Windows Vista - боклук ли е или да?
Моите съученици и приятели много се оплакват от Vista. Явно е пълен боклук, не съм я ползвъл и не мога да кажа, но от това което чух за нея, извода ми е че за нищо не става 
http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
Ама в момента Виста не е добър избор за геймърите.Stealth написа:DirectX 10 - end of story.
От Майкрософт хубав номер ни врътнаха като го направиха Vista-only, но това е живота.
И мен ме болеше сърцето да давам толкова пари за нова GeForce-ка, но игрите винаги ще искат модерни компютри, това е положението.
The end
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Тук може да се поспори малко, защото някой от игрите тръгват само на Vista => нямаш изборMoney™ написа:Ама в момента Виста не е добър избор за геймърите.Stealth написа:DirectX 10 - end of story.
От Майкрософт хубав номер ни врътнаха като го направиха Vista-only, но това е живота.
И мен ме болеше сърцето да давам толкова пари за нова GeForce-ка, но игрите винаги ще искат модерни компютри, това е положението.
The end
http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks
OpenGL 3 излиза тази година. Също и разни 2.х инкарнации. Върви на всички популярни в момента OS-ове, в 3 специално демонстрират ефекти смазващи и DX10. Бате Carmack и повечето профи 3D приложения го бутат яко.
EDIT: Любимият ви Starcraft 2 е OpenGL
EDIT: Любимият ви Starcraft 2 е OpenGL
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Аз не съм слагал Виста, защото ме мързи да мина през целия процес на инсталиране, запознаване с интерфейса, търсене на подходящи програми и драйвъри...
Обаче един приятел е на сокет А с 512 рам. Сега е с някаква свръхолекотена версия на виста хоум и приритва от щастие. NFS MW казва че му вървяла по-добре отколкото на ХР. Да, понякога му бавела, но казва че се търпяло. Пък каквото и да си говорим Виста е бъдещето. Като излезе ХР карах още сума време на Милениум, който беше в пъти по-нестабилен защото нямах вяра на новото. Като сложих ХР и се преродих. Забравих за синия екран. Един рестарт оправяще работите, не забиваше компа... Сега се нагледах на нестабилностите на ХР, даже наскоро безпричинно замръзна. Та предполагам че с Вистата ще е същата работа. Ще е впъти по-добра от ХР, като я сложим и и свикнем ХР-то ще е като от каменната ера... докато не пуснат следващия джам. Но мен още ми е рано за Виста - сума време съм си правил ХР-то такъв какъвто го искам и не искам да се разделям с него.
Е, може да я сложа паралелно на него, но както казах ме мързи. Но е неизбежно - въпрос на време е да се наложи окончателно.
Обаче един приятел е на сокет А с 512 рам. Сега е с някаква свръхолекотена версия на виста хоум и приритва от щастие. NFS MW казва че му вървяла по-добре отколкото на ХР. Да, понякога му бавела, но казва че се търпяло. Пък каквото и да си говорим Виста е бъдещето. Като излезе ХР карах още сума време на Милениум, който беше в пъти по-нестабилен защото нямах вяра на новото. Като сложих ХР и се преродих. Забравих за синия екран. Един рестарт оправяще работите, не забиваше компа... Сега се нагледах на нестабилностите на ХР, даже наскоро безпричинно замръзна. Та предполагам че с Вистата ще е същата работа. Ще е впъти по-добра от ХР, като я сложим и и свикнем ХР-то ще е като от каменната ера... докато не пуснат следващия джам. Но мен още ми е рано за Виста - сума време съм си правил ХР-то такъв какъвто го искам и не искам да се разделям с него.
Е, може да я сложа паралелно на него, но както казах ме мързи. Но е неизбежно - въпрос на време е да се наложи окончателно.
"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
by Phantom
Милениум смърди, това е ясно. Лабилна кръстоска между 98 и 2000. Само дето беше взел най-лошото и от двете.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
- EviL
Поздрав хора . Интересна тема сте захванали . Трябва да си призная че не прочетох всичките страници но въпреки това и аз искам да споделя няколко мисли с вас .
1 Стига мрънкали как бачо ви Бил се чуди само как да ви измъкне паричките ( бтв повечето от вас все още нищо не изкарват сами такаче е по правилно да кажем паричките на родителите ви ). Не знам кога за последно сте ходили до магазина но там всичко е с пари . В ресторанта дори усмивката на келнерката/барманката се таксува . Светът се върти около парите и всички се опитват да си набавят от тях . Пак казвам - кой каквото и да ви говори за пари става дума. Затова не е много чесно да твърдите че видиш ли единственно Маикрософт се опитват да ви оберът защото повечето геим студия в последно време точно това правят .... всъщност повечето фирми в геим индустрията - едни по видно други не чак толкова .
2 Хор ли си какъв си чадо мое може ли да те светна няколко неща ? Аз съм на 23 години със 1000+ постове и съм прекарал сумати време тук - но не това ми дава право да те наричам дете и недоразвит индивид . Мне правото ми идва от хилядите лапета като теб който са минали пред очитеми . Хора който не умеят дори да изразят възмущението си от дадено нещо като възрастни индивиди - като завършен член от обществото . Кажи ми защо да не те наричаме олигофрен ? Първият ти пост бе толкова калпав че почти ме разплака . Слава на оня горе хората след теб казаха това онова интересно . Затова - ако не искаш завинаги да си висиш с титлата "дете гаменче" хвани малко раздвижи сивото вещество и не се прави на интересен .
