Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Някой иска ли да помогне за българска 3D adventure игра? Публикувано на: 24 Авг 2007 16:48
Здравейте!
Аз съм от Tangra Team http://tangarteam.hit.bg и искам да попитам дали някой би искал да стане част от Tangra Team. Трябват ни спешно хора, за да направим проект, 3D action adventure игра. Ще бъде забавна и интересна игра. Пълна със смешки (главите на геройте ще са огромни, а телата им малки; гласовете ще са смешни, ще има къп гафове, който героят ще прави,... нещо като в Lego Star Wars), интересни загадки (например стая, в която трябва да напишеш комбинация от символи, а тази комбинация ще я има нарисувана бледо на някоя стена в нивото), и препятствия (движещи се платформи, по които трябва да минеш; остриета, забъчени в замята, въртящи се ножове,... и доста неща като в Super Mario). Играта няма да е само смешки, разбира се. Ще има и противници и ще стане супер игричка. Ако някой иска да помогне, ето за какво ни трябва помощ:
- творчески екип (да ообсъждаме играта, да я измислим напълно, заедно с всеки детайл; за какво ще става въпрос, каква ще е историята на играта; накратко казано - цялата игра да се измисли преди да се започне)
- художници
- левъл дизайнери
- 3D моделисти
- бета тестъри (ще ни трябвате чак когато играта е почти напълно готова)
Можете да пишете тук или пък да ми пратите имейл на: tangra_mail@abv.bg
Ако се интересувате, ще ви дам повече инфорация елате във форума, където обсъждаме всичко:
http://tangrateam.20.forumer.com
Благодаря за вниманието!
|
|
|
|
|
Canis Lupus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2007 17:00
Аз съм бета тестър
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2007 17:21
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2007 20:06
Готов съм за бета тестър...
Един съвет: Изиграйте Американ МакГий'с Алиса, за вдъхновение, щото не вярвам играта да има УТ3 енджин, а за да й се обърне внимание има нужда от генялност и мъдрост - всичко което има и Алиса-та, заради което я врътнах наскоро... Май в Арена-та я имаше...
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2007 20:07
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Авг 2007 11:04
И аз искам да съм бета-тестър! Може да поиграете нещо като Лара Крофт или Darkened Skye(второто е по-добре,щото има хумор,а нали ваш'та игра ще е смешна ).
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Авг 2007 11:59
От описанието ми напомни на Сериозния Сам, няма лошо!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
BiGGiE
|
|
|
|
Заглавие: Re: Някой иска ли да помогне за българска 3D adventure игра? Публикувано на: 25 Авг 2007 12:21
dmitko написа: Здравейте! Аз съм от Tangra Team http://tangarteam.hit.bg и искам да попитам дали някой би искал да стане част от Tangra Team. Трябват ни спешно хора, за да направим проект, 3D action adventure игра. Ще бъде забавна и интересна игра. Пълна със смешки (главите на геройте ще са огромни, а телата им малки; гласовете ще са смешни, ще има къп гафове, който героят ще прави,... нещо като в Lego Star Wars), интересни загадки (например стая, в която трябва да напишеш комбинация от символи, а тази комбинация ще я има нарисувана бледо на някоя стена в нивото), и препятствия (движещи се платформи, по които трябва да минеш; остриета, забъчени в замята, въртящи се ножове,... и доста неща като в Super Mario). Играта няма да е само смешки, разбира се. Ще има и противници и ще стане супер игричка. Ако някой иска да помогне, ето за какво ни трябва помощ: - творчески екип (да ообсъждаме играта, да я измислим напълно, заедно с всеки детайл; за какво ще става въпрос, каква ще е историята на играта; накратко казано - цялата игра да се измисли преди да се започне) - художници- левъл дизайнери- 3D моделисти- бета тестъри (ще ни трябвате чак когато играта е почти напълно готова) Можете да пишете тук или пък да ми пратите имейл на: tangra_mail@abv.bgАко се интересувате, ще ви дам повече инфорация. Благодаря за вниманието!
Предлагам скромната си особа за художник или евентуално левъл-дизайнер - също ако е за хумор мога да дам някоя-друга идея. Дайте някой Instant-messenger за по-добър контакт ако ви интересувам.
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2007 11:52
- бета тестър може би
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2007 13:00
И аз съм навит за бета тестер. Компа ми е 2.4 GHz Celeron, 512 MB DRR, 128 MB GeForce 4 MX, 200 GB HDD. Надявам се да я подкарам без проблеми.
|
|
|
|
|
Raven_nv
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2007 17:16
Нему помагате ама и аз съм с бета тестърите
___________________________________ Подкрепете ни ТУК!!!!! за да има МКА и за РС
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2007 18:30
Ами вие все да "работите" където ви е кеф... бета тестери желаят да са.... с лопата да ви копаят.
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2007 18:39
Поливачо, щo не станеш един левъл дизайнер?
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2007 18:58
Аз съм готов за творчески екип.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2007 19:15
Nightwisher написа: Поливачо, щo не станеш един левъл дизайнер?
за моя интелект трябва да бъда от творческия екип...
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2007 14:03
Ako се наемете да правите олдскул пуцалка с лееееееко присъствие на хумор в лицето на готини лафове,развиваща се сред руини на изчезнали извънземни цивилизации ,и неизброимо количество гадове,малко рпг и куест елементи за приключенски и "археологически" привкус -пишете ме в отбора.
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2007 17:46
Serious Sam написа: Ako се наемете да правите олдскул пуцалка с лееееееко присъствие на хумор в лицето на готини лафове,развиваща се сред руини на изчезнали извънземни цивилизации ,и неизброимо количество гадове,малко рпг и куест елементи за приключенски и "археологически" привкус -пишете ме в отбора.
И закво да се прави Serious Sam клонинг.
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
Assalas
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 10:25
Само бета тестъри май вече има на тоз свят. Мойта скромна личност може да предложи само хумор и идейки ако ви интересува скайп: devil_dragon92
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 10:32
Assalas написа: Само бета тестъри май вече има на тоз свят. Мойта скромна личност може да предложи само хумор и идейки ако ви интересува скайп: devil_dragon92
В първия момент, в който вземат в екипа набор 92, играта е отишла на кино. Особено ако този някой е от форума на pcmania... Don't do it, dudes!
Всъщност, не търсете случайни хора за тази работа
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|