Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Авг 2007 22:39

Според мен Vista-та си е пушка. Вярно е, че и аз се сблъсках с въпроса "Къде ми е IP-то", обаче това са просто стандартни проблеми, свързани с новия потребителски интерфейс. Ако не ни кефи Vista защото са сменили интерфейса, то по тази трябва и office 2007 да хвърлим на боклука :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2007 07:08

Хм...всъщност няма какво да кажа по темата,всички възможни мнения са дадени.
За мен - за Виста е малко рано.Поне за българския потребител.

п.п.Кеф,че пак съм между гордите редици на форума....

п.п.п. Дади,къртиш братле...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2007 09:12

Моите съученици и приятели много се оплакват от Vista. Явно е пълен боклук, не съм я ползвъл и не мога да кажа, но от това което чух за нея, извода ми е че за нищо не става :P

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2007 19:59

Stealth написа:
DirectX 10 - end of story.
От Майкрософт хубав номер ни врътнаха като го направиха Vista-only, но това е живота.
И мен ме болеше сърцето да давам толкова пари за нова GeForce-ка, но игрите винаги ще искат модерни компютри, това е положението.

Ама в момента Виста не е добър избор за геймърите.
The end :!:

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2007 20:15

Money™ написа:
Stealth написа:
DirectX 10 - end of story.
От Майкрософт хубав номер ни врътнаха като го направиха Vista-only, но това е живота.
И мен ме болеше сърцето да давам толкова пари за нова GeForce-ка, но игрите винаги ще искат модерни компютри, това е положението.

Ама в момента Виста не е добър избор за геймърите.
The end :!:

Тук може да се поспори малко, защото някой от игрите тръгват само на Vista => нямаш избор :lol: Например Hallo 3 - само на Vista :roll:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2007 20:23

Плюйте сега, ама като излезе Crysis, тези които имат стабилна конфигурация за да си го позволят - искат не искат ще минат.И аз ще съм с Vista на новия ми компютър, може би ще е излязъл SP 1 до тогава.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2007 20:27

OpenGL 3 излиза тази година. Също и разни 2.х инкарнации. Върви на всички популярни в момента OS-ове, в 3 специално демонстрират ефекти смазващи и DX10. Бате Carmack и повечето профи 3D приложения го бутат яко.

EDIT: Любимият ви Starcraft 2 е OpenGL :)

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2007 10:51

Аз не съм слагал Виста, защото ме мързи да мина през целия процес на инсталиране, запознаване с интерфейса, търсене на подходящи програми и драйвъри...
Обаче един приятел е на сокет А с 512 рам. Сега е с някаква свръхолекотена версия на виста хоум и приритва от щастие. NFS MW казва че му вървяла по-добре отколкото на ХР. Да, понякога му бавела, но казва че се търпяло. Пък каквото и да си говорим Виста е бъдещето. Като излезе ХР карах още сума време на Милениум, който беше в пъти по-нестабилен защото нямах вяра на новото. Като сложих ХР и се преродих. Забравих за синия екран. Един рестарт оправяще работите, не забиваше компа... Сега се нагледах на нестабилностите на ХР, даже наскоро безпричинно замръзна. Та предполагам че с Вистата ще е същата работа. Ще е впъти по-добра от ХР, като я сложим и и свикнем ХР-то ще е като от каменната ера... докато не пуснат следващия джам. Но мен още ми е рано за Виста - сума време съм си правил ХР-то такъв какъвто го искам и не искам да се разделям с него.

Е, може да я сложа паралелно на него, но както казах ме мързи. Но е неизбежно - въпрос на време е да се наложи окончателно.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2007 10:57

Phantom написа:
...

Нито дума против Милениум! :D

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2007 13:42

Милениум смърди, това е ясно. Лабилна кръстоска между 98 и 2000. Само дето беше взел най-лошото и от двете.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2007 16:16

LordOfDarkness написа:
Милениум смърди, това е ясно. Лабилна кръстоска между 98 и 2000. Само дето беше взел най-лошото и от двете.

тцтцтц преди ХП това е най добрия! За мен съвършения 98.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2007 16:19

CABRON написа:
LordOfDarkness написа:

тцтцтц преди ХП това е най добрия! За мен съвършения 98.

+1

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2007 16:33

Милениума е най-добрия уиндоус до момента, няма какво да се спори. ХР има още доста да се кърпи, докато го настигне по стабилност.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2007 17:56

Поздрав хора . Интересна тема сте захванали . Трябва да си призная че не прочетох всичките страници но въпреки това и аз искам да споделя няколко мисли с вас .

