сте унили за това училище? Ако сега всеки от вас, завършилите, се върне обратно в учлище, набързо ще си смени мнението. Повярвайте, всичко си е до време. Ще учите още четири-пет години, ще почнете да работите и сами да изкарвате сами хляба си, ще се ожените, ще имате деца, ще остареете и пак няма да работите. Има още много път да извървите. Аз не съжалявам за нищо, всички изминали периоди до момента са оставили прекрасни спомени в мен, които не ми пречат да живея Днес и Сега. Живейте в настоящето, миналото е само допълнение към пейзажа наречен Живот.
Поздрави и приятно изкарване на остатъка от ваканцията - Тудор
___________________________________ Когато се изкачваш нагоре по стълбата - поздравявай! Защото когато се връщаш, ще срещнеш същите хора...
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 10:54
Аз пък искам да вляза в казармата.
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 19:22
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|