Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 15:24

Sentry написа:

Боже на боговете, нали си всесилен, защо тогава избираш бягството?

Не бе, не бе.. той не бяга, ние нямаме МОЗЪКА , за да разберем невероятния му План :Д:Д:Д

...

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 15:26

Половината пишете с правописни грешки пък сте седнали да ми се възмущавате :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 15:38

Squiz написа:
Че много хора осъзнават това колко неща не знаят, и пакнищо не правят за подобрение на знанията си.Ето, аз докато четох темата и се засегна въпросът за българският химн се усетих, че и аз съм от тези проценти, които не знаят автора.Ами отворих wiki-то и вече знам бе маамудееба, докато много хора няма да се загрижат!
Еми че то си е до интереси бе.Чета книги и енциклопеди постоянно,начетен съм в доста области и въпреки тва не ме интересува кой е писал българския химн.А тва че вски знае кой е азис,еми много ясно че ще го значт като по всички медии само за него се говори.По новините не казват кой е Дарвин ама казват кой е азис.Не казват къде се намира Андора,ама казват каде азис е бил на почивка през лятото.Еми как искате да ги знаят тези неща като сигурно 70% от младото население не получава информация от другаде освен от тв и списания.В училище тея неща не ни учат,поне аз съм 10 за 11 клас и до сега не сме учили за Дарвин.Тва не значи че няма от къде другаде да се разбере де,но все пак идеята ми е,че възрастните,вместо да плюят младежите,да се замисят че аджеба може би именно те са виновни за тва че не знаем прости факти.Ми що вместо 10000-те предавания дето канят само политици и чалгари не направят някво образователно примерно?Шото секи си гледа реитинга,не го ебе за младите.И после ни плюят именно тези медии...Я да си е**т майките

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 16:53

Jorix написа:
Squiz написа:
Че много хора осъзнават това колко неща не знаят, и пакнищо не правят за подобрение на знанията си.Ето, аз докато четох темата и се засегна въпросът за българският химн се усетих, че и аз съм от тези проценти, които не знаят автора.Ами отворих wiki-то и вече знам бе маамудееба, докато много хора няма да се загрижат!
Еми че то си е до интереси бе.Чета книги и енциклопеди постоянно,начетен съм в доста области и въпреки тва не ме интересува кой е писал българския химн.А тва че вски знае кой е азис,еми много ясно че ще го значт като по всички медии само за него се говори.По новините не казват кой е Дарвин ама казват кой е азис.Не казват къде се намира Андора,ама казват каде азис е бил на почивка през лятото.Еми как искате да ги знаят тези неща като сигурно 70% от младото население не получава информация от другаде освен от тв и списания.В училище тея неща не ни учат,поне аз съм 10 за 11 клас и до сега не сме учили за Дарвин.Тва не значи че няма от къде другаде да се разбере де,но все пак идеята ми е,че възрастните,вместо да плюят младежите,да се замисят че аджеба може би именно те са виновни за тва че не знаем прости факти.Ми що вместо 10000-те предавания дето канят само политици и чалгари не направят някво образователно примерно?Шото секи си гледа реитинга,не го ебе за младите.И после ни плюят именно тези медии...Я да си е**т майките

В седми клас, по биология, не сте учили Теория за еволюцията!? A иначе, голяма част от вината, поне според мен, пада върху слабия родителски контрол.

Едит: @martinkfreеman, в момента ме мързи да се ровя за старите учебници, така че признавам, че вероятно греша. Просто имам някакъв спомен, че по това време имахме дискусия по биология точно по тази тема, затова съм останал с впечатлението, че се учи :) .

that differs from their own
not being able to create art
they will not understand art
they will consider their failure as creators
only as a failure of the world

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 16:57

d-r Jones написа:
Jorix написа:
Squiz написа:

В седми клас, по биология, не сте учили Теория за еволюцията!? A иначе, голяма част от вината, поне според мен, пада върху слабия родителски контрол.