1 Стига мрънкали как бачо ви Бил се чуди само как да ви измъкне паричките ( бтв повечето от вас все още нищо не изкарват сами такаче е по правилно да кажем паричките на родителите ви ). Не знам кога за последно сте ходили до магазина но там всичко е с пари . В ресторанта дори усмивката на келнерката/барманката се таксува . Светът се върти около парите и всички се опитват да си набавят от тях . Пак казвам - кой каквото и да ви говори за пари става дума. Затова не е много чесно да твърдите че видиш ли единственно Маикрософт се опитват да ви оберът защото повечето геим студия в последно време точно това правят .... всъщност повечето фирми в геим индустрията - едни по видно други не чак толкова .

2 Хор ли си какъв си чадо мое може ли да те светна няколко неща ? Аз съм на 23 години със 1000+ постове и съм прекарал сумати време тук - но не това ми дава право да те наричам дете и недоразвит индивид . Мне правото ми идва от хилядите лапета като теб който са минали пред очитеми . Хора който не умеят дори да изразят възмущението си от дадено нещо като възрастни индивиди - като завършен член от обществото . Кажи ми защо да не те наричаме олигофрен ? Първият ти пост бе толкова калпав че почти ме разплака . Слава на оня горе хората след теб казаха това онова интересно . Затова - ако не искаш завинаги да си висиш с титлата "дете гаменче" хвани малко раздвижи сивото вещество и не се прави на интересен .

По темата . Виста рано или късно ще се наложи. Въпросът е по скоро дали скоро ще бъде достатачно стабилна и ефикасна. Аз лично се надявам на сносен "сървис пак" възможно най-скоро. А до тогава - ще си разигравам ретро игричките както винаги съм правил и ще си бачкам на мак-а.

п.п. 98 все още ми липсва ...

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2007 18:31

Той Хор съди за стабилността на една ОС по това как се "подкарва" WoW на нея.
Да си призная и аз едно време бях потресен от факта, че не мога да "подкарам" Transport Tycoon на XP(ех, златен беше онзи, който в последствие беше пуснал някакъв пач за играта...).
Сигурен съм, че и тогава е имало деца, които са писали по разни форуми - "XP на боклука...", сега е ред на Хор да пише за Виста :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2007 20:05

извън темата
Evil is back :punk:
/извън темата

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2007 22:38

Много сте ми интересни... Като едно средностатистическо човешко стадо - гледате само в една шибана посока - момчета, бъдещето на операционните системи не е на Уиндоус, както и миналото ( а и настоящето) не са абсолютно Microsoft-ски... Като чета просто такива дебилни постове - "колко се кефех, когато сложих ХП, защото, подчертавам, всичко се оправяше само с един рестарт"... Добре, погледнете малко от разнообразие в други посоки - има поне две операционни системи, които в повечето неща сериозно надминават вашият велик Windows... Не казвам, че например Линукс е перфектен, но определено е по-добър от произведението на Майкрософт. Просто от любопитство се запознайте с Линукс, нищо няма да ви стане. :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2007 23:07

Shady написа:
Милениума е най-добрия уиндоус до момента, няма какво да се спори. ХР има още доста да се кърпи, докато го настигне по стабилност.

Ей, пичове! Тоя форум е уникален. Ей такова твърдение си мислех, че ще прочета в края на 2001 :lol: :lol: :lol:

XP с последните обновления кърти мивки (и това от доста годинки, бтв), а Милениум-а, лека му пръст, умря безшумно (за щастие на феновете на Microsoft). :D :D :D

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2007 23:08

BiGGiE написа:
Много сте ми интересни... Като едно средностатистическо човешко стадо - гледате само в една шибана посока - момчета, бъдещето на операционните системи не е на Уиндоус, както и миналото ( а и настоящето) не са абсолютно Microsoft-ски... Като чета просто такива дебилни постове - "колко се кефех, когато сложих ХП, защото, подчертавам, всичко се оправяше само с един рестарт"... Добре, погледнете малко от разнообразие в други посоки - има поне две операционни системи, които в повечето неща сериозно надминават вашият велик Windows... Не казвам, че например Линукс е перфектен, но определено е по-добър от произведението на Майкрософт. Просто от любопитство се запознайте с Линукс, нищо няма да ви стане. :wink:

НЕЕЕЕ НЕЕЕЕ ЕЕЕ В УИНДОЛС БЪДЕщЕТО ! НЕЕЕЕ Е ! БЪДЕщЕТО Е В ТАЙНАТА РУСКА ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА (ИЛИ В КИТАЙСКАТА ВСЕ СЪщОТО) ... ДАААААААА НА КОМУНИЗМА ! ТЕ ТАМ Е БЪДЕщЕТО А ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА. ВЕЛИК Е РУСКИЯ НАРОД...
( изказано в стил Сидеров(шоуто на Слави) )

Е това вече требва да те накефи а ? те натам биеш ти знам те аз ... хихихи ...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2007 08:18

^
То и ти си некъф кух ..
Като неразбирате, мълчете си ..

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение