Анимета
Първо, "Били и Менди" е картуун и второ, Стийм ти определено не си гледал достатъчно картуун-и, за да даваш подобни коментари. В момента Картуун нетуърк изповядва пълната олигофрения и спокойно може да бъде забранен за деца под 12 години. Ти очевидно не си на ясно с тези факти, затова пак ще те помоля да не даваш коментари.
П.П. По темата - Samurai Champloo FTW!!!
П.П. По темата - Samurai Champloo FTW!!!
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
А,точно.Ed,Edd & Eddy,Billy and Mandy и още много се са олигофренийки ;]2D написа:Първо, "Били и Менди" е картуун и второ, Стийм ти определено не си гледал достатъчно картуун-и, за да даваш подобни коментари. В момента Картуун нетуърк изповядва пълната олигофрения и спокойно може да бъде забранен за деца под 12 години. Ти очевидно не си на ясно с тези факти, затова пак ще те помоля да не даваш коментари.
|
|
| 
Всичко, което е правено от Картуун Нетуърк е картуун, дори и да изглежда по-разчупено като Мегас.
Споменах ли че Samurai Champloo FTW!!!![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Споменах ли че Samurai Champloo FTW!!!
LOVE & PEACE!!!
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Нещо за Samurai Jack ли каза2D написа:Всичко, което е правено от Картуун Нетуърк е картуун, дори и да изглежда по-разчупено като Мегас.
Мене ме кефи яко и Dexter.Особенно преди.Сега можете да си обясните откъде произлизаше първия ми тъп ник ;]
Спомням си как преди 2-3 години (5-6,дори седми клас) като се прибирах от даскало,пусках телевизора на CN и към 3 часа след обед даваха The Cramp Twins и после Johnny Bravo(култов),после Fosters Home For Imagenary Friends(да,помня всичко
|
|
| 
Ъъъ, не.Orange.LabeL написа:Нещо за Samurai Jack ли каза2D написа:Всичко, което е правено от Картуун Нетуърк е картуун, дори и да изглежда по-разчупено като Мегас.
Споменах ли че Samurai Champloo FTW!!!![]()
![]()
LOVE & PEACE!!!
- Stalker-san
О чудо! Дават Наруто по CN!!! И какво ще правим сега? Във Франция половината анимации (можеби и повече), които въртят по Картуун Нетуърк не са техни продукции. О, и са дублирани на френски. Шокиращо нали.SteamOfBlood написа:A всъщност дори приятелю,незнаеш,че на едно от многото картууни дават Наруто с дублаж.2D написа:Всичко, което е правено от Картуун Нетуърк е картуун, дори и да изглежда по-разчупено като Мегас.
LOVE & PEACE!!!
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Да,знам.По Американското или Английското даваха Бейблейд(онова с пумпалите)преди...What a shame...2D написа:О чудо! Дават Наруто по CN!!! И какво ще правим сега? Във Франция половината анимации (можеби и повече), които въртят по Картуун Нетуърк не са техни продукции. О, и са дублирани на френски. Шокиращо нали.SteamOfBlood написа:A всъщност дори приятелю,незнаеш,че на едно от многото картууни дават Наруто с дублаж.2D написа:Всичко, което е правено от Картуун Нетуърк е картуун, дори и да изглежда по-разчупено като Мегас.
@2D- Samurai Champloo?
|
|
| 
Re: Анимета
Умри ве. Ти нямаш право да гледаш анимета. Изобщо само ще си изгубиш времето, без изобщо да осъзнаеш величието им. Гледай новите чудесии по Cartoon Network , визирам този канал, тъй като от него освен по-голям олигофрен да станеш, друго не може! О>ОDarth Aheron написа:Я кажете какви анимета сте гледали и кои са ви любимите. Лично аз много се кефя на Bleach Naruto and DevilMayCry. Препоръчайте ми нещо, че вече изгледах всички епизоди.
П.п. Бтв, създателите на Самурай Джак бяха решили да е точно като аниме, но по-разчупеничко така.. (;
" Ще ти обгоря чарковете, хипар !! " - каза Хамелеона и го направи.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Соул, а ти ако знаеш по колко много неща искам да има хентай и колко фенове ( во веки ) ще има 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
\m/___(>o<)___\m/
За Elfen Lied има BG субтитри тук.А иначе препоръчвам - Berserk!Мега якото аниме, ще се хареса почти на всеки.Shady написа:Elfen Lied is teh best eva'!!!
BG subsмай няма, ама тика е с инглиш-http://store2.data.bg/vinny/Elfen%20Lied/
-
DennisEverything?
- Обратна връзка: