Как е възможно?
Как е възможно?
Хора имам следниа проблем - не съм си платила месечната вноска за нета, но това е едно на ръка, възможно ли е да са ми спрели интернета, но как ще е възможно това, при условие, че имам скайп активен, при това, говориа по него и зареждам само 2 уебадреса, на всичко останало ми дава the webpage cannot be displayed.......... В чудо се видиах помагайте......Дали е сприан или ниакой ми е бъзнал настройките, давах го на сервиз...
because smile is the shortest way from heart to heart
Ами при мен се е случвало да няма достъп до никой сайт, а само скайп да работи. Важното беше да се обадим да го оправят.
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
- Wile E. C.
- Fire Eagle
При кой доставчик си едва ли е заради неплатената сметка обади им се дигаш скндал и накрая любезно им обясняваш че с това качество скоро пари няма да видят от теб някога много отдавна бях на Арена те ми ги правеха тези номера всяка събота се карахме докато накрая ги зарязах и вече две години нета не ми е спирал с исключение за 2/3 часа когато сменяха кабелите (даже се извиниха хората за неудобството )
-
Freeloader
- В момента играе: Шах с три хода и 2 пешки метър.
даааааааааааа
Прави бяхте от DNS-а беше, оправих го.... Много тенкс:)
because smile is the shortest way from heart to heart