Търся един филм ...
- Wong Fei Hung
- В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
- Обратна връзка:
-
А аз търся филми за рок и метъл музика. Гледал съм следните неща:
Tenacious D: The Pick Of Destiny
Detroit Rock City
Rock Star
Airheads
Metal: A Headbanger's Journey (чух че ще му правят продължение)
Metallica: Some kind of monster
School of Rock
Може да изпускам нещо. По-специално търся един филм за траша: Got Trashed. Никъде нищичко не намирам...
Tenacious D: The Pick Of Destiny
Detroit Rock City
Rock Star
Airheads
Metal: A Headbanger's Journey (чух че ще му правят продължение)
Metallica: Some kind of monster
School of Rock
Може да изпускам нещо. По-специално търся един филм за траша: Got Trashed. Никъде нищичко не намирам...
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
The Viking Sagas (1995)
С Ралф Мьолер, ор со..
ей тоз филм ми взе душицата, къде ли не го търсих...
С Ралф Мьолер, ор со..
ей тоз филм ми взе душицата, къде ли не го търсих...

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Tmac написа:Stairway To Heaven написа:А на мен ще ми препоръчате ли филми на тема американски футбол?
Ейййй имаше един със Скалата,но му забравих името.
Иначе търся баскетболни филми(без Коч Картър и Абъф да Рим).Ако може и линкове (:.
Like Mike: http://zamunda.net/details.php?id=40286

също като 2-ката:http://zamunda.net/details.php?id=63606
Имаше още един май беше с Еди Мърфи но му забравих името

П.П. Да не забравиме космически забивки

-
Pеnnywise написа:Tmac написа:Pеnnywise написа:Вuddy написа:...in south central while drinking your juice in the hood.ЛолPеnnywise написа:Търся някаква "негърска" комедия...Нещо от рода на Don't be a menance ...(забравих цялото име вмомента)
Благодарности...Иначе Ali G In Da House ако не си гледал - същият е, но без негри
Гледал съм го.Филма е култов!
How High
И не него...
Други предложения ?
Гледал ли си Black Knight (Черният рицар)?
-
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Абе имаше един анимационен филм... доста старичък мисля.. ако някой го е гледал ще се сети : Главния герой беше хлапак, май с цайси в страната на сънищата , като той направи някаква простотия и изведнъж страната на сънищата се превърна в страна на кошмарите.. някой спомня ли си подобен сюжет ? Май беше на дисни филма но не съм сигурен.. 

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
http://www.imdb.com/title/tt0118001/ някой да може да намери този филм с Антонио Бандерас и евентуално субтитри?
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- Canis Lupus
-
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Pеnnywise написа:...
И не него...
Други предложения ?
Еми петъците,но те са с по-специфичен хумор.За някой за супер тъпи,за други са много добри комедии

.........................
High_voltage написа:Давам някои заглавия, а ти ще си ги намериш сам. Не може да ги няма в тракерите.
The Evil Dead - старичък, но наистина всява ужас... Всъщност като че ли старите хорър филми винаги са по-стряскащи. Новите компенсират с други елементи. Филма има и втора, и трета част, които не съм гледал, но едва ли са лоши.
Dawn of the Dead - класика, има и римейк
28 days later и продължението му 28 weeks later (втория не съм гледал, но като се има предвид първия, трябва да е добър)
Evil dead ги изгледах.28те дни ми беше тъп филм и не съм сигурен,че искам да му глдампродължението.
Wong Fei Hung написа:Относно филмите на ужаси със зомбита - The Evil Dead trilogy, Braindead, Bad Taste (едни от първите филми на Питър Джаксън - онзи с "Властелина" и "Кинг Конг")
Evil dead ги изгледах.Втората и третата част ги намирам повече за zombie comedy,както и Braindead(препоръчвам го,доста смях има

Bad taste трябва а го погледна.
п.п.А някое психо-хорърче?Нещо като the Blair witch project?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Damage san написа:Pеnnywise написа:Tmac написа:Pеnnywise написа:Вuddy написа:...in south central while drinking your juice in the hood.ЛолPеnnywise написа:Търся някаква "негърска" комедия...Нещо от рода на Don't be a menance ...(забравих цялото име вмомента)
Благодарности...Иначе Ali G In Da House ако не си гледал - същият е, но без негри
Гледал съм го.Филма е култов!
How High
И не него...
Други предложения ?
Гледал ли си Black Knight (Черният рицар)?
На това се скъсах да се хиля.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
- Wong Fei Hung
- В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
- Обратна връзка:
Ами относно психо трилъри, наскоро гледах един много добър (даже два) - White Noise 1 & 2 ... Малко са странни, но добре направени - има тръпка на моменти, която не бях усещал в доста предишни заглавия... А що се отнася до темата "Търся един филм" - търся всякакви препоръки за филми с бойни изкуства (martial arts movies)... благодаря предварително...
http://gmbd.eu/blog
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
-
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Atent написа:The Chameleon написа:Блеър Уич 2 ?
Мноу далече от 1-цата. Всъщност - въобще не трябваше да има 2-ра част ...
Беше изключително различен, да.. но определено ми хареса енд фъъда мо , ме вдъхнови.

天皇陛下万歳。。!
- Disturbеd7470
- Обратна връзка: