Автор |
Съобщение |
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 10:36
Ема аз бих се пробвал,като левел дизайнер или 3Д моделист.Ако видите,че от мен поза няма-биета ми шута и готово.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 10:37
Existence написа: Assalas написа: Само бета тестъри май вече има на тоз свят. Мойта скромна личност може да предложи само хумор и идейки ако ви интересува скайп: devil_dragon92 В първия момент, в който вземат в екипа набор 92, играта е отишла на кино. Особено ако този някой е от форума на pcmania... Don't do it, dudes! Всъщност, не търсете случайни хора за тази работа
Чшшш...нещо против 92 набор ли имаш???
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 10:46
Rensing написа: Existence написа: Assalas написа: Само бета тестъри май вече има на тоз свят. Мойта скромна личност може да предложи само хумор и идейки ако ви интересува скайп: devil_dragon92 В първия момент, в който вземат в екипа набор 92, играта е отишла на кино. Особено ако този някой е от форума на pcmania... Don't do it, dudes! Всъщност, не търсете случайни хора за тази работа Чшшш...нещо против 92 набор ли имаш???
Mи че аз съм набор 94,ама пак искам да съм бета тестър и мога да давам по някоя и друга идейка!
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 15:32
А едно време набор 94 не знаеха за какво е Start менюто.
Погледнах форума. Не ми се регистрира, та ще пиша тук. 2d игра, с главен герой от анимирани gif-ове... Dude, don't do it. Безсмислено е.
Има толкова много мощни, open-source game engines... Quake 3 engine-a официално е с отворен код, Doom 3 скоро също ще бъде. Отделно Ogre3d, Crystal и още много други. Ако ви е прекалено сложно не се занимавайте по-добре.
Ако се прави нещо смислено аз мога да помогна с много С++ или С# (макар, че framework-a е прекалено млад още за смислен 3D engine).
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 16:48
Ама те я правят с Game Maker + 3rd party addons...
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 16:57
Брей. Невероятно. Ми да правят
EDIT:
Цитат: Аз с тва не мога да работа. С game maker ще е.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 22:22
Според мен трябва да се направи с някой готов Engine. Няма смисъл да се хъбят време и усилия за направата на собствен енджин. Аз междо другото съм твърдо за излизането на игри с чужд енджин. Ще е супер примерно ако излизаха по 2 енджина на година за FPS. И всички шутери използваха модификация на този енджин. Щеше много повече да се наблегне на Gameplay-я.
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 22:42
Engine-a далеч не е само това, което върти графиката. Това не ти е автомобилен engine, където с един двигател може да се направят 50 различни модела с коренно различен вид и поведение на пътя. Gameplay-ът е достатъчно силно обвързан с engine-a. Погледни игрите, които ползват един и същ engine и ще видиш колко много си приличат. Макар, че напоследък гледам има тенденция някое голямо game studio да направи мощен engine, който после да лицензира на по-малките студиа (Unreal 3, Doom, Quake 3 и прочие engine-и са типичен пример).
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 23:41
LordOfDarkness, то това напоследък ли е бе, миличък? Quake 3 engine-а нали се сещаш, че излиза с Quake 3, което става преди един милион години? Знаеш ли колко много различни игри има с този engine?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 23:56
Да уточна, казах че трябва engine-а да се модифицира. Това е много важно за да не изглеждат игрите еднакви. Енджина много допринася за атмосферата, затова е всяка игра трябва да си го модифицира, според своите нужди. Примерно dark Mesiah of Might and Маgic е фентъзи екшън-ролева игра, използваща енджина на типична пуцалка ( Half Life 2 ). Като гледам шотовете обаче авторите доста добре са се справили с модификацията. Магийките изглеждат добре, чудовищата също. Има си уникална атмосфера, различна от тази на Half Life.
P.S. Гледъл съм само шотове и филмчета. Поправете ме ако греша.
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 13:44
Sentry, пиле, става дума, че преди много рядко се лицензираха чужди енджини, докато в последните 2 години (което си е точно "напоследък") вече е масова практика да се пишат 3-4 сериозни енжина, които после да се продават наляво надясно. Просто преди се правеше доста по-рядко.
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 20:07
Yeah, yeah, Quake 3 Engine, Cry Engine, Unreal Engine, Source Engine... най-новият е source, който е от 2003... което си е от преди четири години... странно.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Авг 2007 01:48
Bета тестър .
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Авг 2007 10:32
Кирилица написа: Serious Sam написа: Ako се наемете да правите олдскул пуцалка с лееееееко присъствие на хумор в лицето на готини лафове,развиваща се сред руини на изчезнали извънземни цивилизации ,и неизброимо количество гадове,малко рпг и куест елементи за приключенски и "археологически" привкус -пишете ме в отбора. И закво да се прави Serious Sam клонинг.
Тва че ще има нон стоп мелета не я прави клонинг.Даже си е мн различно.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|