Sentry написа:
Боже на боговете, нали си всесилен, защо тогава избираш бягството?
Не бе, не бе.. той не бяга, ние нямаме МОЗЪКА , за да разберем невероятния му План :Д:Д:Д
...
Sentry написа:
Боже на боговете, нали си всесилен, защо тогава избираш бягството?
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Еми че то си е до интереси бе.Чета книги и енциклопеди постоянно,начетен съм в доста области и въпреки тва не ме интересува кой е писал българския химн.А тва че вски знае кой е азис,еми много ясно че ще го значт като по всички медии само за него се говори.По новините не казват кой е Дарвин ама казват кой е азис.Не казват къде се намира Андора,ама казват каде азис е бил на почивка през лятото.Еми как искате да ги знаят тези неща като сигурно 70% от младото население не получава информация от другаде освен от тв и списания.В училище тея неща не ни учат,поне аз съм 10 за 11 клас и до сега не сме учили за Дарвин.Тва не значи че няма от къде другаде да се разбере де,но все пак идеята ми е,че възрастните,вместо да плюят младежите,да се замисят че аджеба може би именно те са виновни за тва че не знаем прости факти.Ми що вместо 10000-те предавания дето канят само политици и чалгари не направят някво образователно примерно?Шото секи си гледа реитинга,не го ебе за младите.И после ни плюят именно тези медии...Я да си е**т майкитеSquiz написа:Че много хора осъзнават това колко неща не знаят, и пакнищо не правят за подобрение на знанията си.Ето, аз докато четох темата и се засегна въпросът за българският химн се усетих, че и аз съм от тези проценти, които не знаят автора.Ами отворих wiki-то и вече знам бе маамудееба, докато много хора няма да се загрижат!
Jorix написа:Еми че то си е до интереси бе.Чета книги и енциклопеди постоянно,начетен съм в доста области и въпреки тва не ме интересува кой е писал българския химн.А тва че вски знае кой е азис,еми много ясно че ще го значт като по всички медии само за него се говори.По новините не казват кой е Дарвин ама казват кой е азис.Не казват къде се намира Андора,ама казват каде азис е бил на почивка през лятото.Еми как искате да ги знаят тези неща като сигурно 70% от младото население не получава информация от другаде освен от тв и списания.В училище тея неща не ни учат,поне аз съм 10 за 11 клас и до сега не сме учили за Дарвин.Тва не значи че няма от къде другаде да се разбере де,но все пак идеята ми е,че възрастните,вместо да плюят младежите,да се замисят че аджеба може би именно те са виновни за тва че не знаем прости факти.Ми що вместо 10000-те предавания дето канят само политици и чалгари не направят някво образователно примерно?Шото секи си гледа реитинга,не го ебе за младите.И после ни плюят именно тези медии...Я да си е**т майкитеSquiz написа:Че много хора осъзнават това колко неща не знаят, и пакнищо не правят за подобрение на знанията си.Ето, аз докато четох темата и се засегна въпросът за българският химн се усетих, че и аз съм от тези проценти, които не знаят автора.Ами отворих wiki-то и вече знам бе маамудееба, докато много хора няма да се загрижат!
d-r Jones написа:Jorix написа:Еми че то си е до интереси бе.Чета книги и енциклопеди постоянно,начетен съм в доста области и въпреки тва не ме интересува кой е писал българския химн.А тва че вски знае кой е азис,еми много ясно че ще го значт като по всички медии само за него се говори.По новините не казват кой е Дарвин ама казват кой е азис.Не казват къде се намира Андора,ама казват каде азис е бил на почивка през лятото.Еми как искате да ги знаят тези неща като сигурно 70% от младото население не получава информация от другаде освен от тв и списания.В училище тея неща не ни учат,поне аз съм 10 за 11 клас и до сега не сме учили за Дарвин.Тва не значи че няма от къде другаде да се разбере де,но все пак идеята ми е,че възрастните,вместо да плюят младежите,да се замисят че аджеба може би именно те са виновни за тва че не знаем прости факти.Ми що вместо 10000-те предавания дето канят само политици и чалгари не направят някво образователно примерно?Шото секи си гледа реитинга,не го ебе за младите.И после ни плюят именно тези медии...Я да си е**т майкитеSquiz написа:Че много хора осъзнават това колко неща не знаят, и пакнищо не правят за подобрение на знанията си.Ето, аз докато четох темата и се засегна въпросът за българският химн се усетих, че и аз съм от тези проценти, които не знаят автора.Ами отворих wiki-то и вече знам бе маамудееба, докато много хора няма да се загрижат!