В седми клас по биология не се учи Теория за еволюцията.
По история е засегнато малко от нея.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 17:10

Vermic написа:
След като цяла България е залята с глупости какво очаквате.

В 6 клас един съоченик го изпитват на дъската и голяма опа ОГРОМНА карта на европа пред него с огромни надписи на държави и градове:
"Петре каде е франция?"
Пешо Коня гледа гледа и казва не знам О.о извинете ама карта 4 на 5 метра и с 5 сантиметров шрифт да не можеш да прочетеш каде те франция е това е грях.
Всеки ходи на очилище просто за убиване на време ако наказваха с изключване ако дадеш фалшива медицинска бележка пак нямаше да помогне.
Хората не мислят за бъдещето си и това си е вярно те просто гледат този ден да си живеят апък утре квото стане.

Цитат:

Преди време по някаква кабеларка питаха кой е автора на българския химн.. Отговори...

"Ами.... не мога да кажа"
"Ъъъъъ... не знам"
"Стоян Михайловски май беше..."

Oh, the tragedy...

Еми да по Нова телевизия Господари на ефира.

60% смятат, че САЩ и Русия са били противници през Втората световна война

това много ме засегна когато го гледах по телевизията просто чувал съм всекакви глупости за втората световна ама това не бях.

Нали знаете по добре се опитайте да контролирате глупавите ;)

А ти мислиш ли?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 17:19

Sentry написа:
Мили, цитирали ме, писна ми от празни приказки, отдавна при това. Аз мисля да гледам себе си, не да плюя тези около мен. Не ми трябва тъпа статистика за да видя колко пълни са чалготеките и колко празни са библиотеките, благодаря за загрижеността ви. Сега продължавайте да плюете поколението си и да се преструвате на малцината избрани от Бог да бъдат на върха на обществото, новите интелектуалци, благородници или както там се наричате за да изпъкнете като елит. Аз знам, че съм си затънал до гушата в калта и че не съм нищо особено.

:10:

+съмнявам се че навремето хората са били по-умни от сега...ма дълбоко :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 17:30

Искам да подчертая 2 неща :lol:
1.Ще си позволя да цитирам един приятел, защото той го каза много добре и съм на същото мнение :wink:
Jorix написа:
.А тва че вски знае кой е азис,еми много ясно че ще го значт като по всички медии само за него се говори.По новините не казват кой е Дарвин ама казват кой е азис.Не казват къде се намира Андора,ама казват каде азис е бил на почивка през лятото

2.До няква степен вина имат родителите (но не цялата). Виновни сме си и ние самите, след като не проявяваме интерес към историята, Дарвин и разни други неща :D

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 18:00

Е кво от това. Нека не си ги знаят, не ти трябват за да си правиш кефа в живота. И без това сички ще умрем рано или късно, за кво ти е пи!

Профил

Аватар
Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 20:01

Nightwisher написа:
Brain написа:
Само 70 процента знаят кой е Азис??? :shock:

70 % от интервюираните може би се има в предвид... макар, че и това ми изглежда малко. :\

Може би другите не искат дори да си помислят, че живеят в една държава с него.
Относно статията - вярна, за голямо съжаление на България държава със славно минало и много неясно бъдеще. За повечето хора на моята възраст същността на живота е да бъдеш много интересен, да псуваш като каруцарин и да се стремиш да унищожиш всичко стойностно. Вината не е изцяло тяхна обаче - те са станали такива, защото са имали възможност и са избрали нея (някои, по щастлива случайност, са решили че могат да използват времето си за да направят нещо полезно). Ако някой им беше показал, че това не е пътят, по който могат да постигнат нещо добро, нямаше да е така.
По въпроса за ромите - хората искат да имат много, без да работят, правителството им отпуска помощи, те се множат, ясно е какво ще стане.

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 20:04

Е кво? И аз знам кой е Азис - шибан чалгар. Айде да не продължавам че ще ме БАНанизират.

