Автор |
Съобщение |
mendi
|
|
|
|
Заглавие: Как е възможно? Публикувано на: 26 Авг 2007 10:52
Хора имам следниа проблем - не съм си платила месечната вноска за нета, но това е едно на ръка, възможно ли е да са ми спрели интернета, но как ще е възможно това, при условие, че имам скайп активен, при това, говориа по него и зареждам само 2 уебадреса, на всичко останало ми дава the webpage cannot be displayed.......... В чудо се видиах помагайте......Дали е сприан или ниакой ми е бъзнал настройките, давах го на сервиз...
___________________________________ because smile is the shortest way from heart to heart
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2007 11:30
Ами при мен се е случвало да няма достъп до никой сайт, а само скайп да работи. Важното беше да се обадим да го оправят.
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2007 11:31
Ами ако деня в който е трябвало да си платиш таксата се е падал недяля, може да са ти дали един, два дни бонус, тоест да не са го спрели точно на същия ден (защото да кажем не работят в този ден). При мен поне е така.
Все пак питай тия от сервиза.
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
Wile E. C.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2007 15:38
Виж си настройките за DNS. Може да е от това.
|
|
|
|
|
Fire Eagle
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2007 15:42
При кой доставчик си едва ли е заради неплатената сметка обади им се дигаш скндал и накрая любезно им обясняваш че с това качество скоро пари няма да видят от теб някога много отдавна бях на Арена те ми ги правеха тези номера всяка събота се карахме докато накрая ги зарязах и вече две години нета не ми е спирал с исключение за 2/3 часа когато сменяха кабелите (даже се извиниха хората за неудобството )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2007 16:12
Ако си на БТК, имал съм такив проблем, работил ми е само скайп и торенти, и 1-2 сайта, останалите не можеха да се зареждат, в този случай - рестартирваш модема и се оправя. (Дължи се на DNS-a...)
|
|
|
|
|
mendi
|
|
|
|
Заглавие: даааааааааааа Публикувано на: 05 Сеп 2007 12:35
Прави бяхте от DNS-а беше, оправих го.... Много тенкс:)
___________________________________ because smile is the shortest way from heart to heart
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|