По темата . Виста рано или късно ще се наложи. Въпросът е по скоро дали скоро ще бъде достатачно стабилна и ефикасна. Аз лично се надявам на сносен "сървис пак" възможно най-скоро. А до тогава - ще си разигравам ретро игричките както винаги съм правил и ще си бачкам на мак-а.
п.п. 98 все още ми липсва ...
1 Стига мрънкали как бачо ви Бил се чуди само как да ви измъкне паричките ( бтв повечето от вас все още нищо не изкарват сами такаче е по правилно да кажем паричките на родителите ви ). Не знам кога за последно сте ходили до магазина но там всичко е с пари . В ресторанта дори усмивката на келнерката/барманката се таксува . Светът се върти около парите и всички се опитват да си набавят от тях . Пак казвам - кой каквото и да ви говори за пари става дума. Затова не е много чесно да твърдите че видиш ли единственно Маикрософт се опитват да ви оберът защото повечето геим студия в последно време точно това правят .... всъщност повечето фирми в геим индустрията - едни по видно други не чак толкова .
2 Хор ли си какъв си чадо мое може ли да те светна няколко неща ? Аз съм на 23 години със 1000+ постове и съм прекарал сумати време тук - но не това ми дава право да те наричам дете и недоразвит индивид . Мне правото ми идва от хилядите лапета като теб който са минали пред очитеми . Хора който не умеят дори да изразят възмущението си от дадено нещо като възрастни индивиди - като завършен член от обществото . Кажи ми защо да не те наричаме олигофрен ? Първият ти пост бе толкова калпав че почти ме разплака . Слава на оня горе хората след теб казаха това онова интересно . Затова - ако не искаш завинаги да си висиш с титлата "дете гаменче" хвани малко раздвижи сивото вещество и не се прави на интересен .
По темата . Виста рано или късно ще се наложи. Въпросът е по скоро дали скоро ще бъде достатачно стабилна и ефикасна. Аз лично се надявам на сносен "сървис пак" възможно най-скоро. А до тогава - ще си разигравам ретро игричките както винаги съм правил и ще си бачкам на мак-а.
п.п. 98 все още ми липсва ...
Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
Той Хор съди за стабилността на една ОС по това как се "подкарва" WoW на нея.
Да си призная и аз едно време бях потресен от факта, че не мога да "подкарам" Transport Tycoon на XP(ех, златен беше онзи, който в последствие беше пуснал някакъв пач за играта...).
Сигурен съм, че и тогава е имало деца, които са писали по разни форуми - "XP на боклука...", сега е ред на Хор да пише за Виста
Да си призная и аз едно време бях потресен от факта, че не мога да "подкарам" Transport Tycoon на XP(ех, златен беше онзи, който в последствие беше пуснал някакъв пач за играта...).
Сигурен съм, че и тогава е имало деца, които са писали по разни форуми - "XP на боклука...", сега е ред на Хор да пише за Виста
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Много сте ми интересни... Като едно средностатистическо човешко стадо - гледате само в една шибана посока - момчета, бъдещето на операционните системи не е на Уиндоус, както и миналото ( а и настоящето) не са абсолютно Microsoft-ски... Като чета просто такива дебилни постове - "колко се кефех, когато сложих ХП, защото, подчертавам, всичко се оправяше само с един рестарт"... Добре, погледнете малко от разнообразие в други посоки - има поне две операционни системи, които в повечето неща сериозно надминават вашият велик Windows... Не казвам, че например Линукс е перфектен, но определено е по-добър от произведението на Майкрософт. Просто от любопитство се запознайте с Линукс, нищо няма да ви стане. 
Ей, пичове! Тоя форум е уникален. Ей такова твърдение си мислех, че ще прочета в края на 2001Shady написа:Милениума е най-добрия уиндоус до момента, няма какво да се спори. ХР има още доста да се кърпи, докато го настигне по стабилност.
XP с последните обновления кърти мивки (и това от доста годинки, бтв), а Милениум-а, лека му пръст, умря безшумно (за щастие на феновете на Microsoft).
There is no greater ally, no force more powerful, no enemy more resolved than a son who chooses to step from his father's shadow.
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
НЕЕЕЕ НЕЕЕЕ ЕЕЕ В УИНДОЛС БЪДЕщЕТО ! НЕЕЕЕ Е ! БЪДЕщЕТО Е В ТАЙНАТА РУСКА ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА (ИЛИ В КИТАЙСКАТА ВСЕ СЪщОТО) ... ДАААААААА НА КОМУНИЗМА ! ТЕ ТАМ Е БЪДЕщЕТО А ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА. ВЕЛИК Е РУСКИЯ НАРОД...BiGGiE написа:Много сте ми интересни... Като едно средностатистическо човешко стадо - гледате само в една шибана посока - момчета, бъдещето на операционните системи не е на Уиндоус, както и миналото ( а и настоящето) не са абсолютно Microsoft-ски... Като чета просто такива дебилни постове - "колко се кефех, когато сложих ХП, защото, подчертавам, всичко се оправяше само с един рестарт"... Добре, погледнете малко от разнообразие в други посоки - има поне две операционни системи, които в повечето неща сериозно надминават вашият велик Windows... Не казвам, че например Линукс е перфектен, но определено е по-добър от произведението на Майкрософт. Просто от любопитство се запознайте с Линукс, нищо няма да ви стане.
( изказано в стил Сидеров(шоуто на Слави) )
Е това вече требва да те накефи а ? те натам биеш ти знам те аз ... хихихи ...