Иначе ето ви резултатите от великото демократизиране.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 20:14

DeViL написа:
Orange.LABEL написа:
DeViL написа:
Orange.LABEL написа:
DeViL написа:
99.5% от алминатора е тъпотия 0.5% от него е нещо "умно" :shock:

Оо така ли?
Най-много се дразня така.Ами ти?С какво си показал да си по-умен от него?А?С какво?Присмял се хърбел на щърбел.От тази обща еуфория около Алминатора не знаете какво правите направо...

Аз поне не се държа така като него... ама честно казно и ти не си от най-умните ... :roll: само не разбрах що се прайш на мноо "голям" :shock:

Ох,така ли?И да,може би не съм от най-умните,но поне не показвам отрицателни страни.
Не всеки пост ми е от типа "ооо да алмито е тъп :) да много е тъп ;) не ни трябва... :D " ...след всяка втора грешно написана дума следва мотиконка.
Сега щом си толкова несхватлив си замълчи и недейда постваш повече.

Това, че използвам повече ЕМОтикони не значи че съм като алмито... а ти най-хубаво ходи на някой булевард те блъсне някой зил

Леле,ти си бил голям хитрец,бе...
Еми не си като Алмито.Той е много повече от теб във всяко отношение,бъди сигурен.Встрани от това,което правеше тук,той е голям пичага.
Видяхме,че си прост и тъп като на влака задницата.ЙЕАХ,и аз мога да бъда остроумен,ето! :lol:

П.П.330. Untitled Orchestra - [Erotic Moments In House 1-3 #16] Return To Now

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 20:17

Nightwisher написа:
Brain,
има хора, които не знаят текста на националния ни химн, ти говориш за автора...

Имаш пред вид хора,които не знаят и думичка от химна или които не знаят целия химн наизуст?Щото аз половината го знам,ама целия от де да го знам...не го учим в училище... :oops:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 20:19

Химнът е две четиристишия с припев... не може да не го знаеш, дори да не го осъзнаваш...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 20:19

Lord of the dreams написа:
Nightwisher написа:
Brain,

Имаш пред вид хора,които не знаят и думичка от химна или които не знаят целия химн наизуст?Щото аз половината го знам,ама целия от де да го знам...не го учим в училище... :oops:

:disbelief:

Пак е точно на мястото си..

Профил Skype

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 21:21

Аз не го знам, знам 1вия ред и то от Нова Година и речта на президента и лайна. И ся кво ? Разпнете ме! Не се разкайвам, че не го знам, просто защото ми е все едно, или с 2 думи "не ми пука за българия и нека мре"

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 21:28

God of Gods написа:
Аз не го знам, знам 1вия ред и то от Нова Година и речта на президента и лайна. И ся кво ? Разпнете ме! Не се разкайвам, че не го знам, просто защото ми е все едно, или с 2 думи "не ми пука за българия и нека мре"

:disbelief:

Пак точно на мястото си.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 21:29

Страшен, страшен...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 21:34

Disturbеd написа:
Страшен, страшен...

Нали? :lol:

Кво ви пука за другите не мога да разбера?Важното е всеки сам за себе си да прави добро и да гледа да е 'ентелегентен'.
Е кажете ми как няма да знам Азис,като постоянно го дават я по някой музикален канал,а по някое ток-шоу,я по някое реалити предаване?Мога ли да не го знам?
Ако народа беше по-умен и по-свестен,вместо Азис,на всеки кръгъл час по музикалните канали щяха да дават Българският химн.Тогава ще бъде друго.

Деба сите сте крайно ентелегентни тука,бе дейба...

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 21:35

Lord of the dreams написа:
Nightwisher написа:
Brain,

Как да го знаеш,като не ти пука за него?

Пред вид. НЕ , ЗАД ВИД. КРЕТЕН МАЛЪК, НАУЧИ НЕЩО БЕ!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com