В седми клас, по биология, не сте учили Теория за еволюцията!? A иначе, голяма част от вината, поне според мен, пада върху слабия родителски контрол.
Vermic написа:След като цяла България е залята с глупости какво очаквате.
В 6 клас един съоченик го изпитват на дъската и голяма опа ОГРОМНА карта на европа пред него с огромни надписи на държави и градове:
"Петре каде е франция?"
Пешо Коня гледа гледа и казва не знам О.о извинете ама карта 4 на 5 метра и с 5 сантиметров шрифт да не можеш да прочетеш каде те франция е това е грях.
Всеки ходи на очилище просто за убиване на време ако наказваха с изключване ако дадеш фалшива медицинска бележка пак нямаше да помогне.
Хората не мислят за бъдещето си и това си е вярно те просто гледат този ден да си живеят апък утре квото стане.
Цитат:
Преди време по някаква кабеларка питаха кой е автора на българския химн.. Отговори...
"Ами.... не мога да кажа"
"Ъъъъъ... не знам"
"Стоян Михайловски май беше..."
Oh, the tragedy...
Еми да по Нова телевизия Господари на ефира.
60% смятат, че САЩ и Русия са били противници през Втората световна война
това много ме засегна когато го гледах по телевизията просто чувал съм всекакви глупости за втората световна ама това не бях.
Нали знаете по добре се опитайте да контролирате глупавите
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Sentry написа:Мили, цитирали ме, писна ми от празни приказки, отдавна при това. Аз мисля да гледам себе си, не да плюя тези около мен. Не ми трябва тъпа статистика за да видя колко пълни са чалготеките и колко празни са библиотеките, благодаря за загрижеността ви. Сега продължавайте да плюете поколението си и да се преструвате на малцината избрани от Бог да бъдат на върха на обществото, новите интелектуалци, благородници или както там се наричате за да изпъкнете като елит. Аз знам, че съм си затънал до гушата в калта и че не съм нищо особено.
Jorix написа:.А тва че вски знае кой е азис,еми много ясно че ще го значт като по всички медии само за него се говори.По новините не казват кой е Дарвин ама казват кой е азис.Не казват къде се намира Андора,ама казват каде азис е бил на почивка през лятото
Nightwisher написа:Brain написа:Само 70 процента знаят кой е Азис???
70 % от интервюираните може би се има в предвид... макар, че и това ми изглежда малко. :\
DeViL написа:Orange.LABEL написа:DeViL написа:Orange.LABEL написа:DeViL написа:99.5% от алминатора е тъпотия 0.5% от него е нещо "умно"
Оо така ли?
Най-много се дразня така.Ами ти?С какво си показал да си по-умен от него?А?С какво?Присмял се хърбел на щърбел.От тази обща еуфория около Алминатора не знаете какво правите направо...
Аз поне не се държа така като него... ама честно казно и ти не си от най-умните ...само не разбрах що се прайш на мноо "голям"
Ох,така ли?И да,може би не съм от най-умните,но поне не показвам отрицателни страни.
Не всеки пост ми е от типа "ооо да алмито е тъпда много е тъп
не ни трябва...
" ...след всяка втора грешно написана дума следва мотиконка.
Сега щом си толкова несхватлив си замълчи и недейда постваш повече.
Това, че използвам повече ЕМОтикони не значи че съм като алмито... а ти най-хубаво ходи на някой булевард те блъсне някой зил
Nightwisher написа:Brain,
има хора, които не знаят текста на националния ни химн, ти говориш за автора...
Lord of the dreams написа:Nightwisher написа:Brain,
Имаш пред вид хора,които не знаят и думичка от химна или които не знаят целия химн наизуст?Щото аз половината го знам,ама целия от де да го знам...не го учим в училище...
Disturbеd написа:Страшен, страшен...
Lord of the dreams написа:Nightwisher написа:Brain,
Имаш пред вид хора,които не знаят и думичка от химна или които не знаят целия химн наизуст?Щото аз половината го знам,ама целия от де да го знам...не го учим в училище...