Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Някой иска ли да помогне за българска 3D adventure игра?
Публикувано на: 24 Авг 2007 16:48

Здравейте!
Аз съм от Tangra Team http://tangarteam.hit.bg и искам да попитам дали някой би искал да стане част от Tangra Team. Трябват ни спешно хора, за да направим проект, 3D action adventure игра. Ще бъде забавна и интересна игра. Пълна със смешки (главите на геройте ще са огромни, а телата им малки; гласовете ще са смешни, ще има къп гафове, който героят ще прави,... нещо като в Lego Star Wars), интересни загадки (например стая, в която трябва да напишеш комбинация от символи, а тази комбинация ще я има нарисувана бледо на някоя стена в нивото), и препятствия (движещи се платформи, по които трябва да минеш; остриета, забъчени в замята, въртящи се ножове,... и доста неща като в Super Mario). Играта няма да е само смешки, разбира се. Ще има и противници и ще стане супер игричка. Ако някой иска да помогне, ето за какво ни трябва помощ:

- творчески екип (да ообсъждаме играта, да я измислим напълно, заедно с всеки детайл; за какво ще става въпрос, каква ще е историята на играта; накратко казано - цялата игра да се измисли преди да се започне)
- художници
- левъл дизайнери
- 3D моделисти
- бета тестъри (ще ни трябвате чак когато играта е почти напълно готова)

Можете да пишете тук или пък да ми пратите имейл на: tangra_mail@abv.bg
Ако се интересувате, ще ви дам повече инфорация елате във форума, където обсъждаме всичко:
http://tangrateam.20.forumer.com

Благодаря за вниманието!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2007 17:00

Аз съм бета тестър :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2007 17:21

http://www.picoodle.com/view.php?img=/9 ... &srv=img27
Software-ен рендър от 1997?!

ЕДИТ: http://www.youtube.com/watch?v=q1qZQ9C1MfU :shock:

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2007 20:06

Готов съм за бета тестър...

Един съвет: Изиграйте Американ МакГий'с Алиса, за вдъхновение, щото не вярвам играта да има УТ3 енджин, а за да й се обърне внимание има нужда от генялност и мъдрост - всичко което има и Алиса-та, заради което я врътнах наскоро... Май в Арена-та я имаше...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2007 20:07

I am ready for художник :D :D
Или левел дизаинер което е по добре.Мога да рисувам но не чак толкоз готино :cry: :oops:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Авг 2007 11:04

И аз искам да съм бета-тестър! :D Може да поиграете нещо като Лара Крофт или Darkened Skye(второто е по-добре,щото има хумор,а нали ваш'та игра ще е смешна :wink: ).

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 25 Авг 2007 11:59

От описанието ми напомни на Сериозния Сам, няма лошо! :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие: Re: Някой иска ли да помогне за българска 3D adventure игра?
Публикувано на: 25 Авг 2007 12:21

dmitko написа:
Здравейте!
Аз съм от Tangra Team http://tangarteam.hit.bg и искам да попитам дали някой би искал да стане част от Tangra Team. Трябват ни спешно хора, за да направим проект, 3D action adventure игра. Ще бъде забавна и интересна игра. Пълна със смешки (главите на геройте ще са огромни, а телата им малки; гласовете ще са смешни, ще има къп гафове, който героят ще прави,... нещо като в Lego Star Wars), интересни загадки (например стая, в която трябва да напишеш комбинация от символи, а тази комбинация ще я има нарисувана бледо на някоя стена в нивото), и препятствия (движещи се платформи, по които трябва да минеш; остриета, забъчени в замята, въртящи се ножове,... и доста неща като в Super Mario). Играта няма да е само смешки, разбира се. Ще има и противници и ще стане супер игричка. Ако някой иска да помогне, ето за какво ни трябва помощ:

- творчески екип (да ообсъждаме играта, да я измислим напълно, заедно с всеки детайл; за какво ще става въпрос, каква ще е историята на играта; накратко казано - цялата игра да се измисли преди да се започне)
- художници
- левъл дизайнери
- 3D моделисти
- бета тестъри (ще ни трябвате чак когато играта е почти напълно готова)

Можете да пишете тук или пък да ми пратите имейл на: tangra_mail@abv.bg
Ако се интересувате, ще ви дам повече инфорация.

Благодаря за вниманието!

Предлагам скромната си особа за художник или евентуално левъл-дизайнер - също ако е за хумор мога да дам някоя-друга идея. Дайте някой Instant-messenger за по-добър контакт ако ви интересувам.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2007 11:52

- бета тестър може би :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2007 13:00

И аз съм навит за бета тестер. Компа ми е 2.4 GHz Celeron, 512 MB DRR, 128 MB GeForce 4 MX, 200 GB HDD. Надявам се да я подкарам без проблеми.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2007 17:16

Нему помагате ама и аз съм с бета тестърите

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2007 18:30

Ами вие все да "работите" където ви е кеф... бета тестери желаят да са.... с лопата да ви копаят.

Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2007 18:39

Поливачо, щo не станеш един левъл дизайнер? :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2007 18:58

Аз съм готов за творчески екип. :)

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2007 19:15

Nightwisher написа:
Поливачо, щo не станеш един левъл дизайнер? :D

за моя интелект трябва да бъда от творческия екип... :D

Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2007 00:18

Който иска да помага да отиде на http://tangrateam.20.forumer.com където ще обсъждаме играта.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2007 14:03

Ako се наемете да правите олдскул пуцалка с лееееееко присъствие на хумор в лицето на готини лафове,развиваща се сред руини на изчезнали извънземни цивилизации ,и неизброимо количество гадове,малко рпг и куест елементи за приключенски и "археологически" привкус -пишете ме в отбора.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2007 17:46

Serious Sam написа:
Ako се наемете да правите олдскул пуцалка с лееееееко присъствие на хумор в лицето на готини лафове,развиваща се сред руини на изчезнали извънземни цивилизации ,и неизброимо количество гадове,малко рпг и куест елементи за приключенски и "археологически" привкус -пишете ме в отбора.

И закво да се прави Serious Sam клонинг.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2007 10:25

Само бета тестъри май вече има на тоз свят. Мойта скромна личност може да предложи само хумор и идейки :) ако ви интересува скайп: devil_dragon92

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2007 10:32

Assalas написа:
Само бета тестъри май вече има на тоз свят. Мойта скромна личност може да предложи само хумор и идейки :) ако ви интересува скайп: devil_dragon92

В първия момент, в който вземат в екипа набор 92, играта е отишла на кино. Особено ако този някой е от форума на pcmania... Don't do it, dudes!

Всъщност, не търсете случайни хора за тази работа ;)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: