Търся един филм ...
- Wong Fei Hung
- В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
- Обратна връзка:
-
The Dragon
А аз търся филми за рок и метъл музика. Гледал съм следните неща:
Tenacious D: The Pick Of Destiny
Detroit Rock City
Rock Star
Airheads
Metal: A Headbanger's Journey (чух че ще му правят продължение)
Metallica: Some kind of monster
School of Rock
Може да изпускам нещо. По-специално търся един филм за траша: Got Trashed. Никъде нищичко не намирам...
Tenacious D: The Pick Of Destiny
Detroit Rock City
Rock Star
Airheads
Metal: A Headbanger's Journey (чух че ще му правят продължение)
Metallica: Some kind of monster
School of Rock
Може да изпускам нещо. По-специално търся един филм за траша: Got Trashed. Никъде нищичко не намирам...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
The Viking Sagas (1995)
С Ралф Мьолер, ор со..
ей тоз филм ми взе душицата, къде ли не го търсих...![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
С Ралф Мьолер, ор со..
ей тоз филм ми взе душицата, къде ли не го търсих...
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Like Mike: http://zamunda.net/details.php?id=40286Tmac написа:Ейййй имаше един със Скалата,но му забравих името.Stairway To Heaven написа:А на мен ще ми препоръчате ли филми на тема американски футбол?
Иначе търся баскетболни филми(без Коч Картър и Абъф да Рим).Ако може и линкове (:.
също като 2-ката:http://zamunda.net/details.php?id=63606
Имаше още един май беше с Еди Мърфи но му забравих името
П.П. Да не забравиме космически забивки

-
Damage san
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Абе имаше един анимационен филм... доста старичък мисля.. ако някой го е гледал ще се сети : Главния герой беше хлапак, май с цайси в страната на сънищата , като той направи някаква простотия и изведнъж страната на сънищата се превърна в страна на кошмарите.. някой спомня ли си подобен сюжет ? Май беше на дисни филма но не съм сигурен.. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
http://www.imdb.com/title/tt0118001/ някой да може да намери този филм с Антонио Бандерас и евентуално субтитри?
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- Canis Lupus
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Еми петъците,но те са с по-специфичен хумор.За някой за супер тъпи,за други са много добри комедииPеnnywise написа:...
И не него...
Други предложения ?
.........................
Evil dead ги изгледах.28те дни ми беше тъп филм и не съм сигурен,че искам да му глдампродължението.High_voltage написа:Давам някои заглавия, а ти ще си ги намериш сам. Не може да ги няма в тракерите.
The Evil Dead - старичък, но наистина всява ужас... Всъщност като че ли старите хорър филми винаги са по-стряскащи. Новите компенсират с други елементи. Филма има и втора, и трета част, които не съм гледал, но едва ли са лоши.
Dawn of the Dead - класика, има и римейк
28 days later и продължението му 28 weeks later (втория не съм гледал, но като се има предвид първия, трябва да е добър)
Evil dead ги изгледах.Втората и третата част ги намирам повече за zombie comedy,както и Braindead(препоръчвам го,доста смях имаWong Fei Hung написа:Относно филмите на ужаси със зомбита - The Evil Dead trilogy, Braindead, Bad Taste (едни от първите филми на Питър Джаксън - онзи с "Властелина" и "Кинг Конг")
Bad taste трябва а го погледна.
п.п.А някое психо-хорърче?Нещо като the Blair witch project?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
- Wong Fei Hung
- В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
- Обратна връзка:
Ами относно психо трилъри, наскоро гледах един много добър (даже два) - White Noise 1 & 2 ... Малко са странни, но добре направени - има тръпка на моменти, която не бях усещал в доста предишни заглавия... А що се отнася до темата "Търся един филм" - търся всякакви препоръки за филми с бойни изкуства (martial arts movies)... благодаря предварително...
http://gmbd.eu/blog
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Беше изключително различен, да.. но определено ми хареса енд фъъда мо , ме вдъхнови.Atent написа:Мноу далече от 1-цата. Всъщност - въобще не трябваше да има 2-ра част ...The Chameleon написа:Блеър Уич 2 ?
天皇陛下万歳。。!
- Disturbеd7470
- Обратна връзка: